Navštíveno 41879x

resp.poznám nějak jestli jsou vratný?
Normální výkupy lahví je neberou(teda aspoň klasika Albert,Kaufland,Lidl apod.Mám jich asi 60 a než to hodim do skla,tak i kdyby za to byl karton Mattonek,pořád lepší,než to hodit do popelky..Je tady nějakej pivní expert z výkupu lahví? :o)

P.S. Některý vratný určitě jsou...
[ Link ]
pywoj by hohl vedet, snad nepresel uz na domaci tank :-D
Rusta: pokud je u toho Budvaru na hrdle vyražený B, tak jsou nevratný... stejný to asi bude u Plzně
mr.brain: aha? hmmm...tak to je teda nejspíš půjdu fakt vyhodit.Už jsem prošmejdil net,ale nic zaručenýho jsem nenašel až na pár domněnek o podnikových prodejnách/pivovarech..
ten exportní budvar brali v brně v tescu na informacích tak to možná budou brát i jinde v tescu. ten pilsner by šel možná taky ale to nevim...
ja bych je dal na aukro :-)
.mycTD: :oDDDDDDDD Od korunky
oboje je vratné zkus velkoobchod s napoji jako je jip,korrekt možná i interspar
Tesco berou ty Pilsnerky. Přišel jsem k nim v rámci firemního vánočního dárku a v pohodě je berou.

19.03.2012, 09:50 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2012-03-19 09:51:53
Romca55: Hezky!
tommas: Mám to nějak podobně,jako ty..firemní dárek a kolegyně(některý)pivo nepijou.. :o)takže jsem dostal ještě navrch..
díky :o)
Rusta659: já to rozdávám zákazníkům v rámci igelitky s "xmas presentama."
Sice pack 4x0,33 stojí víc než normální velký 4 lahváče, ale co, vypadá to dobře .
tommas: Jj,vypadá to dobře(rozhodně líp,než 4 lahváče) :o)..a občas mám pocit,jasko by pivo z 0,33 chutnalo líp než z velký flašky..nevím jestli se mi to zdá a nebo je to fakt..(jako by v tý třetince nemělo čas a místo na oxidaci) nebo já nevím jak to přesně nazvat..
To s tím že je v třetince lepší pivko než v normální kuželce si myslím taky. Třeba Austrálie a Nový Zéland jsou země těhle menších lahváčků a vyhovovalo mi to teda víc. Piješ pořád čerstvé, nezvětralé pivo.
Tady v CZ mi na každý řekne, že to je píčovina, protože pivo má mít 0,5litru. Ale český Pepík je konzervativní.
Rustapha: je možný, že je plněný na jiný lince, v jiným městě, tím pádem je třeba jiná voda apod.
nebo je to tím, že si z Prahy :D, ne joke ;)...
tommas: mě teda nikdy pivo nezvětralo :D
btw: když jsem si k obědu v praze dal 4 tady ty wannabe piva, tak na mě čuměla jak na nějakého ožralca...
totál OT:
mě třeba překvapilo, že v Německu mají tyhle malá pivka i v kantýně ve fabrice.
Být to v CZ, tak jich tam obyč dělňas loupne místo jídla 5 kousků a to byla panečku pracovní morálka.