Navštíveno 3551x

Poradí někdo free program, který bude umět přidat do videa pípnutí (např. přes sprosté slovo) tak, aby to původní nebylo vůbec slyšet? Zatím co jsem stáhnul a naistaloval, tak umělo jen přidat zvuk, ale to původní je pod tím pípnutím slyšet :/
Díky za rady.

27.03.2012, 08:09 |
Diner To spis chce na zacatek fraze rychly fade-out a na konec fade-in. Obecne... ale ty asi chces nejaky tool, ktery Ti to udela sam, ze? V zadnem pripade ale nejde o maskovani;-)
To ztlumení nefunguje, ono to ztlumí a hned zas najede takže ta věta/slova jsou slyšet. Potřebuju klasické pípnutí jako bejvá v TV když někdo mluví sprostě ;)
WMM a beep sound effect niekde z netu?
muSlim: To jsem zkoušel včera, ale to pípnutí je pouze přes, takže je slyšet i zvuk pod tím :-/

27.03.2012, 12:23 |
muSlim | Upraveno: 2012-03-27 12:23:33
Neviem, čo si pamätám keď som niečo podobné robil pre niekoho, tak som to video v tom bode splitoval a potom k tomu pripichol zvuk ktorý tam chcel panáčik... Ale to už bolo dávno, nechcem sa o tom hamdať... S mojou pamäťou, možno to ani nebolo vo WMM ale na iPade v iMovie :-D
To neřeš, já to taky nahrál v původním znění. :) Jinak bych to musel vypípat celý. :D