Navštíveno 859x

Neni to tak davno co mi vykradli auto.Dostali se prez ridicovy dvere.klic tam dam tak do pulky dal ne:( Ma otazka da se ten zamek opravit nakou sadou bo novej uplne?Dekuji moc
je to zlomený a přetočený vevnitř, nechával jsem to měnit několikrát, stojí to pár stovek, ale než přišel poskládanej ze škodovky tak to trvalo asi týden
na netu je nekolik opravnich sad zamek byl nasilne vylomenej vnitrek zamku je snad oka.nasel sem na netu nake opravne sady tak sem se chtel zeptat jake
skoč si na vrakáč kup tam zámek z jakýkoliv vw káry co má tento klíč, doma zámek sestav podle svého klíče co máš a není poroblém, práce asi na 30 minut
mě to stálo necelých 700 myslím ve škodovce

15.03.2012, 08:01 |
bafis nech ho protocenej a kup central s dalkovym ovladanim a alarmem ;-)

15.03.2012, 08:56 |
zede Jo, něco podobného jsme řešili nedávno. Oprava stála pár stovek, ale povedlo se jim ten zámek seskládat tak šikovně, že při použití klíčku sjedou dolu okýnka...
ja mam central s dalkou tak me ten zamek nak netrapí ale chtel sem to dat do cajku

15.03.2012, 22:45 |
bafis do cajku aby ti to znova nekdo otevrel ?? kdyz uz je protocenej, tak se ti tam spon nikdo nedostane....
auto bylo zamcene kdyz sem knemu dosel.ale asi je zbytecne to resit central jde a to je hlavni