Navštíveno 18177x

Stále se mi nedaří najít kde stáhnou "Centrum řešení HP"
Origo CD jsem někam zašil.

05.06.2012, 22:46 |
dan22 Co takhle www.hp.cz nebo
[ Link ] a tam si najdeš a stáhneš co potřebuješ.
dan2: To je první kde jsem hledal, ale bohužel se mi nepodařilo "Centrum řešení HP" najít ke stažení.
Pokud si to tam našel, byl bych vděčen za odkaz.

06.06.2012, 08:57 |
LordPeytl | Upraveno: 2012-06-06 09:04:48
A k čemu to Centrum řešení má být, k tiskárně? Skus ho najít podle modelu tiskárny.

06.06.2012, 10:24 |
Fridom | Upraveno: 2012-06-06 10:26:41
Pokud si dobře pomatuju tak díky tomuto programu bylo možné skenovat, tisknout atd...
Dle modelu jsem to samo hledal, ale našel jsem prd :(
Našel jsem max aktualizace ale samotný program nee.
Pokud by byl někdo schopnější a dle modelu to našel tak je to model
HP Color LaserJet CM1015 MFP
A ted to nejde? Co mas za system? Treba ve W7 uz to jede jen pres origo SW (skenovani a fax)
Vše mam nainstalované, tiskárna funguje, ale nemam program díky kterému bych mohl ovládat tiskárnu skrze PC.
Chtěl jsem to centrum, protože jsem ho měl od začátku a už tak nějak jsem si zvykl na práci s ním.
Jinak mam W7 64...
Jo takhle, tak to nic. Ja jedu na ovladani skeneru pres "nastroj fax a skener" co je ve W7. Nemam rad ty originalni softy od tiskaren, kde porad vyskakuje nejaky okno atd :o)
skus toto:
[ Link ] - je to cely balik softu

06.06.2012, 11:35 |
clown ke stazeni neni, obrat se na tech support HP :)
LordPeytl: Odkaz nejde...
LordPeytl: Odkaz už funguje, ale mám win7 64. Přesně toto bych potřebuji ale pro win 7 64.
Skus toto, v te dobe, kdy se zacala tiskarna prodavat, zadne Win7 nebyly, mělo by bez problemu fungovat i to pro Visty.
Bohužel tato instalace nejde spustit, píše mi to že mam špatnej operační systém. Proto jsem psal, že potřebuji něco pro Win 7 64

06.06.2012, 23:09 |
wolker | Upraveno: 2012-06-06 23:10:28
Stahni si tohle:
[ Link ] Nekam si to rozbal, treba winrarem, mezi rozbalenyma souborama najdi soubory Autorun.exe, Hpzsetup.exe, Hpzstub.exe a Setup.exe. Na kazdy z nich klikni pravym tlacitkem mysi a vyber vlastnosti. Na zalozce kompatibilita nastav spusteni programu v rezimu kompatibility pro Windows Vista SP2. Musis to nastavit u vsech ctyr souboru. Pak dvakrat klikni na autorun.exe a mela by se ti spustit instalace.
wolker: Tak jsem vše udělal dle tvého návodu. Zobrazí se mi toto okno a dál nic :(

no dobre. A jaks to instaloval poprve u sebe? Nebo ti to zprovoznoval nekdo bokem?
Poprvé jsem to měl nainstalované na jiném PC, kde jsem měl Win XP tak to bylo v pohodě, teď mam Win 7 64 a zde se mi to nedaří rozhodit. Když už se mi podařilo spatlat tisk, tak skenování stále nešlo.
To co jsem napsal je oficialni navod od HP
[ Link ] Ja to zkousel (samozrejme mam take Win 7 64bit) presne podle nej a instalace probehla. Zobrazilo se mi stejne okno jako tobe, ale navic tam byly odkazy pro spusteni instalace. Jen dotaz, nastavil jsi rezim kompatibility u vsech ctyr souboru?

wolker: Chlape díky moc. Vše jsem smazal a poté se už instalace rozběhla. Sice centrum řešení HP stejně nefunguje, ale skrze nástroj "Windows Fax and Scan" mi už jde scan a to je důležité.
Ještě jednou díky.