Navštíveno 1216x

[ Link ] Nemám slov. Dementi. Magoři, kteří vůbec nemají mít řidičáky. A ti, kteří za tím vidí jen adrenalin, zavřít do 3ky mezi vrahy a buzeranty. Tam by si adrenalinu užili dost...
Mě nezbývá nic jiného, než s tebou souhlasit.
ja tak teď už chápu proč po každých 2 kilometrech jedou dva kamiony souběžně vedle sebe... já sem si vždycky myslel že se předjíždí, ale oni vlastně vytváří ochranou barieru pro všechny normální řidiče.. Tak to se cení

16.03.2012, 07:26 |
Kamil Zdeny60 - souhlas
Only_One - :-D
ja sem asi po ranu nakej natvrdlej ale v tom clanku vidim jen reditelstvi silnic a dalnic testovalo detekci.. tzn ze meli silnici nejak uzavrenou nebo tak neco ne?

16.03.2012, 09:15 |
AR ti dementi a magoři jsou ti co ten systém testovali? nějak mi totiž nejde dohromady článek vs zdenyho text
Mě to taky nejde dohromady, ale podle mého názoru se Zdeny posunul až za ten článek a reagoval na ty co v protisměru jedou.
Přijde mi to jako dobrý nápad.
Zdeny precetl nadpis a hned nam to prisel sem napsat. To ze se jednalo o testovani na zavrene casti D1 jaksi prehledl. Aspon k necemu se ty mytne brany daji vyuzit.
...aneb k usekovemu mereni potichu a oklikou :-)

16.03.2012, 16:02 |
htd | Upraveno: 2012-03-16 16:05:32
no nikde ve svete to neni, u nas unikat:) tedy rikali to na CT24 s dopravnim expertem. Nikde nepisi kolik to stalo, ale normalne se tim predchazi uz pri planovani sjezdu a najezdu... slova experta:)
peknej tunel a maskuji to tim, ze zivot neni o limitu penez:D