Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Reklamace LED TV vadný pixel má to cenu ?

o Navštíveno 6468x o
o 17.02.2013, 16:00 | snuky | Upraveno: 2013-02-17 16:01:41
Nemáte někdo zkušenost koupil jsem před půl rokem led samsung 7 řadu stála cca 25 a včera když jsem otíral hadříkem obrazovku všiml jsem si jednoho špatného pixelu.Tak mě to trochu štve .. Mam to vzít na reklamaci, bojim se aby mi neřekli že je to třeba v normě apod.. dík moc za každej tip

o 17.02.2013, 16:19 | Bingi
tak mě napadá, nedokážou to podobně jako u fotaku softwarove vypnout? Respektive jej dopocitavat z okolnich bodu? I když obrazovka je neco jineho nez fotak. Tam se to pravdepodobne "vyruší" až v tom procesu ukládání..
o 17.02.2013, 16:30 | Big_Max
vzhledem k tomu, že vadné pixely na reklamaci uznává i sencor tak bych to rozhodně zkusil. Navíc když samsung nad 40" má servis domů takže to nemusíš ani nikam vozit
o 17.02.2013, 16:54 | Darker
Myslím, že jeden pixel ti neuznaj jako reklamaci ;-)
o 17.02.2013, 16:55 | LukeFab
kdysi jsem četl,že uznávají až 3?
o 17.02.2013, 17:15 | snuky
kdyby si pro to přijeli bylo by to super, ale jak píšete spíš se bojim toho, že jeden pixel neuznaj..takže se asi budou klepat na čelo :) Zítra zkusim zavolat na samsung a uvidim co řeknou. Zase druhá věc, předpokládám , že by se to řešilo výměnou displeje a ne výměnou TV, takže už v tom bude hrábnuto a nikdo mi asi nezaručí ,že ten novej displej bude mít vše na 100% OK
o 17.02.2013, 17:57 | bobo
100% jeden neuznají,mám to také na Samsungu,volal jsem tam a bohužel jeden ne.Pokud budou 3,tak potom ano,reklamoval jsem to v listopadu,tak se asi nic nezměnilo v počtu vadných pixelů
o 17.02.2013, 18:59 | AR
a taky ještě otázka zda je to celý pixel nebo jen jedna barevná složka....jinak od kolika pixelů se to uznává by mělo být někde v záručáku.
o 17.02.2013, 19:04 | snuky
AR: pixel je černej.. zkusim mrknout ještě do záručáku
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4891 sekund.