Navštíveno 2580x

01.03.2013, 09:04 |
Losky Potřebujeme koupit nové matrace, protože staré se už propadají a teď to jsou samé super pěny atd. Aska, Jysk atd vynechávám, ale našel jsem na netu firmy Purtex.cz, Matracezahubicku.cz a matrace-matex.cz. Nemáte s nima nějakou zkušenost? Vím, můžeme zajít do nějaké super speciálky, kde nám budou cpát matrace za 20tis, ale to do toho investovat nechceme. Chtěli jsme pořídit obě do 10tis dohromady a na těchto stránkách nás i nějaké zaujaly, ale jaké jsou, to netušíme.
Díky za případné odpovědi.

01.03.2013, 09:17 |
PK Máme doma asi 3-4 roky odtud
[ Link ] a spokojenost. Konkrétně máme tyto
[ Link ] . Předtím jsme měli nějaký z Jysku a do půl roku byly proleželý...
nedávno jsem měl možnost si vyzkoušet vodní matrace za rozměr 200x90 za dva kusy cca 20000 kč a musím říct že na ničem lepším jsem zatím nespal, rozhodně doporučuju zkusit a zakoupit, osobně si tuto sestavu pořídím domů do nové ložnice
Dobrá matrac má cenu, bohužiaľ.
[ Link ]

01.03.2013, 09:42 |
Losky Hmm, vodní matrace... to nezní špatně a cena je celkem příjemná

01.03.2013, 09:51 |
JR
Jediná nevýhoda je ze musíš zajistit pevnou konstrukci postele takže pevný rošt dává se deska a ze spodku desky se dávají stojny které to podeprou takže postel je vlastně jen obal, no a taktéž prijdeš o ulozný prostor pod posteli, hele ale lezi se na tom naprosto skvěle, někde najdu tu firmu co si to známy u nich pořídil. Dle info výrobce je mozny to dat klidne jen na zem takže teoreticky ne potřebuješ vůbec nic

01.03.2013, 10:07 |
Losky cena je fakt pěkná, jen mám problém občas se zády, že mě bolí a tohle mě trošku znepokojuje. Já celkem upřednostňuju spaní na tvrdším povrchu a nejsem si jistej, jestli něco měkčího by mi vyhovovalo:( Ale rád to někde omrknu na prodejně. Dík za dobrý nápad

01.03.2013, 10:09 |
Kamil Losky - pokud tvrdší, tak www.futony.cz
hoj, zkus kouknout na
[ Link ] a kdyz by ti neco padlo do oka dej vedet, zkusil bych ti domluvit cenu, je to sousedni firma .. osobne mam od nich uz 3 matraci :)

01.03.2013, 10:22 |
TROY nevim proč, ale já se třeba nejlíp vyspim na starý pérovce :-)

01.03.2013, 10:32 |
Losky Předtím jsem měl rozkládací gauč, který byl fakt hodně tvrdý a 10x za noc jsem se budil. Pak jsem si tam dal takovou tu tenkou matraci měkkou (asi 4cm) a spalo se mi jako nikdy. Ráno odpočatej atd. Pak jsme se přestěhovali, koupili postele a pružinové matrace. Rok to bylo ok, ale teď se ten prostředek nějak propadá a ráno nás bolí záda. Takže se snažím nějak zorientovat co a jak. Ale z těch všech druhů pěn atd jsem vedle a upřímně nevím proč, ale nějak těm pěnám moc nevěřím:) Zkusím omrknout i ty vodní postele a pak odkazy, co jste mi tady poslali.
Tragicomix - díky, mají tam solidní výběr, dal jsem si to do záložek a o víkendu to vše prolezu:)

01.03.2013, 13:21 |
maxov dřevočal už není co bejval,už i tam sou matraci z levnejch pěn z polska bohužel...
Losky kdyžtak mě kontaktuj do mailu a třeba něco vymyslíme...reference např Mr.Scully
jestli máš problémy se zády, tak bych určitě nevolil vodní postel ;), to jen takové OT
...čím více "zdravotní", tím pro záda větší průšvih...vyzkoušeno!
matrace jsem bral z JMP a rosty Ahorn. Ze zacatku uplne super, ale i kdyz jsem chtel a vzal tvrdsi, tak stejne to neni ono a kupodivu nejlip se mi spi na matraci z Jysku za par korun na pevnem rostu :)

11.03.2013, 20:27 |
Losky Matrace jsem už koupil, ale mám problém. Vzal jsem tvrdost 2/4. Na prodejně se mi to zdálo ok, ale doma na pevném laťkovém roštu je to tvrdý stejně z obou stran. Pomohly by lamelové rošty?
Druhé řešení je, že koupím na tu svou matraci nějaký molitan. Mladý to vyhovuje a já se budím 5x za noc a ráno už neusnu

11.03.2013, 22:53 |
JR Jj lamely a nastavit si tuhost podle sebe.