Navštíveno 1085x

Ahoj,
jenom se podelim o zkusenost s reklamaci xboxu. zacal mi hucet vetrak na zdroji - a to tak, ze hodne. 2x rozborka + sborka nepomohlo. Tak jsem zavolal na xbox hotline. Prijemnej pan, ptal se jak jsem spokojenej, nadiktoval jsem mu mail a adresu a live ucet. To bylo ve ctvrtek, v patek prisli kody pro UPS. Naplanoval jsem pres internet vyzvednuti na pondeli. Zaroven jsem objednal jeste na aukru nahradni zdroj za 299+100 a rovnou zaplatil - protoze me strasil 3ma nedelema, nez se vyridi reklamace. V pondeli si to UPS vyzvedla - adresa byla nekam do nemecka. No, cekal jsem ze ve ct(pa) prijde zdroj z aukra, ale nestalo se... No aspon jsme se zbavili zavislosti, ze... :) No a v pondeli na poste 2 baliky - jeden z nemecka a jeden z cech. Takze musim uznat, ze reklamace probiha na vybornou a da se resit primo pres MS. Lokalni prodejce chtel poslat celou konzoli a hrozil mesicem. MS jsem posilal jenom zdroj a za tyden bylo vyresene. No a kdyby neco, tak mam jeden nahradni... :)
Tak a teraz moje skúsenosti s Playstationom... oh wait, nemám žiadne, bo ten sa nesere :-DDDD
Snad nebude u mýho nikdy potřeba reklamace. Asi přišli na to, že je v mechanice vyvrtaná díra :)

29.02.2012, 14:14 |
clown no jo, lokalni prodejce je vyblbanje podminkama distributora v CR, ktery to ma mozna uplne jinak, nez v cele EU .. :(

01.03.2012, 08:35 |
AR slim: ale no tak neříkej že psko je bezporuchové
2 AR: _moje_ :-) Je jasné že sa občas niečo objaví (ako trebárs mrtva BD mechanika), ale vieš ako, znelo to hrozne super to napísať :-)))
mam stary Nintendo NES 8bit, rok 1988 a funguje porad :-D
ps2 slim taky bez potizi
a vsichni ti to navic verili... :-)))
2 tmx.806: no pri reálnom porovnaní kazivosti a hlavne už pri pohľade na vnútornosti, mi neuverí len tupec alebo Xfanboy ;-)

01.03.2012, 08:49 |
AR slim: stejně jako xko tak i psko mělo své problémy, xko red ring, psko yellow ligt a to nejsem xfanboy protože mi doma leží ps3 slim.
2 AR: áno, viem o tom, ale ja trebárs vychádzam z údajov nemenovaného servisu, ktorý opravuje všetky konzole, kolegamigo tam má kamaráta a ten vravel že globálne sa serú X-ka dosť, u PS-ka je to skôr "rarita" :-)
jj, tak tohle nebyl nejaky velky disaster - jen to proste obtezovalo. Byt to po zaruce, tak tam dam 60mm ventilator na 5V a bude klid. Ale tim, ze to 2 mesice stary jsem to chtel "zkusit" - a pristup me velmi mile prekvapil. to je vse... :)
muSlim: A řekl Ti kamarád od kolegy, kolik kterých konzolí se tady prodalo? Je fajn říct, že se kazí více jeden výrobek než druhý, ovšem toho prvního se prodalo třeba 20x více a proto má více pokažených kusů ....
2 Harryp: robia aj autorizovaný, takže info o predaných kusoch a reklamovaných má aj z ofiko zastúpenia Sony. Je jasné že jedného je viac než druhého, ale každý kto to opravuje Ti povie, že stačí prvý pohľad na vnútornosti a je "jasné" čo pôjde preč skôr. Xbox je vo vnútri ako TV Games z 80-tich rokov, cheap as shit... ;-)