Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pohoda - vedení skladu

o Navštíveno 1148x o
o 21.03.2012, 09:26 | Squere
Ahoj, je tu nějaký machr na skladovou evidenci v Pohodě?
Jelikož jsem letos použil pro potřeby firmy zboží, které jsme nakoupili na sklad v roce 2010, účetní mi řekla abych to zboží vyndal ze skladu. Jelikož ona dělá pouze účetnictví, tak sklady neumí. Proto by mě zajímalo jak to udělat, jestli by stačilo udělat pouze výdejku a někam do poznámky připsat, že to bylo použito pro potřeby firmy nebo jak to udělat? Díky za odpověď

o 21.03.2012, 11:39 | Harryp
To snad není problém skladu, ale účetní. :-) Ano výdejkou to vydáš ze skladu, ale pááááni účetní si to stejně musí udělat účetně.
o 21.03.2012, 14:22 | Pekys
ano, klasicky výdejku a paní účetní si ji zaúčtuje do režie (odpis, likvidace, přímá spotřeba,...) Určitě je něco z toho i daňovej odpis.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3173 sekund.