Navštíveno 5644x

V rodine je nove auto a ma klasicky nejake muchy na ktere se prislo pozdeji. Nejde topeni ridicove sedacky, vystrazna svetla a blbne stahovani oken - Pro lepsi vysvetleni si predstavte, ze jsou zadni okynka stazena do poloviny a chci je zavrit, tak zatahnu za tlacitka na dverich ridice a prave okno se zavira a leve otvira! Nechapu co je spatne? Pak nefunguje samodojizdeni okna u spolujezdce, tak ze musim tlacitko porad drzek pokud chci uplne zavrit/otevrit.

25.09.2012, 14:06 |
JA vypadá to , že nějaké elekro? :-)No asi bys si to prohlídnul trochu víc...bouračka, povodeně atd.
To spolujezdcovo okno je normální, pokud to je přes ovládání u spolujezdce, to nedělá žádná O2

25.09.2012, 14:43 |
Augi Jendys: E? Mně O2 stahuje i vytahuje všechna okna.
GooGoo: stačí to jen "naučit" to okno.
Augi: v serii? bez zásahu do nakódování? Mně teda jedině od řidiče, fabia totéž

25.09.2012, 16:05 |
Augi Ano, bez jakéhokoliv zásahu. Jsem si jistej u Ambition a Elegance, možná že Prima, Tour a Classic to neumí, to Ti nepotvrdím.

25.09.2012, 16:51 |
clown Augi .., taky bacha na model ruznych RJ a komfortek .. :) co rok to jinak :) Znas to :) Ja i kolega jsme si upgradem (vymena aut) MR2005 na MR2008 akorad nachcali do bot :(
moje OII 04 stejně jako Augi, to o čem píše Jendys slyším prvně.

25.09.2012, 16:57 |
Ravo Mě to takhle dělalo u O1 když jsem si trošku "pohrál" s bity v komfortce a udělal to blbě...chtěl jsem si zprovoznit stahování všech oken z DO - defalutně to O1 neuměly (nebo za tučný příplatek za položku v ceníku ;-)

25.09.2012, 17:13 |
clown mozna bych zkusil odpojit baterku na 3 - 5 minut ..
okna zapomenou dobehy a pak bych je zkusil naucit kam az maj behat .., tj. nekolikrat nahoru / dolu a vzdy v koncove poloze podrzet 2 - 3s, stejne tak se pak nauci za jizdy servo ..
Odpojení baterky nepomůže.
Já to vidím na nějakou chybu po opravě. Jednotky vypadají stejně, ale jiné indexy a měsíce výroby znamenají pohromu. V první řadě bych zkusil jenom prohodit jednotky v zadních dveřích mezi sebou, občas to "mistři" co šijou bouračku horkou jehlou při skládání prohodí, tvarově jsou stejné a pak to blbne - jdou obráceně blinkry v zrcátkách, stahují se okna obráceně atd.
odkud jsi?
tak fakt jako Augi, stačilo to víc zmáčknout, funguje na všech oknech, ale na fabii 2007 to stopro nešlo i když to byla elegance
Diky za rady a nazory ;) Pozjistuji okolonsti, jestli bylo/nebylo bourane, je to auto od znameho ktery to mel od nova.
Jen se jeste zeptam, kdyby se zajelo primo do skodovky, tak zjisti z diagnostiky presne o co jde?
Tommas - jsem ze Šumperka ;)
Škoda servis asi nebude to nejlepší, ale za pokus to stojí.
Ta jejich diagnostika nahlásí max KO jednotku. Pokud by tam byly dané špatné, nejsem si jistý, jestli to dovedou lokalizovat. Ale autorizák dovede zjisit z online databáze jaké tam byly a mají být, na to to je dobrý.
Jsi z ruky, ale vím o docela šikovném chlapovi ve Svitavách, pak se podívej na octaviaclub
[ Link ] . V Praze MartinRS (to je bůh - osobní zkušenost) a Ti ostatní jsou asi taky šikovní.
Fakt si myslím, že by mohly být přehozené jednotky mezi sebou, jednou jsem to zažil, řešilo se všechno možné a pak taková blbost :-)))
No asi bude prvni faze Skoda servis :) Pak se od toho odvine co dal. Nemel jsem moc cas, ale skouknul jsem vsechny pojistky a jsou OK. Tak nechapu proc nejdou vystrazna svetla, kdyz blinkry normalne frci. No a pak ten vyhrev sedacky.