Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nákupy Passau / Linz

o Navštíveno 5826x o
o 19.12.2012, 16:04 | svity01
Ahoj všem, chci se zeptat kdo máte jaké zkušenosti se zahraničními nákupy? Kam jezdíte? Napadá mě Passau a Linz, máte někdo zkušenost? Volím záměrně tato města, neboť z jihu čech mi přijdou asi nejvhodnější. Díky...

o 19.12.2012, 17:02 | vinzek fa
hm ted sem koukal na netu nekde ze nejlevnejsi nakupy zatim porad vychazej v cechach -))
o 19.12.2012, 20:56 | Luke-Jeep
To byl ale reklamni letak tesca vincku :-D

Jinak pro hadry jsem jezdil do Linze do Plus city
o 19.12.2012, 22:06 | vinzek fa
Luke-Jeep ne bylo to docela solidni porovnani ale slo tam hlavne o zradlo -)) a pro lenochy jako ja je to jedno nez abych jel 100km to si to o tech par kacek navic koupim u baraku -))
o 20.12.2012, 07:22 | Luke_288
Ale kvalita o rad niz.
V Linzi jako Luke- plus city
o 20.12.2012, 10:20 | Luke-Jeep
Tak fakt je ze pro rohliky nikam nepojedu - ale z Krumlova jsem jezdil do Linze opravdu pravidelně... Kvalita (hlavne u potravin ) jinde, elektronika, hadry - daleko vetsi vyber ceny uplne jinde atp... Ted z Brna na to uz kašlu :-D (i když když jsem byl v JČ na dovči, tak jsme neodolali a zajeli do Linze... Heh no nakoupili jsme hader za pár korun že jsme to málem neodvezli :-D
o 20.12.2012, 10:46 | vinzek fa
no z tou kvalitou bych se hadal mozna u vas dole ale nam jezdej vsecky nemci na nakup do cech pro kvalitni potraviny -)) a pro hadry to taky neni zadna soutez maximalne v nejakem vyprodeji a to tam je tolik lidi ze je to hnus
o 20.12.2012, 11:21 | svity01
co mám známé na severu tak jezdí do němec, kvalita a ceny úplně jinde (prací prášky, pleny pro mimino aj.)

nedávno u nás byl zákazník a říkal že jezdí nakupvat hadry na moto do passau a za směšné ceny oproti nám, ale už jsem se nezeptal kde přesně :o(

je fakt, že pro orhlíky tam nepojedu, ale na větší nákup se to určitě vyplatí...
o 20.12.2012, 11:26 | vinzek fa
no je fakt ze kamos pro hadry na motorku taky jezdi do de rikal ze to maji za pulku ceny u nas ale prasky a podobny blbosti nevim no kdyz to u nas vezmu v akci tak to vide levneji a to dokonce levneji nez v polsku -))a kdyz vezmu v potaz to ze tim zabiju celej den abych jel do de tak to radej pujdu do prace koupim to vecer u nas a jeste na tom budu lip ve finale usetreny 500kc projetej benal za 600 a celej den v pr za to asi nestoji -))
o 20.12.2012, 15:32 | Luke_288
Luke-Jeep: stačilo dojet do prvního Hofferu za hranicema a potraviny jsou fakt jinej level.
o 21.12.2012, 18:41 | Mazety
byl jsem v Passau "s nákupním zájezdem" hned po revoluci, čuměli jsem jak telata na kasu co čte čárový kody a placení kartou:D docela mazec, když je člověk zvyklej na kasu s klikou:D

jinak souhlas s ostatními, jejich jídlo je opravdu o něčem jiným... a nejen to, třeba i prášek na praní pere líp v menším množství než koupen v CZ
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3397 sekund.