Navštíveno 6474x

Hlásí mi, že chce na prohlídku. V Praze jsem nikdy v žádným servisu pro seveřany nebyl, proto mě zajímaj zkušenosti a reference. Chci ofiko autorizovanej servis kvůli razítku do servisky.
Poradíte?
Volvo Auto Czech v Průhonicích. Auto Palace na Spořilově. Srba servis v Řeporyích nebo v Jílovišti. Nemáme v práci problém s nikym...
Preferoval bych neco primo v Praze, takze asi ten Sporilov. Pockam jeste na nekoho

08.02.2013, 13:46 |
michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2013-02-08 13:47:29
T6R modrany? urcite jsou schopny dat razitko taky... btw Marra razitka nedava? Ted nevim, u nej jsem jeste nebyl, ale rozhodne je schopnejsi nez kdejaky jiny volvo servis, dle referenci na nej...

08.02.2013, 13:48 |
Luke_288 | Upraveno: 2013-02-08 13:49:23
Mas s nima zkusenost? Jsou autorizovanej servis?
I kdyz autorizovanej- auto ma 150tis km, zaruky uz davno ne, takze ono by zo asi vladtne mohlo bejt jedno
V letech 2005-2008 jsme servisovlai S60D5 v Průhonicích. Pak jsme se služebními Volvy skončili, ale kolega si tam koupil předváděčku XC60D5.
Servis stylem ráo dej, dopledne vezmi, ceny mastný, kvalita práce střední průměr, občas bylo potřeba se dohadovat a co mě vždy nadzvedlo, že se například měnil olej a na to ti naúčtovali celou tubu přípravku za 250Kč na namazání podložky:-)
O cenách dílů nemluvím, ty jsou mastný na Volvo v každém autorizáku, cena práce za 1h byla tehdá ca 1200 bez DPH.
Pak přišla epizoda s XC60-kolega jel ze Žiliny a z ničeho nic na dálnici před Brnem v asi 140km fatál destrukce motoru (únik oleje přes turbo, zadřený motor) a řešilo se to veeeelmi obtížně, protože pánové nechtěli uznat garanci, i když auto byklo papírově v záruce, byla to rok stará předváděčka. Tajkže tahanice, nepochodil, doopis na matku do Švédska, soudní znalci, 3 měsíce bez auta, nakonec "vyhrál" nový motor v ceně asi 350.000Kč. Od té doby už jezdí jinam, ale nevím kam.
V letech 2005-2008 jsme servisovlai S60D5 v Průhonicích. Pak jsme se služebními Volvy skončili, ale kolega si tam koupil předváděčku XC60D5.
Servis stylem ráo dej, dopledne vezmi, ceny mastný, kvalita práce střední průměr, občas bylo potřeba se dohadovat a co mě vždy nadzvedlo, že se například měnil olej a na to ti naúčtovali celou tubu přípravku za 250Kč na namazání podložky:-)
O cenách dílů nemluvím, ty jsou mastný na Volvo v každém autorizáku, cena práce za 1h byla tehdá ca 1200 bez DPH.
Pak přišla epizoda s XC60-kolega jel ze Žiliny a z ničeho nic na dálnici před Brnem v asi 140km fatál destrukce motoru (únik oleje přes turbo, zadřený motor) a řešilo se to veeeelmi obtížně, protože pánové nechtěli uznat garanci, i když auto byklo papírově v záruce, byla to rok stará předváděčka. Tajkže tahanice, nepochodil, doopis na matku do Švédska, soudní znalci, 3 měsíce bez auta, nakonec "vyhrál" nový motor v ceně asi 350.000Kč. Od té doby už jezdí jinam, ale nevím kam.
v T6R mam akrualne objednanou remenici k VVT :-) a cekam az nasetrim aby se udelali rozvody a tahle bezva remenice diky ktery se nenastavuje spravne casovani ventilu. Va volvo foru jsou na ne povetsinou dobry reference, je fakt ze od doby co od nich Marra odesel a dela sam to prej trochu kleslo, ale aspon jsou na dostupnym miste. Marra je nekde v lesich na severu prahy, u Sarky snad, nebo ted nevim kde presne. Da se jim koukat pod ruce a kecat do prace ;-) Nem strach tam dat auto.

08.02.2013, 14:13 |
Luke_288 | Upraveno: 2013-02-08 14:15:28
Zavolam marrovi jestli umi dat razitko
Edit: doufam, ze tam jede aspon autobus, ne jako v porsche prosek
bus tam myslim je, ale ja to mam pres celou prahu, uplne fakt nesmyslne, bohuzel pro me a moje auto :-(
Ja mam kancl na Smichove, takze ne uplne blbej smer, zkusim ho

08.02.2013, 18:07 |
xSam Marra mi razítko do servisky klidně bouchnul.

08.02.2013, 21:33 |
savle Asi uz sis vybral, ale kdyztak muzu doporucit i Auto Kurtz ve Vestci.
Jezdil jsem T6R v Modřanech, super přístup a normální ceny ;)

09.02.2013, 11:04 |
JP Prej nesmyslně přes celou Prahu:DD, já bydlim kousek nad Prahou, jezdim servisovat do Pacova a nepřijde mi to daleko:))

11.02.2013, 14:08 |
Conan Márru samozřejmě můžu taky doporučit a z auorizovaných pak Auto Kurtz ve Vestci.

11.02.2013, 22:05 |
xSam Já v Modřanech moc spokojenej nebyl a proto jsem valil k marrovi, kde moc spokojenej jsem. Brzy ho musím zase navštívit.
Predbezne jsem s nim domluvenej. Jediny minus zatim vidim v nemoznosti platit kartou.
Predbezne jsem s nim domluvenej. Jediny minus zatim vidim v nemoznosti platit kartou.

12.02.2013, 14:39 |
JP El_Vita: Kdo jinej:))