Navštíveno 6927x

16.11.2012, 09:49 |
Q viz nadpis.
péče o Mondeo kombi, nafta, r.v. tuším 2005.
díky Q

16.11.2012, 11:01 |
Pekys Autorizovanej? Nebo s dobrejma zkušenostma?

16.11.2012, 11:10 |
macek Co Frolik??

16.11.2012, 13:24 |
clown utopie ..
já mám dobré zkušenosti se servisem ve Vinoři - p.Čáp, ale bohužel na ně nemám kontakt, je to u autobusové zastávky naproti Strom Exportu.
to je ford guttl, mam cislo jen na jeho dceru tak taky nepomuzu :-D
a stejne to patri snad charouzovi
Já jen mohu před jednim VAROVAT a to jest Autoservis 3H na Pankráci!! Tomu se fakt vyhni vééélkým obloukem ;-)

16.11.2012, 17:12 |
camron | Upraveno: 2012-11-16 17:18:43
Mr. Čápa můžu doporučit,co mám zatím zkušenost tak velmi seriozní jednání a dobrá domluva. Mobil kdyžtak mám...
Jak je na tom autopalace sporilov?

16.11.2012, 22:02 |
KFL Autopalace nám servisuje asi 10 aut. Autopark z nich není úplně na větvi, ale v rámci možností prej OK.
se služebníma autama jezdíme k Maierovi na Podbělohorskou (autorizák) a maximální spokojenost-ochotný, uměj, vstřícní, kvalita práce super, ceny rozumný, soukromý auto mám satrýho rencka, kterýho opečovávám sám :-)
tak zrovna majer to je fakt etalon spolehlivosti, petkrat sem tam byl aby mi opravili alarm, co se sam spoustel, petkrat za tezky tisice neustale nejaky novy cidla, diagnostiky atd, auto stale houkalo (uz jsem to opravil) rozvody mi udelaly i kdyz jsem vyslovne rikal ze chci i vodni pumpu a byla fakturovana, tak bez pumpy nechali my starou. mizejici voda z chladiciho okruhu, nekolikrat meneny ruzny hadice, az jsem si opet sam nasel problem ve spatnem vicku na nadobce. kolisani otacek - nekonecnej pribeh, ko ESP - tezky prachy za diagnostiky, nenasli nikdy nic, rozmrdali kde co mohli, elektriku, nabizeli mi jako opravu vymenu cele jednotky v posilovaci za bratru 20tis, problem vyresen spojenim jednoho prekousaneho dratu. nedrzeni volnobeznych otacek u fordu znama vec, ale vyresit ji to ne, vymeny svicek, kabelu zapalovacih, civek, nikdy nic nevyreseno nakonec mi rekli at holt po nastartovani drzim nohu na plynu a drzim to v otackach nez se to zahreje a pak se to srovna. a to bych mohl jeste dlouze pokracovat. dekuju ale tam me uz v zivote neuvidej. mozna umej novy auta, ale stary rozhodne ne
Hledám to samé okolo Brna/Vyškova.....