Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaký program na zamaskování zvuku videa?

o Navštíveno 3551x o
o 27.03.2012, 07:24 | Tuner#2

Poradí někdo free program, který bude umět přidat do videa pípnutí (např. přes sprosté slovo) tak, aby to původní nebylo vůbec slyšet? Zatím co jsem stáhnul a naistaloval, tak umělo jen přidat zvuk, ale to původní je pod tím pípnutím slyšet :/

Díky za rady.

o 27.03.2012, 08:09 | Diner
To spis chce na zacatek fraze rychly fade-out a na konec fade-in. Obecne... ale ty asi chces nejaky tool, ktery Ti to udela sam, ze? V zadnem pripade ale nejde o maskovani;-)
o 27.03.2012, 10:59 | Tuner#2
To ztlumení nefunguje, ono to ztlumí a hned zas najede takže ta věta/slova jsou slyšet. Potřebuju klasické pípnutí jako bejvá v TV když někdo mluví sprostě ;)
o 27.03.2012, 11:25 | muSlim
WMM a beep sound effect niekde z netu?
o 27.03.2012, 11:43 | Tuner#2
muSlim: To jsem zkoušel včera, ale to pípnutí je pouze přes, takže je slyšet i zvuk pod tím :-/
o 27.03.2012, 12:23 | muSlim | Upraveno: 2012-03-27 12:23:33
Neviem, čo si pamätám keď som niečo podobné robil pre niekoho, tak som to video v tom bode splitoval a potom k tomu pripichol zvuk ktorý tam chcel panáčik... Ale to už bolo dávno, nechcem sa o tom hamdať... S mojou pamäťou, možno to ani nebolo vo WMM ale na iPade v iMovie :-D
o 27.03.2012, 13:47 | P.E.T.R
To neřeš, já to taky nahrál v původním znění. :) Jinak bych to musel vypípat celý. :D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3082 sekund.