Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Mazda 323F BA (howtobuy)

o Navštíveno 300x o
o 23.02.2006, 16:54 | JP
Tak si brácha vymyslel, že zítra chce jet koupit Mazdu 323F GT 2.0 V6 a jelikož mám volno jen já, mám tam jet s ním. Nejsem automechanik (a svoje auto bych bez něj nikdy nekupoval), ale nějaké ty základní opravy zvládám a bourané auto (většinou) poznám, tak potřebuju alespoň vědět, na co si dát u 323F BA (ta napuchlá) pozor?

Já sám si sice myslím, že by byla lepší 1.5 nebo 1.8, ale brácha chce V6. Problém je v tom, že je ten typ řidiče, co leje benzín a jezdí bez očekávání nějakých problémů a drahých dílů...

o 23.02.2006, 19:37 | BadyS
kámoš ho prodáva z jediného duvodu a to že papala 10-12l a šel do toho sameho akorat 1,5tky
o 23.02.2006, 20:23 | Mika
kup radeji 1,8 je sice slabsi ale o dost lehci a urcite i financne ne tolik zatizena na opravy. Jediny co je dobry na 6v je zvuk ale ten vykon fakt za to nestoji , za rok na tom urcite usetris par tisicovek . Ale asi bratr chce 2,0 6V tak snad poridi dobre moc jich v dobrym stavu nejezdi poroz na hydra je to za ranec 24 v :-) * cca 900 , jinak mam za to ze to byl v 95-96 vyhlaseny motor. Kdyz tak dej vedet co jste a kde jste koupili. Caaaaau
o 23.02.2006, 20:38 | koren
hydrostely jsou egal...
kdyz je o ten motor aspon nejak starano tak vydrzi
ale at se pripravi treba na to,ze rozvody vyjdou na 10k:-)
1.8 nebrat - nepovedenej motor
spotreba pres deset po meste taky normal (novy ma predepsanou 12l), na dalku jsem jel malinko pod 8
tot asi vse...
o 23.02.2006, 20:47 | Rajdlos
mlada ma 1.5 DOHC a je celkem v pohode, slusna spotreba a vykon

jedina slaba starnka tridvatrojek jsou brzdy, ale to asi vsech mazd
o 23.02.2006, 20:48 | JP
Jojo, když jsem se ráno díval na mjauto, tak mě zrovna ty rozvody docela praštily do oka... Já to měl na Coupé 16VT za 6k i s prací (vytažení motoru...)
o 23.02.2006, 21:33 | Martyn
Kamos taky ted schani presne to same, objizdi celou republiku a pry porad nic, vsechno vylitane a v hroznem stavu:(
o 23.02.2006, 22:12 | Mika
mel jsem 3 roky 1,8 85 kw a max spokojeny pouze se musely menit kabely ke svickam jinak super auto spotreba max 9 na 17 palcovych kolech 10 vic ani nic a dalo se i za 6 ale to se musi drzet na dalnici do kila, to se mi stalo pouze kdyz jsem jel do chorvatska pak uz nikdy :-) to je jen perlicka. a presne jak pise Martyn skoro nesehnatelny V6 udrzovany. At uspejes resp . bratr. Caaaaaau
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4317 sekund.