Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > OVB??

o Navštíveno 485x o
o 16.02.2006, 22:49 | Area51
Zdravim, delate v tom nekdo?? Vite o tom nekdo neco?? Vsechny plusy minusy.. jak je to narocny atd... Naskytla se mi moznost v tom delat.. a nejak z toho nejsem vubec moudrej.. a nikdo mi nejak vubec nechce rict o co tam vlasten co se tam vlastne dela...

diky moc.. snad jsem to napsal dost srozumitelne..:o))

o 16.02.2006, 22:53 | Paczqo
byvalej spolužak v tom dělal tenkrat mě do toho nutil abych byl jeho zakazník zeptal se co bych chtěl jako spořeni pojištěni a tak a on vybral to nejlepši od ruznych společnosti jako amcico a uniqa a dal mi nabidku a pak mě furt prudil abych to uzavřel no jehovisti otravujou jednou za rok on otravoval furt :o) to jedine o tom vim
o 16.02.2006, 22:58 | clown
letadlo, skyline, pyramidova hra s financemi na schovavanou ?
nevim, neznam .. bojim
o 16.02.2006, 23:05 | Sarka
Jejda, OVB zase chytá mozky s cílem je vydlabat? :o)))

[ Link ]
o 16.02.2006, 23:15 | Area51
Sarka: Díky.. seru na to...
o 16.02.2006, 23:17 | Pardal
Napis me na ICQ !
o 17.02.2006, 09:32 | Lucni.konik
No, pracoval jsem pro jednu finanční instituci. OVB byla jednou z nekolika distribucnich siti, ktera pro nas pracovala..........Bohuzel jsem potkal asi 4 poradce, kteri byli PORADCI a opravdu doporucili lidem co potrebuji......zbytek prodaval jen to, za co mel nejvysi provizi.........a taky tak dopadaj - viz. Helwag je jen jeden z rady jejich pruseru. Firma pracuje na pyramidovem efektu - vsichni pod tebou vlastne vydelavaji na tebe. Bohuzel rada lidi jen nabere radu blbcu pod sebe aby meli ovecky, ktere na nej sem tam neco vydelaj.......a nezajima je spis otazka kvality. A radsi nebudu psat svuj nazor o vedeni - viz. pan Gramlich.
o 20.02.2006, 11:14 | panangel
Vážení přátelé ,
jsem zde poprvé, na tuto debatu mne upozornil můj bratr, který je vašim stálým členem a toning maniakem :)
v této společnosti jsme už řadu let a můžu souhlasit s vším co tady píšete, ale taky můžu absolutně nesouhlasit. Jako kdekoliv jinde je i v OVB řada debilů a řada férových hráčů. záleží na jaké z nich narazíte. Mimochodem , zajímalo by mne v jaké firmě jste byl, když říkáte, že pro vás pracovalo OVB, neboť nějak mi není známo, že by OVB nějak ukončovala spolupráce :), takže proč minulý čas?
co vyvíte o Helvagu ? já o něm vím celkem dost a uznávám, ž eje to velký problém a problém většinou vznikl u jednotlivců u špatného výkladu- jestli úmyslnéhop či ne nebudu hodnotit. ne, že by to byla omluva, ale podívejte se jaký byl rok a jaká tady (bohužel i v OVB). jaké další průsery tedy OVB má? když říkate jeden z průserů ? O panu Gramlichovi se bavit nebudu , zvlašť když o něm píšete v druhé polovině února letošního roku a .... , k těm pyramidám a podobně -ano je to pyramida, ale bohužel v podání některých. v podání jiných to pyramida není a jedou jak mají - co je pak špatného na tom, že z ato, že někoho učím, pomáhám mu a podobně dostanu zaplaceno ? vy jste neměl , či dnes nemáte za své podřízené odpovědnost apříjem ? a vaši nadřízení úplně stejně z vás? tomu se vážený pane říká strukturální systém a OVB je jediná makleřská společnost , kde nefinguje MLM jako takový, to znamená, že vás ubezpečuji že pokud by jste byl členem OVB a přivedl jak říkáte další blbce a budete čekat, že už nemusíte nic dělat a budete mít za ně poeníze tak vás musím zklamat, nebudete z nich mít ani korunu. jelikož to není MLM (pyramida) , kde to takto jednoduše funguje.
vzkaz tomu kdo začal tuto diskusy : OVB je zde největším hráčem na trhu a dává největší možnosti výběru portfólia pro klienty z všech firem v ČR, to zda vstoupit do OVB nechám pouze na vás, jen bych vám doporučil aby jste s epodíval kolem sebe a pozoroval co a jak funguje tam odkud tato nabídka přišla - zda se jedná o kvalitní a funkční systém, který je obrácen na kvalitu práce, nebo zda o ty části kde se uplatňuje spíše kvantita před kvalitou . více vám k tomu nemám co dodat S pozdravem pany
o 20.02.2006, 11:16 | panangel
Helvag byl podílový fond ? to jsou mi novinky :)
o 20.02.2006, 11:56 | Rustapha-659
No ještě,že nejsem UBK :oDD
o 20.02.2006, 12:18 | Sarka
No panečku, jestli si mám myslet, že u OVB pracují chytří lidé, tak mě panangel svým stylem včetně hrubek vůbec nepřesvědčil :o)))

A mimo to - OVB si ty zaměstnance samo vybírá - jestli si vyberou idioty, jejich problém, ale všechna "sláva" padne zase na OVB. Je mi líto.

Problém s Helvagem sice mohl vzniknout u jednotlivců, ale jestli si hodně lidí vyložilo podmínky špatně, tak byly zřejmě špatně popsané, ne? A i když se to OVB snaží hodit na jednotlivce, mělo se k tomu právě postavit čelem - zaměstnanci OVB+ nabídka OVB = problém OVB.
o 20.02.2006, 13:52 | Lucni.konik
U spolecnosti uz nedelam - pracoval jsem tam cca pred 5-6 lety. Proto minuly cas. Helwag=sit restauracniho tipu ve Svycarsku. A co se tyce jinych "vychytavek"? Ne,opravdu nebudu psat. Necham Vas klidne dal pracovat. Mate asi na to povahu a kdyz Vam to jde, doufam, ze pracujete jako "financni poradce". a viz. Sarka, je smutne, jak se k temto problemum stavi vedeni a potazmo i pak zneprijemnuje zivot tem malo dobrym poradcum ve sve siti.
o 20.02.2006, 15:57 | Luke_288
:-)) to je psychologie. kamarad taky do neceho takoveho delal a presne ho naucili jak pusobit na lidi jako ten nejvetsi odbornik na slovo vzaty a pritom o tom nevedet skoro vubec nic.(tim nenarazim na panagela). vzdycky pracoval s lidmi s tim spise "minimalnim" vzdelanim, ale obrovska legrace pak nastane, kdyz natrefi na nekoho, kdo do problematiky potom trosku "vidi"
a presne jak pise Sarka, firma si zamestnance sama vybira a pokud bere "debily", dela si ostudu sama.
o 26.02.2006, 09:59 | panangel
ad a) ti o kterých mluvíte nejsou zaměstnanci
ad b) bohužel jinak to nejde než- mít hordu méně kvalifikovaných lidí a záleží na klientovi jestli s nimi bude komunikovat, nebo si najde jiného ať z OVB , nebo mimo něj, ale dá se pracovat na tom, aby ta horda byla co nejmenší a co nejvzdělanější
ad c) já řekl někde, že kauzu Helvag nepovažuji za problém ? to považuji za vtip z vaší strany ! považuji to od začátku za problém
ad d) jo jasně, velmi laciné upozornit na chyby :) takže omlouvám se, že jsem napsal "jsme" místo "jsem" a pak taky, že mi občas mezerník uteče o jedno políčko vedle. zapomněl jsem , že tady nemám automatickou korekci :)
ad e) to Luke_288 : souhlasím a je to riziko těch zprostředkovatelů, a doufám, že těch z řad klientů co do toho trochu vidí bude čím dál více
ad f) většinou i ten "debil" je větší přínos pro klienta než ten "profesionál " na pobočce- občas se tam vydám jako klient a když je musím nenapadně opravovat tak mi taky není nejlépe, když vezmu, že ten člověk nemá na starosti nic jiného než jednu věc ... ale je to moje volba zda na tu pobočku půjdu znova. nejhorší když někdo v blahé nevědommosti s přesvědčením, že koná dobro nabízí nesmysly a to je jedno kde je, pobočka, dealer, makléřská firma ... to je průser a těch by se dalo jmenovat :(
ad g) jsem tedy rozhodně pro cestu testů a zkoušek, ale přísných, ne to co vymyslel Úřad Vlády ČR ohledně zákonu "o pojistných zprostředkovatelích", který plní pouze 2 účely : 1) trochu naplil státní kasu poplatkem a 2) trvá i 2 měsíce než po testu vystaví certifikát, bohužel chybí ten 3 který by tento segment trochu zprofesionalizoval
ad h) jsem pro , aby jste si hodnotili jednotlivce, nebo celek kompletně, ale ne na základě jednoho spolužáka udělat závěr. to je jako když jeden slalomář upadne a vy už přepnete kanál a pak říct : "neumí tam nikdo jezdit, padají tam jak hrušky, nedá se na to dívat" ( zrovna tady mám záznam slalomu : ) ) přeji hodně štěstí v tooningu i mimo něj. S pozdravem pany
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3601 sekund.