Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dovoz auta Italie

o Navštíveno 1719x o
o 21.03.2012, 12:12 | Martyn
Zkousel jsem googlit, ale o itosce jsem nic nenasel, jsou tam nejake specifika? Nemelo by tam snad byt nic, co jsem se bavil s technikem na DI, ale ma nekdo osobni zkusenost? Vim ze nechteji brat moc cash, coz dost situaci komplikuje, ale jsem domluveny se dvouma soukromnikama co tam prodavaji a ty nemaji problem - kdyz se dohodneme tak prodejce klasicky odhlasi auto na jejich DI, da mi technicak, podepisem smlouvu, ja nacvaknu EU prevozky s pojistennim a frcim, je tak? osobni zkusenost?
Nasledne v CZ velka technicka pro dovozove auta, evidencka, a jedem, yes?

o 22.03.2012, 08:26 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
nebo mu zaplatis, nechas technicak, odjedes, on to nahlasi jako ukradene a mas smulu
zaplatis Ty i pojistovna :-)
o 22.03.2012, 08:47 | Briann
No problem je v tom, ze v Italii maji na odhlaseni auta urady jeden mesic, bazarnici samozrejme tudle blbost umeji obejit, celkove muzu rici ze od soukromnika to byl vzdycky boj...ale pravda jsou tu uz dva roky co jsem tam byl naposled.
o 22.03.2012, 21:00 | El_Vita
já před asi 5 lety kupoval od dealera ojete fiat bravo ... a na úřadu odhláška vyřízena v PATEK ve 2 HODINY ODPOLEDNE asi do HODINY
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3074 sekund.