Navštíveno 1872x

14.05.2012, 19:02 |
petrb ahoj lidi, muzete mi nekdo poreferovat, pokud mate doma, na balkone ci terase, tuto folii a na ni na tercich polozenou dlazbu? ted delam nove zabradli u starsiho domu a ohnu se k okapu a plech je uplne na "kasi" a voda tece na spaletu. davam tomu 2 roky a spaleta by odpadla.. tak se ptam hlavne na cenu za m2 ? nikde jsem ji totiz nenasel balkon mam cca 4.5 x 1,2 m predem diky za jakekoli postrehy a infa. koukal jsem napriklad na tyto stranky pro predstavu
viz, link:
[ Link ]

15.05.2012, 09:35 |
clown hmm, to mne ceka taky :(
pac to sdruzeni amateru dokurvilo a do baraku tece :( .. sdruzeni uz neexistuje, takze nemam jak proti nim vybehnout :( bohuzel 12x2.5m .. jeste k tomu ve druhem patre, takze se to bude delat primo prima :)

15.05.2012, 10:58 |
kasko Ahoj, mám to doma. Máme nový RD, terasa cca 2 roky, takže hodnotit moc nelze.
Máme terasu spíše na okrasu, než že bychom na ni chodili každý den.
Z toho důvodu dle různých lidí, nic lepšího není.
Večer ti vyfotím detail. Nyní mám jen tohle.

Primo se tim zivim. Vecer ti sem nahazu odkazy. To co jsi uvedl je nejhorsi co muze byt.

15.05.2012, 15:26 |
petrb phitypaldy: moc diky za ochotu, mrknu na to, ja si jsem schopnej tu starou dlazbu sam vyramovat a nachystat, klidne i srovnat nivelackou nebo co ja vim cim co se pod to dava? moc diky predem.

15.05.2012, 16:21 |
kasko jsem zapomněl, že pod tím máme potěr.
Aspoň uvidím, co na to řekne Phitypaldy
[ Link ] Tady jsou ty folie jak jsem rikal. Jestli rikas, ze mas plech (asi okapnicu) na kasi tak budes potrebovat nove viplanylove okapnice, ktere se daji misto stavajicich. Jake tam mas terce? Teleskopicke nebo jen treba centimetrove podlozky? Pokud teleskopy tak rovinu udelas diky sroubeni a pokud jen podlozky obyc tak si muzes k rovine pomoct podlozenim tech podlozek kousky folie, lepenky proste cimkoliv abys dosahl potrebne vysky. Ale i tak je potreba kazdy terc/podlozku podlozit, aby se neprotlacily do folie. A chces delat celou terasu znovu nebo jen vymenit okapnice?

15.05.2012, 20:34 |
petrb phitypaldy: moc diky, ja chci delat celou "terasu" jak jsem psal vise, 4,5 x 1,2 metru, zitra si dovezu kango a cele to vybouram tedy tu starou dlazbu a oddelam i tu zrezivelou okapnici. no a pod dlazbou vypada ze je natazena ipa, tak to vybouram az na ni a neco se na to natahne aby byl rovnej povrch pro pokladku te folie.

15.05.2012, 20:39 |
petrb jak tak koukam tak ja bych potreboval tu folii s oznacenim
FATRAFOL 814 ze?
ja jsem asi moc daleko od tveho pusobiste ze ?
Nemohl by Phitipaldi napsat nejaký postu, jak položit jednotlivé vrsty. taky mě čeká oprava dlažby na balkoně. Nám už totiš špaleta pod balkonem odpadla tak to musím popravit.
Petrb: Ja te asi spatne pochopil. Ty mas klasickou terasu a chces teprve delat novou z folie a na to teprve dlazbu??

17.05.2012, 18:35 |
petrb phitypaldy: posilam ti e-mail