Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nesedí VIN kód ?

o Navštíveno 2323x o
o 15.02.2012, 00:19 | Sau
Jedu sa podívat na auto, nad kterým přemýšlám o kůpi. Majitel mě poslal VIN kód, ale ten mě nejak neštimuje. Měl by začínat na WBA (německo, BMW, osobák) ale podle něho začíná na TM1.

V tomto sa vůbec neorientuju, je běžné nebo dělá sa že sa VIN uplně komplet změní, nebo mám čekat nejaků levotu ? Myslím tím když dojedu na místo a VIN takový opravdu bude, jak v malém a velkém techničáku, tak přímo na kastli, nehledět na to že by měl byt teoreticky uplně inčí, nebo jo ?

o 15.02.2012, 06:42 | Pepíno_Honda
není to úředně přidělěný VIN ? TM začínají VIN vozy z ČR dle mého....
o 15.02.2012, 06:57 | Petr_at
Myslím, že je to tak. Je to u nás vyražený číslo. Když jsem dělal před lety přestavbu u báwa, tak mi vyrazili číslo a začínalo taky TM.
o 15.02.2012, 07:54 | Sau
Je to možné, vůbec netuším, proto sa právě ptám, jestli něco takového može existovat. Pokud može, bude to teda asi v pořádku (pokud teda na místě bude šecko sedět).
o 15.02.2012, 08:53 | Hanes
Jenže pokud je vyraženeju úředně kvůli vyrezlému číslu je to v pohodě, ale pokud byla měněná karoserie tak je tam původní vin a je přeraženej raznicema X a nekde kam to šlo technik vyrazil to přidělený, to znamená že třeba v německu při kontrole najdou zprasenej vin na svém místě a někde na autě amatérsky vyražený nějaký rozum nedávající číslo, jeden pán co mi jezdí na servis s tím měl v DE problémy a to bylo vše 100% legálně, jen se kontorle nelíbil ten doraženej vin.
o 15.02.2012, 09:17 | Sau
Pokud by to byl jediný problém, tak to problém není, do zahraničí s tím autem beztak pravděpodobně nikdy nepojedu, až do německa určitě ne.
o 15.02.2012, 09:37 | BadyS
těžko radit od stolu, vem to auto na STK v okolí, at ti technici poví co je to zač, zda to lze provozovat bez problémů
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3512 sekund.