Navštíveno 5826x

Ahoj všem, chci se zeptat kdo máte jaké zkušenosti se zahraničními nákupy? Kam jezdíte? Napadá mě Passau a Linz, máte někdo zkušenost? Volím záměrně tato města, neboť z jihu čech mi přijdou asi nejvhodnější. Díky...
hm ted sem koukal na netu nekde ze nejlevnejsi nakupy zatim porad vychazej v cechach -))
To byl ale reklamni letak tesca vincku :-D
Jinak pro hadry jsem jezdil do Linze do Plus city
Luke-Jeep ne bylo to docela solidni porovnani ale slo tam hlavne o zradlo -)) a pro lenochy jako ja je to jedno nez abych jel 100km to si to o tech par kacek navic koupim u baraku -))
Ale kvalita o rad niz.
V Linzi jako Luke- plus city
Tak fakt je ze pro rohliky nikam nepojedu - ale z Krumlova jsem jezdil do Linze opravdu pravidelně... Kvalita (hlavne u potravin ) jinde, elektronika, hadry - daleko vetsi vyber ceny uplne jinde atp... Ted z Brna na to uz kašlu :-D (i když když jsem byl v JČ na dovči, tak jsme neodolali a zajeli do Linze... Heh no nakoupili jsme hader za pár korun že jsme to málem neodvezli :-D
no z tou kvalitou bych se hadal mozna u vas dole ale nam jezdej vsecky nemci na nakup do cech pro kvalitni potraviny -)) a pro hadry to taky neni zadna soutez maximalne v nejakem vyprodeji a to tam je tolik lidi ze je to hnus
co mám známé na severu tak jezdí do němec, kvalita a ceny úplně jinde (prací prášky, pleny pro mimino aj.)
nedávno u nás byl zákazník a říkal že jezdí nakupvat hadry na moto do passau a za směšné ceny oproti nám, ale už jsem se nezeptal kde přesně :o(
je fakt, že pro orhlíky tam nepojedu, ale na větší nákup se to určitě vyplatí...
no je fakt ze kamos pro hadry na motorku taky jezdi do de rikal ze to maji za pulku ceny u nas ale prasky a podobny blbosti nevim no kdyz to u nas vezmu v akci tak to vide levneji a to dokonce levneji nez v polsku -))a kdyz vezmu v potaz to ze tim zabiju celej den abych jel do de tak to radej pujdu do prace koupim to vecer u nas a jeste na tom budu lip ve finale usetreny 500kc projetej benal za 600 a celej den v pr za to asi nestoji -))
Luke-Jeep: stačilo dojet do prvního Hofferu za hranicema a potraviny jsou fakt jinej level.
byl jsem v Passau "s nákupním zájezdem" hned po revoluci, čuměli jsem jak telata na kasu co čte čárový kody a placení kartou:D docela mazec, když je člověk zvyklej na kasu s klikou:D
jinak souhlas s ostatními, jejich jídlo je opravdu o něčem jiným... a nejen to, třeba i prášek na praní pere líp v menším množství než koupen v CZ