Navštíveno 19996x

14.02.2013, 13:31 |
Tuner#2 | Upraveno: 2013-02-14 13:34:10
Tak pomalu začínáme řešit vybavení domu.
1. Od koho vybrat sedací soupravu? Kamarád co dělá leta v nábytku mě přesvědčuje na Aksamite, že pod nic jiného co mě dodá se nepodepíše a důrazně mě varoval před Polskem, kde se mu už xkrát stalo, že vylezli pružiny a nebo bylo nekvalitní čalounení/látka... Máte nějaké praktiké zkušenosti/doporučení na jaké jiné firmy se zaměřit? Aksamite je sice kvalita, ale 100% do oka nám tam nepadlo nic.
2. Jak řešit závěsy/zastínění místností. Jsme u hlavní, takže žena tam chce klasiku záclonu a před to žaluzie svislé látkové a nebo ty japonké, které se mě ale moc nelíbí, to už raději tu svislou naklápěcí klasiku z kanceláře jak tady někdo nedávno psal. Máte tip na někoho, kdo by v jedné konstrukci řešil i pověšení klasické záclony a systém by byl dlouhodobě spolehlivý?
3. Sítě do oken proti hmyzu. Tady asi Mazli-G bude vědět jak se to řeší. Okna máme dvoukřídlá převážně v rozměru 1750 x 1400. Sítě chceme z venku s možnou demontáží na zimu. Mám poptat tam kde jsem bral okna a nebo jsou na to nějaké speciálky s lepší cenou?
Předem díky jako vždy za rady.
no polský nábytek určitě neber. Chtěl jsem ušetřit, tak jsem koupil v europameblu rohovou sedačku 3-2 +1 za 16tis a po půl roce se podělalo rozkládání a začal se prošoupávat potah. Taky ty pružiny tam praskají. V obchodě to třeba vypadá pěkně, ale nic to nevydrží.
NJ jenže Polskem jsou zavalené všehny markety Jamal, Asko, Kika a spol. a českých výrobců moc není :-/ Jsem ochoten raději dát 25 za kvalitu než 16 a mít jak píše za rok problém. Proto se ptám na zkušenosti zda mě třeba něco ve výběru neuniklo.

14.02.2013, 14:00 |
muSlim | Upraveno: 2013-02-14 14:02:15
Ja mám od
[ Link ] a nedopustím na to...
Mám konkrétne toto:
[ Link ] v trošku pozmenej podobe (nie U-čko)

14.02.2013, 14:01 |
Kamil Tuner#2 - mrkni do Galerie Dvořák na sedačky Phase
[ Link ] případně pak
[ Link ]
já koupil sedačku ve Skontu a nemůžu si jí vynachválit.... vyšla na nějakých 30, ale kvalitou a zpracováním mě hodně moc překvapila. Navíc jsou tam zespoda našité znáčky, že je to vyráběné v Německu.
Za mě tedy Skonto velké překvápko.
já kupoval AKsamite soupravu rohovou - takovou hranatou - AGENT30 - 3 sedáky, roh, 2 sedáky + bobek, látku za příplatek, z který lze umejt i fixu / asi 8 litrů navrch/ je rozkládací - máme jí 4 roky, fakt poctivá - ale 45 tis.
jinak aksamite můžu jen doporučit
něco to pojme .o)
mmj. záclony jsme si nechaly ušít na míru - jen do obývacího prostoru - 4 okna = 4 litry - plácám nevim ...

no hlavně k malejm dětem bych novou sedačku vůbec neřešil ... :) jestli jo, tak koženku aby se to dalo utřít ... (taky jsem si myslel, že to uchráním, že to u nás bude jiný, že děti nebudou čuňata)
sítě do oken mám od výrobce oken, je to takový plastohliníkový rám a už třetí rok v pohodě (mají na sobě několik paciček, který je drží v okně a na zimu je uklízím do sklepa)

14.02.2013, 14:56 |
tappaja | Upraveno: 2013-02-14 15:11:36
Nepadla tu Ikea, je to z nejakyho duvodu?
Ja nemam rad sedacky, co se tvari strasne moderne, operak jim konci v pulce zad, sedak naopak ma metr... nedejboze kozenka, ano, ma to vyhodu, ze se u tebe navsteva nezdrzi dlouho :o))
Osobne mame vybranou
[ Link ] sedi se v ni uzasne, matros vypada bytelne, zaruka je tusim 5 let.

14.02.2013, 15:05 |
Kamil | Upraveno: 2013-02-14 15:06:00
tappaja - Tuner#2 je od Plzně, tak jsem uvedl jen místní prodejny. Nejbližší Ikea je na Zličíně, takže doprava navíc.
Ja vim, ale i to se da nejak udelat, nez mit hypermodernu z Asco :o))

14.02.2013, 15:20 |
Kamil tappaja - to rozhodně :)

14.02.2013, 15:51 |
Adler co tohle segra ma a tvari se to kvalitne
[ Link ]

14.02.2013, 17:28 |
Tuner#2 | Upraveno: 2013-02-14 17:30:09
muSlim: Díky za tip mrknu ;)
Kamil: V Torimexu jsem byl, mají tam většinou věci z Holandska a pokud jsou sedačky tak "kvalitní" jako nábytek, tak raději nee. Do galerie se stavím. Díky za tip ;)
MazliG: Díky za recenzi, možná nakonec kousnem design a půjdem do Aksamite taky. Co ty sítě, poradíš co pohlídat?
tappaja: Pokud jsou sedačk stejně "kvalitní" jako nábytek z ikei, tak se jim vyhnu obloukem. Táta je truhlář a z ikeii pár lidem už něco dával do hromady aby to vůbec nějak drželo, nehledě na to jejich papírový lamino, kde vezmeš aceton a smeješ dekor.
Adler: Mrknu dík.
Ja zas treba nemusim masiv, i kdyz kazdej truhlar bude tvrdit opak. Ano, chci aby to neco vydrzelo, ale nechci to mit na 30 let.
Me se libi dyha. I cenove. Nabytek s papirovou folii ti tu nikdo neradi.
A aceton bych nebral na zadnej nabytek.
Na zaplatitelny sedacce je pouzitej masiv+drevotriska, at je to Ikea nebo Aksamite. A bohuzel jsem nevidel, mozna ani nechci videt, sedacku delanou nejakym truhlarem.
A "muj" truhlar proti Ikee nic nema, zivej ho hlavne atypy, protoze cenove konkurovat Ikee nema smysl, coz mi prijde rozumnej argument.
Mam kozenou sedacku z Ikei a nemenil bych za nic :) Pohodlna a hlavne kvalitni hovezina, zadnej s*ac. A to jsem vybiral opravdu hodne dlouho. Dneska to stejne vsechno dela Cina.
Tuner#2: co jsem koukal, pokud chces aby to neco vydrzelo, v kuzi s peknym kreslem to bude tak za kilo

14.02.2013, 22:28 |
Ravo | Upraveno: 2013-02-14 22:30:24
Co takhle přímo oslovit výrobce/truhláře co se na to specializuje? Já si nechal udělat sedačku na zakázku, přesně podle rozměrů co jsem dodal a mraky úprav co ani normálně nenabízeli (hranatý roh, ne kulatý atd atd.), látky jsem si vybral co jsem chtěl, udělali to poměrně rychle (14 dní), záloha směšná 2000 Kč, a cena byla taky super v porovnání s Asco, Sconto atd.
Bohužel pro tebe je to z okolí Brna, takže spíš pro ostatní (web mají pekelnej, nejlepší je do té Zastávky zajet a domluvit se s nima, jsou hodně pružní a variabilní):
[ Link ]
OT: Skrine z ikey mam v loznici, segra taky a pokud neni clovek total kopyto tak slozeni bez problemu a bytelny jsou dost.
Ravo, to vypadá good.
Mám to kousek. Web strašnej:-)
Brali jsme v JENA nábytku sestavu FREE - chtěli jsme gauč, na který usadíme dost lidí, a na kterém se bude moct válet celá rodina. Toto naprosto splňuje, vybírali jsme měsíc, objížděli různé prodejny s nábytkem, a tohle vyhrálo - byla to láska na první pohled.
Fotka ilustrační, máme podobné rozvržení, jen delší ty boční části, prostředek je s výsuvem a spaním, uloží se na to dva lidi velice pohodlně, nebo tři lidi trochu skromně. Co mě vadilo byl omezený výběr potahových látek, ale nakonec jsme vybrali kombinaci, se kterou jsme spokojeni (krémový spodek, hnědobéžový vrch). Cena v naší konfiguraci lehce přes padesát, s akční DPH slevou konečných mám dojem 43. Výroba DE.

Podobnou jsem taky chtel, moc pekny.

14.02.2013, 22:59 |
BadyS sháním taky něco v duchu té PluOneho, jenže narážím přesně na to co psal tappík.....metr dlouhej sedák, ale 30cm opěradlo je zoufalé....to je jak píšeš na válení, ne na sezení :(

14.02.2013, 23:05 |
Tuner#2 | Upraveno: 2013-02-14 23:14:34
tappaja: Masiv mít taky nebudeme, ale chceme kvalitní lamino. Dneska ty povrchy šli tak daleko, že už i zkušené oko to od dýhy nepozná a odolnost daleko vyšší viz. obrázek v levo kde jsou lesklá a matná místa a má to takový přirozený povrch dřeva ne jak klasické lesklé/matné lamino nedej bože ten papír co mají v marketech. Na takový povrch i když vyteče klíh, vezme se hadr, ťukneš do acetonu a je to fuč. Jak je takhle táta naučený, tak to udělal u Ikeii a dekor fuč, naštěstí zevnitř skříňky. Kde máš u Ikeii pořádné lepené spoje (kolíky, lamely), kování, výsuvy, atd. Je to prostě levná mnohdy teda musím uznat pěkně nastrojená bída. S čím souhlasí, je to, že za tu cenu to opravdu udělat nejde, respektive za tu cenu nenakoupí ani lamino... Ale holt je lamino a lamino ;)
Rajdlos, trpenka: Kůži nechceme, známe z bydlení u tchánů a jednoznačně látku. Kůže studí a nebo se na tom naopak potíš/lepíš v létě.
Ravo: Zajímavé, bohužel moc truhlářů co i čalouní neznám, respektive toho kdo dělá sedačky vůbec.

PlusOne: Hmm to je pěkný, nám by stačil jen jeden jazyk, ale takhle pěkně široká. Většina jich končí na 2,7m s tím jedním jazykem.

14.02.2013, 23:24 |
PlusOne | Upraveno: 2013-02-14 23:26:36
Jako, já jsem spokojenej, máme, co jsme chtěli :-)
Je to modulární systém v různých délkách i šířkách, určitě bych se minimálně podíval a poválel se :-)
Teď na to navíc v JENě je 35% sleva, což taky může pro někoho být zajímavé...nakombinovat se dá třeba i takováhle obluda :D

Našel jsem jednu real "foto", co mi posílala manželka feletónem - vypadá to malé, reálná šířka je přes 3,70, každý z těch "jazyků", jak ty píšeš, má šířku 1,20.

15.02.2013, 08:49 |
PlusOne | Upraveno: 2013-02-15 08:49:41
A ještě jedna s malým, je tam vidět líp struktura potahovky...

15.02.2013, 11:58 |
htd

15.02.2013, 12:06 |
htd

15.02.2013, 12:08 |
htd

15.02.2013, 12:11 |
htd my obešli vše co se dalo, ze 70ti sedaček co jsme seděli byli dvě ok:) jinak sedět na prknech není nic pro mě:D nakonec jsme vybrali tuto v asko, neb 30 procent dolů a velký prostor na příležitostní přespání... výrobce tuším maďaři:) jinak JENA supr, ale když si sedačku najdeš u výrobce, tak je to polák a místo 20tis. seženeš napřímo za cca 13tis.:)

15.02.2013, 12:19 |
htd
muzu doporucit Nabytek Riha..
Honzo čalouníka sedaček bych znalv RO, mě sedačku předělával, sedák i čalounění a super. Jen si musíš tedy nechat udělat :-)
Jenze calounik, kterej je zaroven designer, nebo mu aspon nejakej designer radi, tak ten nebude za 30 litru...
A pak to dopada jako Cobra od Ravo...

15.02.2013, 15:11 |
Ravo | Upraveno: 2013-02-15 15:11:48
to Tapp:
to co má Cobra na stránkách je fakt designový peklo který asi každýho normálního kupce akorát odstraší - jsou to výrobci, neumí se sami moc dobře prodat.
Věř mi že když příjdeš za nimi s jasnou představou, jaký design (případně si doneseš fotky), budeš mít jasno v barvě a provedení materiálu, tak ti vyrobí to co potřebuješ a za velmi rozumnou cenu a kvalitu.
Pokud ale nedokážeš tyto věci definovat (vymyslet si design), tak si holt budeš muset zaplatit za to že to někdo za tebe "vymyslí" a bude ti to pasovat.
Takže vpodstatě souhlas, který bude platit napříč všemi výrobci/prodejci - kvalitní designová sedačka s mraky variací bez hnutí malíčku (a použití mozku) nebude stát 30tis.
jak tak na to koukám, tak si říkám že bych chtěl mít vaše starosti, jestli sedačku o toho nebo toho, za 30 nebo 100 tis ... :)
hlavně jak tu už někdo psal o těch modernách, co mají sedák větší než opěrku, ty jsou extra na hovno :) nechápu jak si to někdo (včetně členů naší rodiny) může pořídit... sedět= ležet, no prostě hrůza...
MazliG: Už jsem Tě psal v jiném tématu a nereaguješ, zkusím to tady. Můžeš mě poslat fotky toho problému s Aksamite, když jsi za necelý měsíc obrátil svůj názor na tuhle firmu o 180°? Díky.
Tuner2: obrátil jsem proto, že přes měsícem jsem nevěděl, že mám popraskanou látku - to mě fakt nasralo - fotku ti pošlu, akorát se k tomu musim dokopat - asi zítra.
konstrukce i polstrování je ok - rozkládací mechanismus ok, ale ta látka to prostě odstrala docela rychle .o( na gauč za 43 litrů ....
OK chápu a co výrobce už nějak reagoval na mail?
Jinak dneska jsem byl juknout na sedačky Phase a docela bych si tam vybral, nějaké reference zde? Není to jen předražená reklamní bída?
tuner2: řekl bych, že reagoval klasicky ...
Dobrý den,
Vaše zklamání chápu, ale jelikož jsme se s tímto ještě nikdy nesetkali, prosím o fotografie.
Zašlu je do výroby,kde nám jistě sdělí, jaká může být příčina tohoto stavu.
Předem děkuji: Hamšík - Hobbyt
Tuner#2: na jednu takovou zrovna cekam... tak ti pak muzu dat reference :-) jinak pristup prodejny v Plzni uplne luxusni ;-)
[ Link ] - tak přesně tuhle látku tam máme CARABU, i ta světle zelená - 100% je to ono i odstín i struktura - 3,5 roku používání a v prčicích ...
MiniMike: Jaký model v jakém provedení pokud to není tajné ;)
MazliG: Tzn. že látky používají stejné jako Phase? Pak za to spíš může dodavatel látky, třeba polevi na kvalitě :-/ Jsem zvědav co odpoví z Aksamite.
Tuner2: no na 90% je to chyba výrobce látky - každopádně příplatek na látku na tuhle sedajdu asi 8 tis. jsem dával do Aksamite - tam ať si to řeší ... stejně to dopadne nijak - je to po záruce, pošlou mě do prdele, jak by to mohlo dopadnout .o( ....

03.04.2013, 15:03 |
Kamil Tuner#2 - Phase je zatím můj favorit co se sedačky týče, ale já to budu řešit až koncem roku.
Tuner#2: cekame na model Comet do eLka s taburetem - na sedacku mame potah Napoleon (Latka skupiny 1) a taburet je potah Vella (Latka skupiny 2), tak sme na to zvedavi :-)))
no z mobilu lepší .o)

jinak pán z nábytku se ozval, fotky jsem mu poslal, už i volal - bude fotky posílat do výroby Aksamite, jak se k tomu postaví - dám vědět
MazliG: tak to jsem zvedavej a drzim palce.... jinak mozna i kvuli tomudle se dalo u Phasu priplatit zaruka na 4 roky.... snad nebude potreba ;-)
MiniMike: Super, díky vezmu ženu a musíme to taky rozlousknout čekací doba 6 - 9 týdnů je dost.
MazliG: Tak to nepotěší, to vyloženě praská ten potah. Jsem zvědavý na postoj firmy, určitě napiš jak to pokračuje.
Tuner#2: nz, jojo ta cekacka je silena, ale zase mas snad jakz takz jistotu, ze ti to vyrabi presne na miru, jak rozmerove tak potahove, da se to hodne modifikovat a ten showroom v Plzni je i velikej a hlavne je tam klid :-)))
sedačku jsem kupoval v nábytku Hobbit - Litoměřice
rekalmaci jsem poslal do Hobbit Litoměřice - ty poslali reklamaci na výrobce Aksamite - ty poslali reklamaci na dovozce látek Carabu do čr - ty poslali reklamaci výrobci tj. do španělska ............... .o)
- takže mi volal pán z Hobbitu, že až dostanou odpověď ozve se - to je regulerní zákon padajícího hovna .o)
- inu dám opět vědět co a jak
MazliG: Nějaký posun v reklamaci? Ta látka to je takový ten styl mikropyše?
BTW neuměl by jsi poradit na bod č.3 v první postu zde? Dík.
Tuner#2: idealne sehnat neco takovyho
[ Link ] - jednoducha montaz a moznost sundani kdykoliv

10.04.2013, 10:07 |
Standa | Upraveno: 2013-04-10 10:08:52
Máme 4 roky sítě Isotra, a spokojenost. Rám je celohliníkový, bez plastových rohů, které někdy praskají. V rámu okna jsou zaháknuté přes otočné příchytky, tedy na zimu je sundáváme. Je to tento typ:
[ Link ]

10.04.2013, 10:44 |
gizmi Tuner: juknete i do Intersparu, je tam nabytek. Mame od nich sedacku (uz je to rok a pul) a 100% spokojenost. Ja chtel tedy ekokuzi vzhledem k ostatnimu designu obyvaku a hlavne ekokuze vydrzi a tolik nestudi (beztak mame jako dekoraci deky)..ale juktete tam..;)
co se tyce rolet, dneska bych uz nechtel nic jineho nez latku a to v kombinaci s motorkama. Pamatuju si na dectvi, jak clovek hledal misto, kde skvirou nesviti slunicko..jak mi to vadilo na TV..jak se v tom drzel prach..atd atd.. :o)
site neporadim, mame na chate k plastovym oknum nove sundavaci a je to na 2 veci :( Komar si skulinku proste najde..
tak uz je doma, tak snad bude spokojenost ;-)

20.04.2013, 17:54 |
Tuner#2 | Upraveno: 2013-04-20 17:56:47
MiniMike: To jste šli do té látky něco jako semiš co má i MazliG? My volíme nakonec klasiku třídu 2 takovou tu hrubě tkanou orlando 04.
Jinak teda včera sježděna Plzeň:
Torimex: Sice moderní design, ale sedět se nedá ani na jedné, všechno mega dlouhé sedáky, nepohodlné polstrování.
Phase. Tam nás zaujalo v podstatě jen to co vybral MiniMike, ale cena i v druhé skupině mazec a nechtěli jsme polohovatelné loketky, ale jen opěráky a to neumí. Navíc nám úplně 100% neseděl sklon opěradla, uvítal bych o chlup menší.
Dneska výlet do Tábora do Aksamite a tam mám naprosto 100% padlo do všech kritérií s modelem Amáto. Na fotkách se nám to nikdy nelíbilo, jeli jsme původně kvůli jiným modelům, ale na živo úplně jiná liga a ten posez to je paráda. Dělají dokonce dva druhy tvrdosti sedáků (možno vyzkoušet/porovnat) a je to první sedačka s nastavitelnou opěrkou, která ani v jedné poloze netlačí do zad a člověk si to fakt uzpůsobí na každou příležitost. 5 let kompletní záruka i na potahy a kování Hettich. Nebylo co řešit a jsem rád, že kapitola sedačka je uzavřena :))

dneska mi volali - posílají mi vzorek látky poštou, protože už dělají nějaku "lepší" carabu - asi se tahle srala .o) - abych porovnal odstín - z Aksamite si mimo záruku pošlou auto - sedačku si ovezou a sedáky mi přetáhnou - jestli to vše klapne, tak se k tomu i po záruce postavili čelem a palec hore !
Tuner#2
na kolik vás vyšla? Je moc pěkná. Zkusím se zejtra do toho kšeftu v Brně mrknout.

20.05.2013, 23:03 |
Tuner#2 | Upraveno: 2013-05-20 23:05:11
AllInOne: Ta fotka je ilustrační, máme trochu jiné uspořádání + ještě taburetku pod nohy pro druhého "ležícího" a vyšlo to na 42tKč i s ním (stojí cca. 6tKč). Šířka sedačky je v našem uspořádání 3,25m s jedním vytaženým pro nohy + to druhé se dá připojit taburet a bude z toho Učko. Každopádně to chce sednout a vyzkoušet ;)
Už na ni koukám na webu. Zítra na ni schválně sednu.
Jsme dost omezenej prostorem (2,8m x 2m) a dnes jsem toho objel v okolí Brna 50km a nikde nic.
Favorita mame v sedackyphase, ale tam je cena 40 000 kc,což je trocha nad limit za ty naše rozměry
Tak pak poreferuj jak ses rozhodl ;)
Urcite a doufam ze vyberu, jinak koupim 5 drevenych zidli :-)))
Ja si myslim, ze cena proste bude u takovy sedacky plus minus stejna a nebude ani moc zalezet na rozmerech, tedy nebude to tak moc ovlivnovat cenu...
MiniMike: cena se skládá z dílů. My máme tři kusy + taburet a jeden díl je od 6tKč až po nějakých 12tKč podle toho zda je to rovný bez boků a nebo koncový s područkou či rohový. Ceny mají samostatně a sčítá se to dle provedení a zvolené látky ;) Ve stejném rozměru byl Phase za 48tKč i po 15% slevě.
Tak jsem ji byl otestovat. Je fakt super, super sezeni, operadla, na zivo moc pekna!!!
Jediny proti je cena.
Za 2,7m x 1,95 s ostrym rohem a latkou 2.tridy 40 000kc :-( a to jsme k tomu nemeli nic dalsiho, jen ty tvrdy sedaky a sirsi podrucky.

21.05.2013, 14:12 |
Tuner#2 | Upraveno: 2013-05-21 14:13:41
AllInOne: NJ taky jsem měl představu sedačka 20, max. 25 a nakonec těch 36tKč + taburet. U Tebe bude asi hodně drahý ten roh, ten my nemáme + područky jsme nechali jen těch 20cm s prošitím.
Takže brouk v hlavě co?
Kdyby to bylo za 36tis, tak ji vemem. Je lepsi trosku jak v sedackyphase.
Rikam si, zda i tech 36 neni zbytecnych. Je to ranec. Brouk jak prase :-)))
Musim se na to vyspat :-)
Jinak fakt super byla.
Muzes pak blejsnout tu svou? Nebo ji asi nemas jeste doma co?
Tak teď nevím jestli mě poděkuješ a nebo "poděkuješ" :))
Sjezdili jsme kde co a fakt na lepší jsem neseděl ;) Ta naše by měla být v půlce června, ale teprve osazujem s tátou vnitřní dveře a dodělávám koupelnu, takže ještě všude bordel a asi si jí nechám přivést o chvilku déle. Pak sem foto dám ;)
No né, jsem fakt rád za ten tip, alespoň místo jednoho drahýho favorita máme ještě dražšího favorita :-)))
Tak konečně složeno. Je to opravdu pecka posezení už se na ní těším :)

04.09.2013, 18:44 |
Kamil Tuner#2 - gratulace :)
tak v Praze sedacky peklo k tomu ze to ma nekde psano DE se jen usmeju po podrobnem shlednuti jedne sedacky prave s DE jsem zjistil ze je to Polsko ,vsude nacpano polákama ma nekdo tip v Praze na sedacku bud je to maly jak pise tappaja anebo Polsko sorry za vlez do prispevku
Tak z Prahy to není do Tábora o nic hůř, něž pro nás z Plzně... ;)
Bud rad ,ze si nevidel nebo spis videl jeste sem omezeny rohem P max 165 a maly obyvak :-((kdyz uz to bvylo super podle fotek ve skutecnosti strasny ............problem je ,ze vsecko delaji na mrnave lidi nepohodlny koukam na Aksamite to je celkem pekny a vypada bytelny

04.09.2013, 23:48 |
radek.613 | Upraveno: 2013-09-04 23:49:03
Nemám rád moderní "studené" a neosobní interiéry... mívám v nich divný pocit..... Já raději nábytek na míru osobnostním proporcím, dostatečného dimenzování, hmotnosti a záruky, že druhý stejný či podobný kus již nebude nikdy nikomu vyroben... individualita se tomu říká, že :-D :-D :-D

pepe689: Sjezdili jsme toho hodně a navíc mě to doporučil dobrý známý a opravdu stojí za to si připlatit a udělat výlet do podnikové prodejny přímo u výrobce.
radek.613: Pokud to byla narážka na poslední fotku, tak jde o novostavbu a je to první co jsme tam dali po dokončemí obvodových lišt kolem podlahy. Jsem poměrně konzervativní jedinec a nemyslím si, že tohle je zrovna sedačka moderního studeného stylu. Je řada jiných sedaček s naprosto nefunkčním designem, kde třeba sedák je dlouhý tak na dva lidi za sebou ;)
Tuner#2: naopak, oproti postu třeba od MiniMikea či Htdho ta vaše vypadá alespoň trochu lidsky přívětivě, i když trochu smutně :)
radku, nekdo ma rad holky a nekdo vdolky :-)))) je to stejne jak s autama :-)

05.09.2013, 12:56 |
AR jj někdo holátko a někdo zase bobra ;)

05.09.2013, 12:58 |
pepe689 | Upraveno: 2013-09-05 12:59:05
hm bobra nebrat :-(

06.09.2013, 08:12 |
RedBaron | Upraveno: 2013-09-06 08:12:20
Pepe, jak to můžeš vědět když si je pamatujem už jen z povídání ze základky, z prvních dobrodružství a z Josefiny Mutzenbacher :-)

26.03.2014, 10:02 |
VM2 | Upraveno: 2014-03-26 10:04:41
Já nakupoval nábytek osobně od
[ Link ] Mají tam dobré sedačky, stačí si zajít osobně do Šumperka :-)
Nakupoval jsem u nich viz foto

26.03.2014, 10:43 |
AR vm2: a že se ti chtělo registrovat aby sis tady hodil tu reklamu ;)
Tak ta posledni je teda otresna, co stoji takove zverstvo?

26.03.2014, 12:18 |
AR