Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > rozvod/rozchod - kdo?

o Navštíveno 6514x o
o 10.03.2013, 20:49 | Petura
Tak pánové, kdo jste singl a prožil jste si taky svoje?
Po 10letech trvání vztahu a po více jak 2letech uvažovaní o rozchodu se stalo již dávno (ne)očkávané, a jaksi se nemůžu srovnat se střídajícím stavem vzteku, smutku, očekávání něčeho nového.
A to ještě není úplně po všem, veškerá sranda se soudem a s tím spojenýma krávovinama přijde ...
Sice se dohodnem jako dva dosplěláci, ale mě vždy něco přemůže, že bych to nejradši vrátil zpět, což už se několikrát stalo, ale výsledek nula nula prd.
Milenka ani manželská poradna taky nepomohla, zakousnutí se do práce taky ne, upnutí se na děti a kvůli nim to vše překonat, taky moc ne... i když teď když jsou pryč, tak bych to nejradši zase všechno vrátil.
Dovolená s kamarády pomohla po dobu trvání, po návratu jako bych nikde nebyl, v práci jsem zadarmo drahej, vidina budoucnosti je jedna velká katastrofa.
Není tohle krize středního věku? Jak na ní?
Už jsem klesnul tak hluboko, že to musím napsat i na veřejné forum (a jestli tohle (ex)manželka bude číst, tak se vlastně nic nového nedozví).
A navíc jsem si kurva odřel 4kolového miláčka, který celou zimu stojí v garáži aby se s ním nic nestalo.

o 10.03.2013, 20:57 | Kamil
Znám. Nejhorší je, že i přes to, že si člověk myslí, že už je z toho venku, tak se to občas neočekávaně a dost nepříjemně připomene. Chce to prostě udělat tlustou čáru a začít znova (i přes to, že se to lehce píše a mnohem hůř provádí). Drž se a věř, že rozhodně v podobný situaci nejsi sám.
o 10.03.2013, 21:00 | Augi
Petura: Kolik Ti je?
o 10.03.2013, 21:03 | Pekys
u mě aktuální. Chce to čas, a jestli to v tobě zrálo tak dlouho, a přesto si zkoušel zůstat kvůli dětem, nebo jako další šanci, nic z toho nefunguje. Chce to jen čas, a mít nějaký záliby, aby ses nenudil a měl co na práci.
Milenka není všechno, chce to najít novej smysl života, najít to, nebo toho, co/kdo tě udělá štastným. Pak uvidíš že se to všechno zlomí zase k dobrýmu. Drž se.
o 10.03.2013, 21:05 | mishan
a proto na baby seru a jsem nejspokojenější na světě..... :-D
říkám to všem a pořád... jsou to bytosti z jiné planety :-)
o 10.03.2013, 21:08 | Etien (M)
Ty woe ja cetl "rozvor/rozchod"... takze jsem pri otevirani prispevku cekal neco... jinyho ;-)

k tomuhle se nevyjadruju...
o 10.03.2013, 21:09 | Tomášek
ja sem dva mesice co sem se rozesel v pritelkyni po 6 letech.. myslel sem si ze to bude jednodussi, ale ze zacatku to nebylo nic moc.. ted uz je to pohoda, zacal sem boxovat, chodit do fitka, nasel si novou "kamaradku" a je mi fajn.. obcas se projevi nakej takovej haluz stav, ale jinak cajk.. chce to proste se vysrat na to, co bylo a soustredit se na budoucnost, najit si konicka a hlavne se tim neuzirat.. uvedom si, ze sou na tom lidi zasrane daleko hur jak ty a plno lidi by radsi resilo takovou vec, co resis ty, protoze jim to prijde jako ptakovina :)
o 10.03.2013, 21:15 | HIGHTOWER
Petura: A jaký je vlastně důvod tohoto konce?

Zajdi si do kina na "Terapie láskou", teď jsem na tom byl a nemá to chybu, hnedka uvidíš to, co tě teď čeká, i když to nevidíš.

Jinak já jsem vlastně singl, ale jelikož jsem rodinný typ, tak u mě je to taky na ho... :-(

Kvůli dětem to nemá cenu, max. když je krize dřív a do jejich třeba školního věku, pokud to nějak jde... Jinak je to trápení jedno i druhého a nakonec i dětí, neb i ony vidí, že to není tak, jak by mělo... A život klidně začíná ve 40 znovu a možná lépeji, neb to vyhaslé po 10-20 letech je tam nově...

Řekněme si upřímně, láska je na všechno, jen ne pro radost :-(
o 10.03.2013, 21:22 | CRK
mishan: a taky ti pořád dochází místo na hadru? :D
o 10.03.2013, 21:26 | Luke_288
Ze to kvuli detem nema cenu muze napsat mozna nekdo, kdo deti nema. Nedovedu si predstavit, ze bych kluka nemoh videt temer denne a to je mu teprv 14mesicu.
o 10.03.2013, 21:32 | Deliquente | Upraveno: 2013-03-10 21:33:28
jako LUKE: nemám zkušenost, ale taky si nedokážu představit kdybych kluky (0,5 a 3,5) nevídal a neviděl jak se rozvíjí... to musí být mazec .

Petura : držím palce!

CRK :D:D:D:D

o 10.03.2013, 21:38 | mishan
CRK: woe mě z tebe jebne :-D nene, těmhle radovánkám neholduji, mám jiné zajmy které mě uspokojují :-)
o 10.03.2013, 22:00 | Mr.Scully
Asi je rozdíl rozchod, kde jsou děti a kde nejsou. Za první případ mluvit nemůžu, ale tam, kde děti nejsou, to pořeší okamžité zaměření pozornosti na jinou ženu - aspoň mně to tak vždycky pomohlo :-)
o 10.03.2013, 22:03 | Pekys
Luke288,Deliq: mám dve. 11 a 5,5 roku. A nemá to smysl. Děti ti vztah nespraví. Když si dva dospělí nerozumí, dítě s tím nic neudělá. A když to budeš přehlížet jenom kvůli dětem, stejně jednou dojdeš ke dni, kdy si řekneš, že pokud si v 50ti nechceš říkat jak si celej život kvůli něčemu ustupoval, a stastnej nebyl, tak musíš něco změnit.

Pokud jsou oba dospělí normální, tak se i po rozchodu na dětech dokážou nějak normálně dohodnout. At uz strídavá péče, nebo prostě kdykoliv bude jeden nebo druhej chtít, prostě aby to na děti mělo co nejmenší dopad.
o 10.03.2013, 22:19 | hanx
Sice jsem proti vám máslo, ale tenhle topic jsem tu dnes nečekal.. dnes skoro přesně v době založení tohoto topicu jsem se rozešel s přítelkyní :-( sice jen po roce a půl, ale stejně nic moc pocit.. Zajímavá náhoda!
o 10.03.2013, 22:26 | Pajk | Upraveno: 2013-03-10 22:26:26
Ženský jsou jak tramvaj, každých 10 minut jede další.
o 10.03.2013, 22:28 | marklar
Bez dětí to jde daleko lépe... Já mám za sebou relativně čerstvě rozchod po 8,5 letech a na celé záležitosti mě nejvíce sere pes, se kterým mi zakazuje se vídat...Kdyby v tom bylo dítě, tak bych se asi...Jinak měl jsem sakra štěstí a "ujala" se mě super holka a vše je ještě lepší než bylo :-)
Jinak Petura doporučuji koníčky, fakt se na něco zaměřit, páč když si nezaměstnáš mozek něčím co tě baví, tak začneš přemýšlet nad pí*ovinama a to člověka může dostat do pěkných sra*ček. Jako bonus se v něčem můžeš zlepšit :-)
o 10.03.2013, 22:50 | Maxík
Za mě, nemá cenu aby dva lidi spolu byli, pokud to z nějaké strany neklape, i když maji děti. Dceru si občas vezmu na víkend domu, nebo se k nim stavím, bejvalka mi uvaří kafe, pokecáme i s jejím přítelem a bez problému:-) Holce je už osm let a nevím za čas, jak budu vysvětlovat moje kamarádky:-)Za devět let, dva vážný vztahy a už jsem zase sám ale zvládám to dobře a oni taky...
Jinak můj dobrej kamarád se rozvádí, jeho žena se zamilovala do druhého mého dobrého kamaráda i když je v tom trochu nevině. Společně nemůžem ani na to pivko.
o 10.03.2013, 23:27 | Petura | Upraveno: 2013-03-10 23:33:09
no letos jsem měl 32 a poslední 3 roky vůbec nevím že něco bylo (nějak mi to všechno vyprchalo, i když se dělo dost věcí - hlavně vývoj dětí, poslední rok co jsem o rozchodu začal uvažovat docela vážně, si připadám na 20-25 (podle toho jaký dělám kokotiny)...
chci blbnout jako za mlada a zároveň být ten zodpovědný taťka (taky mám dva krásný a chytrý 4letý kluky - dvojčata), bohužel moje smýšlení pro blbnutí nebylo pochopeno a mě začalo vadit dost jiných věcí, které jsem dřív přehlížel ...
jako co se týká mě a manželky, tak jsme si vše vyříkali, oba došli k výsledku, že to prostě dál nejde, takže každý jdeme svojí cestou - v tom problém není, ale jakmile jsem s dětma tak chci všechno zpátky ... dnes jsem je měl poprvé odvést "jakože na novou adresu" a normálně jsem to nedal ... i přes ranní brutál hádku plnou výčitek a nenávisti, jsem s prosíkem napsal SMS ať si pro ně dojede - prostě jsem na to neměl sílu ...
teď si tu dřepím sám jak, popíjím, pustil jsem se do úklidu a vidím ty důvody proč to všechno je a je mi celkem dobře, jenže bůh víc o příjde zítra ráno ...
o 10.03.2013, 23:57 | cendler
Hele měl jsem něco podobného, ale já tam nemám ty děti, taky jsem byl s holkou, po 9,5 letech se to ukončilo stím, že tam něco chybělo a nešlo to, teď jsem cca rok sám a co potkávám za holky je neskutečný, buď mám smůlu nebo velký pech, protože to jsou kopyta jako blázen, a koukám, že je čím dál tím těžší potkat normální holku, která to má v hlavě srovnané a i po roce mám občas stavy, že bych to celé vrátil zpět, myslím, že to budeš mít do té doby než poznáš nějakou, která tě z toho dostane, jinak asi ne, momentálně bych ti doporučil, soustředit se na sebe, tzn jak děláš, tak fitko, bazen, sauna atd.
Je problém že všichni okolo jsou zadaný a vidíš to jako, že ty jsi jiný, ale to se změní, jak si na to zvykneš, tak budeš spoky, sice si to neumím představit, když tam jsou děti, to je bohužel smůla
o 11.03.2013, 00:08 | pepe689
Fofrem milenku jinak Ti hrabne,fofrem neco na co se upnes aspon momentralne.
Jinak pokud me nekdo bude tvrdit,ze je v mazelstvi vernej ...:-DDDDDDDDD...tak maximalne doma lesti tycku .
Zenska je jak auto ...kazda ,treba casem menit a deti to nezachrani .
Jo a nejlepe je mit hned 2-3 -5 milenek ,rozhodne bych si zadnou ja uz netahal domu .
Mishan pokud neni zenska tak lestis :-DDDDDDDDD,ale ne kola woe
o 11.03.2013, 00:14 | pepe689 | Upraveno: 2013-03-11 00:24:25
jinak je jasny ,ze treba skryty bukvice zensky nepotrebuji :-)
Jeste podotknu me se kundy tak zhnusily ,ze max opichat vyhodit ,za skoro 3 roky u me zadna nespala ....mysleno spanek a ani po tom netouzim,je fakt teda ,ze mam momentalne 3 vdany ,ale pro jejich manzely asi pecka pac vsechny maji decka a celkem malickaty.No netesim se az to praskne a s mym stestim to bude v jednom tydnu :-DDD
Jeste podotknu ,ze vsema zenskyma tezce opovrhuji a jsem z nich po psych.starnce tezce znechucen.
Opichat a vyhodit ,je to hnusny ,ale nejsem nocleharna ,ciste sex cit ten uz neni .
o 11.03.2013, 00:39 | Petura
pepe689: no v současném rozpoložení a vidinou budoucnosti se všemi následky, mám pro tebe kousek pochopení ...
sex člověk k životu potřebuje, ale ještě jsem trochu naivka a věřím (chci) v lásku

samoty, i když v rodinném kruhu, jsem si užil dost... to co chyblo částečně vyplňovali děti (ne sex samozřejmě), ten jsem začal hledat vedle, ale povinnosti a starosti jsem jinde zase nehledal a jaksi mi to nějak nejde přepnout, že bych to jinde hledal .. už to jendou mám, tak proč to mít podruhé?
o 11.03.2013, 00:50 | vypuk
Petura - mám pro tebe takovej menší nápad, můžeš objíždět členy tady z AHC :) sjet někam, vypít a pak za domů, je to chvilkové, ale možná by tě to přivedlo na jiné myšlenky a viděl by ses s jinýma lidma ;)
o 11.03.2013, 07:00 | /// MiŠeL ///
pepe689: kolik je ti let? :-)
o 11.03.2013, 07:12 | Mika
Chlape drž se. Děti nic nestmelí a ta bolest už nikdy nevyprchá, Já na rozchod neměl koule kvůli malýmu, a ženský jsou neskutečně krutý, chlapi jsme proti nim bezbranní. Kluk se mě i po třech letech ptá proč a já mu nemůžu říct' že je jeho matka kurva. Chlape koníčky, pečuj o svůj zevnějšek i vnitřek. A mít někoho na probrání. Život je krásný :-) , ale někdy ne třeba si sáhnout na dno ažít s pokorou. Krásný den.
o 11.03.2013, 07:20 | pepe689
Mišel celkem dost
a zenskych se mel mozna az presprilis:-(
Petura jako bacha na nervy to je kurevsky svinstvo
o 11.03.2013, 08:34 | cendler
Petura : jak píše vypuk, klidně přijeď něco podniknem :D
o 11.03.2013, 09:00 | Pekys
hlavne to musis vydrzet, vracet se nema smysl. I když si vyříkáte co všechno Vás na tom druhym sralo, a dáte si na to pozor, začnou tě brzo stvát dalsí věci. Prostě jednou láska vyprchala a přišla "nenávist", a jak tam jednou je, už nikdy nebudeš mít ten pocit lásky a vzdycky budes v kazdym slovu hledat jenom to spatny.

A kdyz ti bude smutno, vzpomen si na vsechno to co se sralo a jestli ten klid ted neni lepsi. Taky je dobry si o tom pokecat s kamaradama, ktery vas dobre znali. Uvidis ze dalsi nazory te treba presvedcej, ze si udelal dobre.

o 11.03.2013, 10:11 | Petura
Tak nervově jsem momentálně mimo ...
Včera si odřu auto, topinkovačem se mi povedlo spálit dvířka na kuchyni a jelikož mi přišla dobírka, a neměl jsem hotovost tak jsem letěl do bankomatu, najdu pošťačku na trase, ona mi dá balíček já jí chci dát peníze a já kokot je nechal v bankomatu ... takže jsem jel vybírat ještě jednou.

Ale trochu pozitiva to má, děti mají prázdniny, školka je zavřená a přijela s nima k sousedce, takže na práci dnes kašlu a chvilku si užiju s prckama :)

Jsem totální zoufalec, páč si o tom nemám s kým pokecat, když jsem se přestěhoval cca 45km do "jejího" rodiště .. jenže hned se nám povedli prckové, což jí hodně změnilo a za 5let tu kromě dvou postarších sousedek nikoho nemám (jeden soused umřel a druhej je na kamionu), hospoda tu stojí za hovno, samej "dědek" a myslivec a k tomu nemám vůbec žádný vztah, pivo hnusný... do práce jezdím dalších 40km pryč a když zbyl čas na zábavu, tak jsem jezdil k rodičům a za svýma pár známejma, který jsem kdysi opustil ...
Právě důvod rochodu bylo i to, že najednou nezbyl čas pro nás dva, žádné společné akce, žádný společný kamarádi, tak jsem to začal hledat jinde až jsem je jednoho dne spustil, no.
Ona jednu jedinou kamarádku taky s prckem, takže spolu přes den byly, já přijel odpoledne vystreslej z práce a byl u baráku se zahradou jen s nima a druhej den zase do práce, a takhle to je už 4roky dokola, do toho finanční sračky, takže jsem začal být radši v práci mezi lidma než doma ...
Jenže práce taky není tak super placená, díky dojíždění téměř 80km denně výdělek hodně klesne, ale zase znám svoje (ne)schopnosti, tak jsem rád, že něco je a kor v dnešní době. Pár dobrých lidí co mi můžou trochu zlepšit náladu mám prostě daleko - buď kolegové z práce (35km) nebo kámoši v místě kde jsem dřív bydlel (45km), takže moji největší kámoši byli a stále jsou moji kluci a najednou jsem bez nich - sice asi tak 2km od baráku, ale nejsou se mnou pořád.
Z lidí co nás znalo společně moc není, kromě její a mojí rodiny. A kdo jo, tak to vidí jednoznačně, já si začal něco jinde, tak co ...
Ale kdybych aspoň z toho něčeho nového měl takovou radost abych tyhle momentální stavy přešel s úsměvem, ale bohužel, nic takového se nekoná (zatím).

Pekys: čoveče s tou láskou a nenávistí máš pravdu ... ale neskutečně se to teď ve mě pere, jednou mám jasno, že to tak je dobře, že prostě bude něco novýho, domluvili jsme se na všem a rozumně, děti uvidím "téměř" kdykoliv, ale pak mi přepne a všechno chci zpátky, říkám si budu hodnej, polevím na svých požadavcích, budu zase klidně čumákovat doma na zahradě, nikam nechodit, jen abych měl tu rodinnou pohodu a pak mi do toho přileze brutální vztek úplně na všechno a všechny ...
Chvilkama si připadám, že jsem zralej na Chocholouška.
o 11.03.2013, 10:33 | Augi
Petura: Chlape, drž se. Vím, jaký to je. Víc poradit neumím, nemůžu...
o 11.03.2013, 10:39 | mishan
pepe689: tak občas no, aspoň dobrá prevence proti prostatě :-D a já nejsem zrovna typ, po kterém by baby jely, takže slovo milenka je pro mě tak trochu cizí... a sex k životu opravdu nepotřebuju, jak sem psal, mám jiné zájmy, které mě naplňují ;-)
o 11.03.2013, 10:40 | HIGHTOWER
Petura: dle mého už stejně není cesta zpět, protože když bys chtěl, udělá z tebe hadr :-(
o 11.03.2013, 11:10 | 323Marty
Teda tohle je smutný téma :o( Ale k životu patří a na sebevraždu to neni. Sem taky rozvedenej a pamatuju si, že to před těma šesti lety bylo to nejstrašnější, co sem kdy zažil a to bylo bez dětí. Dneska mám dvě princezny (4 a 1) a vim, že bych bez nich taky zešílel :o( Na tohle pane neexistuje žádná rada ani pomoc - každej to má hozený jinak a Ty musíš vědět, co Tě přivede na jiné myšlenky. Mě třeba po rozvodu jiná ženská z toho taky nedostala, ale ty děti už jo. Dnes sme s bývalou manželkou řekl bych dobří přátelé, ale tenkrát to už prostě nešlo :o( Kecal bych, kdybych řekl, že nejsou okamžiky, že i po těch letech je mi ten rozchod strašně líto. Nevěř, že Tě něco "vyléčí". Můžeš tomu jen více či méně úspěšně čelit a čekat, že třeba za deset let to bude malinko lepší :o(( Moc držim palce, ať to rozumně ustojíš. Já si to vůbec nedovedu představit :o((
o 11.03.2013, 11:16 | HIGHTOWER | Upraveno: 2013-03-11 11:17:58
Hustý Matrix po takové době
o 11.03.2013, 12:59 | CervinVega
jed do Afriky, tam jsou hodny a skromny holky, budes tam bilej buh a kdyz budes chtit, muzes se i zamilovat, plodit deti (teda dalmatince a zebry) a s indama prodavat mobily...
myslim to castecne z legrace, na druhou stranu kdyz vidim stres lidi tady a pohodu tam, je otazkou, kdo je vyspelejsi...
drzim pesti, s detma to uz neni o smazani cisla v mobilu...
o 11.03.2013, 16:30 | Petura
CV: jo Afrika... vždycky jsme si s klukama na střední říkali, že uděláme zájezd do Afriky na černošky :)
o 11.03.2013, 16:32 | AR
ale jak praví ftip nezapomenou píchat jen ty co chrchlaj neb 50% ma AIDS a 50% má tuberu ;)
o 11.03.2013, 19:18 | Crimson
copak děti neztratíš, ale představa, že je bude koupat nebo číst večer pohádku jinej chlap mě docela děsila, a tak jsem to držel zuby nehty do jejich 18let

jinak žiješ jenom jednou tak nemá význam se ve vztahu trápit, je to tak lepší pro všechny, děti nevyjímaje

pajk: ono to tak jenoduchý není
o 11.03.2013, 20:11 | dj.DEKL
Taky sem tím prošel, naštěstí s bejvalkou vycházím celkem OK, dceru si pravidelně beru k sobě, akorát se začíná ptát proč sem odešel :-/ Občas toho lituju, že se to asi mělo řešit jinak, ale už je pozdě to napravovat...
o 11.03.2013, 20:16 | Lubak
Ono je to o tom , že každej jsem nějakej a když chtěji oba a umí udělat tlustou čáru, tak jde napravit ledasco. problém je to, že ženský tu tlustou čáru většinou udělat neumí
o 11.03.2013, 21:01 | Francouz | Upraveno: 2013-03-11 21:01:54
Pajk: já pozoruju že spíš tak každou MINUTU jede další :o)

Jinak jsem taky čerstvě rozejit. Ale žensých je tolik, že mnohdy nevím, kam dřív koukat. A to ještě pořádně nezačalo jaro. To bude ještě mazec !!!!! V podstatě jsem rád že jsem Singl a mám volné pole působnosti :o)) !!
o 11.03.2013, 23:55 | cendler
je to jak píšou kluci, dnesk jsem byl s bývalou a ikdyž si někdy říkám, že bych to všechno vrátil zpět, že nakonec nebyla tak špatná jak jsem si myslel, tak po celém dni, co jsem sní byl, tak jsem rád, že jsem ji večer vyhodil doma a jsem doma sám, ůplně vidím, kdyby jsme se vrátily, ty stavy co tu Petura popisuje, jak mě nasere sebemenší maličkost a hloupost a ten kdo mě zná, tak ví, že jsem neskutečný kliďas, ale tohle bych už nedal, holek je na světě neskutečně, ona se nějaká najde, která tě uhrane a půjdeto, já taky teď čekám a hledám

schválně, ten kdo je sám, napiště kolik vám je let, mě je 30let
o 12.03.2013, 00:15 | vypuk
Aneb jak jsem kdesi slyšel "Muži jsou od přírody rozsévači semene" :) Kašlat na stavy, stane se,.. Docela se občas i směju lidem okolo jak vidím, sotva to vyjde ze střední, tak už to bydlí s týpkem co se znají sotva půl roku a za dalšího půl roku následuje zpráva "tak jsem v tom" ;)

No mi 22,5 ;)
o 12.03.2013, 07:48 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Opakovanej vztah je zacatek konce
o 12.03.2013, 09:07 | Petura
jj začíná něco nového, ale jaksi si teď nejsem jistý jestli lepší budoucnost nebo záhuba ... :o/
o 12.03.2013, 09:08 | AllInOne
Kua drž se. Za rok se tomu zasměješ.
Poradím ti jeden lék - jeď tady s klukama na ty hory..:o)
o 12.03.2013, 09:23 | Petura
AllInOne: teď není za co vyrazit a pochybuju až přijde první splátka za vyrovnání, že bude za co někam vyrazit ...
penízky budou potřeba na plno věcí o kolo s tím spojených, různý poplatky, nakoupení pár věcí do domácnosti, atd ... bude to sranda, no :o)
o 12.03.2013, 09:44 | AllInOne
Tak vyhlásíme veřejnou sbírku...co na to ostatní? :o)
o 12.03.2013, 10:08 | mishan
Francouz: ano, bab je plno a krásných...dokud nepromluví.. to je pak na zabití :-D takže já to prdím, jsem single už 8 let, je mi 34 a nějak mě to s hledáním už nebaví, koupil sem si motorku a budu spokojený...koníčků mám docela dost, takže baby vůbec neřeším, stejně jsou všechny stejné, nevybereš si
:-)
o 12.03.2013, 11:04 | Petura | Upraveno: 2013-03-12 11:07:42
sbírku woe :) v ždáným případě ...
tohle je můj boj, řekl bych že plno lidí je na tom daleko hůř než já a nebrečí tak jako já ...
jo dějí se mi životní změny a né moc příjemné, takže to dá trochu víc zabrat, než ty příjemné, kdy si člověk přivezl domu novu věc a měl z ní radost...

o 12.03.2013, 20:08 | Lucni.konik
tak trošku je mi z tohodle téma smutno.........ale když to čtu, tak si musím říct "asi jsem bůh", že jsem vše, co mě potkalo a čím jsem si prošel.....přečkal.
o 12.03.2013, 20:12 | Lucni.konik
.......aneb, hláška ve 2:40......a jinak super seriál:
[ Link ]
o 12.03.2013, 22:42 | cendler
taky dobrá scéna :-))))
[ Link ]
o 12.03.2013, 23:15 | CRK
mishan: tak jim máš narvat do huby hned lofase a pak žádná nepromluví :)
o 13.03.2013, 08:08 | AR
CRK: kua představa že je s ní poprve někde ve reštice a než stihne promluvit tak ji ho tam před pinglem foukne je docela úsměvná, takový rosenberg style ;)
o 13.03.2013, 09:49 | mishan
CRK: :-D no nevím no :-)
o 13.03.2013, 15:50 | cupra.165
Chtelo by se to k necemu upnout,auto,konicek...pripadne se prestehovat zpet nebo do vetsiho mesta pokud mas na to naturu.
Jen mi rekni,jak se to provalilo? Jeden romanek a hned to prasklo? Neslo ani trochu zatloukat?
Co se tyce deti,zmeni to spoustu lidi,co jsou spolu a poridi si potomky,s tim se musi holt pocitat. Nevim,opravdu uz neni sance zpet? Ja bych se o to jeste pokusil
o 13.03.2013, 16:02 | hopa26
CRK:Ještě před tou hubou narvat do prdele,aby věděla,jak chutná karamel. :-)

Jinak začátky jsou těžký,ale většinou přijde něco lepšího-zase si prožívat to vzrušení a těšení za to stojí.
o 13.03.2013, 22:06 | CRK
hopa26: a nejsi ty tak trochu gourmet..? :D
o 13.03.2013, 22:22 | hopa26
Bývalo.Teď už jen vzpomínám.A že mám na co.... :-)
o 14.03.2013, 06:53 | Zephyr
Petura držím palce. Blbé je být sám a pořád o tom přemýšlet. Něco podnikni. Já už takhle "trpím" druhým rokem. Mám dva kamarády se kterýma si o tom můžu pokecat, ale jak na sviňu jeden je hospodský, a ten druhý taky chlastá :-) tak se v tom taky začínám topit. Vím že je to špatná cesta, ale já prostě utíkám z baráku. Jediné co mě tam drží je ten malej prcek. Ostatní tři děcka už jsou velké. Radši jdu ven, než bych se nasíral a zbytečně se hádal, když to stejně nic nezmění. Možná mám tu krizi středního věku, možná je to po 15-ti letech manželství normální.... Ale jak jsem psal plácám se v tom už skoro dva roky intenzivně. Jo je v tom jiná ženská, ale bohužel ani nemůžeme být spolu. Jednak bydlí daleko, a potom taky nechce rozbíjet rodinu kvůli svému synovi (8). Úsměvné je, že jsem s ní ani nikdy nic neměl. Za ty dva roky najednou vidím věci, které jsem dřív přehlížel, nebo mě ani nenapadlo je řešit a najednou mi strašně vadí... Proto prchám ven.
No nemáme to v tom životě jednoduché...
Hodně štěstí chlape.
o 14.03.2013, 07:25 | Petura
cupra.165: to víš, že ne nadarmo se říká, zatloukat, zatloukat a zase zatloukat ... jenže to bych nesměl být naivka a stále nesměl věřit tomu, že to zase bude jako dřív, že zase budeme spokojený, budeme se mít dobře a budeme spolu žít do smrti ... tak jsem na sebe všechno přiznal, že jo ...
jo nevyrazila se mnou dveře, já taky chvilku měl pocit viny a trochu se snažil, jenže pak přišlo resp. nepřišlo to na co jsem čekal celý 3roky přes mateřskou... prostě nuda doma, děti jsem si na výlety radši bral sám, v místě bydliště opět žádný známý, takže opět víc trávení času v práci, resp. mizení pryč do místa svého bývalého bydliště, kde člověk potká pár známejch ksichtů a má si s nimi něco málo říct

teď řeším trochu větší dilema, sečetl jsem si budoucí náklady, které nelze nijak seškrtat a svoje příjmy a příjem nepokryje náklady ... teď jsem to měl napnutý, ale 2-3tis zbývaly na nákupy, opravy auta, zábavu (pivko), teď jdu do mínusu
hlavně posraný dojíždění do práce, která je na papíře relativně dobře placená, ale dojíždění ubírá víc jak 1/4 - bus ani vlak nejezdí, na trase není koho svést..
práce mě baví, ale zase kvůli ní se stěhovat do místa ke kterému už vůbec nemám vztah se mi moc nechce, navíc za dětma jezdit budu i tak, a k rodičům nebo kámošema taky, takže dojíždění se jen tak nezbavím..

sere mě to, že člověk se snaží celou dobu něco budovat, šetří na čem se dá, hustí do druhého (i když občas dost hnusně) ať taky začne víc fungovat a místo toho se dočká - ničeho, spíš ještě narazí a jde ještě do větších hoven ...
o 14.03.2013, 12:02 | t0mina
Petura: Jsem o krok za tebou. Já 33let, 3 děti, 10 let manželství, které nebylo nijak průserové, jednou dole jednou nahoře. Dalo by se říct docela v pohodě. Jeeenže, drahá polovička poslední dva roky začla vymýšlet strašné ptákoviny, přespávání u kamarádek, firemní večírky s návratem na druhý den, dovolené u moře ne s rodinou ale s kamarádkou, vloni si ráčila koupit motorku aniž by uznala za vhodné mě na to alespoň upozornit a podobně... Já, člověk tolerantní, jsem si říkal, ok chce si užít života, děti jsme měli brzo, nebudu to hrotit. Boží mlýny melou pomalu... jednou jsem ji vyzvedával od kamarádky u které přespala a ráno 500m od ejího baráku vidím manželčina "kamaráda" který se tam náhodou vyskytnout fakt nemohl. Já dělal asi 2 hodiny že nic nevím a má paní se samozřejmě o jeho přítomnosti nezmínila, až po lehčím nátlaku přiznala barvu... Já vytočený jak prase jsem si uvědomil, že asi není všechno zlato co se třpytí a udělal jsem v nestřežeým okamžiku doma "prověrku" mailu a telefonu no co ti mám povídat, snad jen to že s kamarádkou do Egypta taky rozhodně nejezdily jenom za sluncem... Dal jsem jí vloni svým spůsobem dost jasně najevo, že to vím a co myslíš, letos v únoru si na tajňačku zaplatila zálohu na letošní Egypt fuck-tour s kamarádkou. Já dělám že nic nevím, ona se mi to zatím jaksi neuráčila říct, a já se snažím představit si život bez dětí, které pro mě jsou zdrojem většiny radostí a motivace pro všechno co dělám a uvažuju, jestli ze sebe přecijen nenechám dělat debila a (marně) bud doufat v lepší zítřky.
Taky v té své situaci nevidím nic moc pozitivního, ale kostky ještě nejsou vrženy...
o 14.03.2013, 12:45 | CRK
hopa26: že by sem chtěl zrovna vzpomínat na to, že sem jí strčil do huby čokolofase a pak se s ní třeba líbal - to si vlastně vokoštoval čokošku z vlastního skladu :))))))))))))))))))))
o 14.03.2013, 12:47 | Zephyr
CRK kua zrovna teď po obědě??? :-)
o 14.03.2013, 13:04 | Collin
CRK: Zrovna ted při obědě.. :-)
o 14.03.2013, 13:07 | pepe689
ulehčíme tomu ne??

foto k příspěvku  od pepe689

o 14.03.2013, 13:32 | Petura
pepe689: zase opět zabodoval :)
o 14.03.2013, 14:54 | AR
t0mina: fklidu...hele možná bys měl konvertovat k islámu a pak manželku ukamenovat ;) jinak né vždy musí jít děcka s matkou, když si to zařídíš a uděláš z manželky couru (sry) tak máš relativně šanci že budou u tebe pokud bys to teda tak chtěl.
o 14.03.2013, 15:14 | crazyape | Upraveno: 2013-03-14 15:17:20
t0mina: chapu ze 10 let je 10let plus 3 deti ale tohle? Takovyho blbce z jeji strany bych ze sebe teda delat nenechal...nejhorsi je ze zensky jsou fakt naprosto nepredvidatelny stvoreni...myslis si ze je vsechno +/- v pohode, snazis se, makas aby jste se meli dobre a nakonec zjistis ze ji je to u prdele a radeji se nekde s nekym kurvi...samozrejme tyto stavy jsou i oboustrany ale je to fakt hnus.
o 14.03.2013, 15:41 | t0mina
AR: Islám nee, i když za daných okolností s nima zrovna v tomhle docela sympatizuju :-)Co se dětí týče, i nad tím jsem dost vážně uvažoval...

crazyape: bohužel je to přesně tak jak říkáš, člověk se může rozkrájet, dělá první poslední a ve finále se dočká tohohle... Já si taky vždycky říkal, že kdyby se to stalo mi, tak to vyřeším "jedním jebem" ale ouha, prvně je šok, pak sračky v hlavě následovan kontra-sračkama a ve finále stejně nevíš kudy kam...

BTW Na Ukrajině se prý pořád ještě dá najít "poslušné" děvče ^^

o 14.03.2013, 15:48 | CRK
t0mina: chápu, že děti zavazujou, ale mně by teda manželka s cestovkou FUCKTOUR nikam nejezdila...
o 14.03.2013, 15:52 | pepe689
me jo ale s postizenejma maximalne
nevim jak vam ,ale me ukrajinky celkem smrdej
o 14.03.2013, 16:07 | HIGHTOWER
t0mina: nebylo by špatné v rámci udržení si dětí někoho zaúkolovat, ať hezky zdokumentuje, jak cestuje manželka s FUCKTOUR, myslím si, že takové hezké podklady by u soudu měli docela dost dobrou váhu, navíc matroše můžeš posbírat plno, když to trvá nějakou dobu a bude trvat... Jak se do lesa volá...
o 14.03.2013, 16:17 | CRK
pepe689: když už se ptáš, tak já netušim, a ani nejsem takovej gurmán, abych to vůbec vokoštoval... :)
o 14.03.2013, 16:29 | t0mina
pepe je pravda že ukrainku jsem neměl tu čest...
HIGHTOWER: vztah to nezachrání, ideály nevrátí, ale máš pravdu jak se do lesa volá, tak se z lesa haluzí po tlamě.
Mám jenom maily, na Sherlockovu služebku do Egypta teď fakt nemám prachy...
CRK: aby ses nedivil.. (sry, blbej vtip :)) Já čekám co se bude dít, za šest týdnů letí, a čekám jakým stylem mi to oznámí (možná i před odletem :)), pak bude následovat moje reakce a potom asi nějaké rozuzlení, každopádně bude "velká legrace"
o 14.03.2013, 16:32 | walish
Když odletí, budeš mít dost času jí hezky zabalit ;)
o 14.03.2013, 16:51 | CRK
t0mina: já už trvalý vztahy nevedu, takže pohoda...
jinak se připrav na cokoliv a vezmi to od ní v pohodě a s úsměvem, kterej bude napovídat, že máš něco za lubem o kterým tam bude muset přemýšlet a míň si to užije... A taky jí, než se vrátí, připrav překvápko... Samozřejme v rámci zákonů ČR, žádnou novou brokovnicí ji radši nevítej :D
o 14.03.2013, 17:14 | HIGHTOWER
no s maily bych byl opatrný, neb mail i SMS je soukromé a stejné jako dopis a je to porušování zákona, když koukáš někomu jinému na maila (firemní mail je něco jiného), takže to bych rozhodně nikde pak neventiloval, že jsi tam vlezl, četl, viděl!
o 14.03.2013, 18:35 | t0mina
wallish a CRK: kombinace vašich nápadů zní dost elegantně.
CRK: brokovnice stylová :)
HIGHTOWER: je mi to jasné, z toho důvodu, jsem nidy nepoužil žádný z argumentů týkající se mailů. Při odletu si ale krátký citát nejspíš neodpustím. Právní nepoužitelnost si uvědomuji...
o 14.03.2013, 18:50 | Petura
t0mina: hele nejhorší je to, že ať si za to můžeš sám nebo ten druhej, nebo oba dva, tak to stejně víc odsere ten chlap, i když se domluvíš na financích aby nestrádal ani jeden nebo děti, tak vidíš děti 2x týdně a to je ten největší trest - aspoň pro mě teda

jinak tady držím palce a přeju pevný nervy, protože mě i přes upozornění kamarádů, podpory bráchy a známých prostě tečou a bohužel jsem se párkrát neudržel ani před dětma a to mě fakt mrzí, jim se to pak špatně vysvětluje
o 14.03.2013, 20:30 | t0mina
Petura: z toho mám taky strach a většinou to tak končí...
Díky, tobě taky tak.
o 20.03.2013, 22:51 | Petura
jaka je pravdepodobnost vysoudit si deti pro sebe?
po dnesku mam takovej vztek, ze z toho nemuzu usnout...
sice jsme se uz pred advokatkou bavili o peci o deti, ale nic neni podepsano, nic neni pravne rozjeto, jen deti sbalila a zmizela k rodicum a uz ted mi brani ve styku s nima...
resp. je dnes mela tchyne na hlidani a normalne mi je nedala, ze jsem s nimi byl vcera a na dnesek nejsem domluveny...
kurva jsem fakt dost brzmocne vzteklej, se mi za chvilku vzteky rozskoci pumpa a praskne zaludek jak to ve me vre...

o 20.03.2013, 23:09 | Augi | Upraveno: 2013-03-20 23:09:31
Petura: Bohužel, můžeš být "pozlacenej" otec, ale pokud matka nefetuje nebo něco podobnýho, vždycky je dostane ona a Ty budeš mít každej druhej víkend a pak každej týden v nějakej den x hodin... :-( Bohužel. Ženský nás drží v šachu jako piča a jsou si toho vědomý, ty svině. Soráč za upřímnost, ale mluvím z vlastní zkušenosti. Platím 12 tyček měsíčně alimenty (protože holt moje mzda není nejnižší) a navíc malýho vidím jen, když ona to dovolí. To je snad megapičovina! Nemluvě o tom, že moje alimenty jsou snad víc, než kolik má "chudá" 4členná rodina na měsíc :-(
o 20.03.2013, 23:27 | Zephyr
tchyně je "ŠKODNÁ" na tu by snad měl být povolený odstřel. Minulý týden v sobotu jsem měl s tou mou takový incident, že moc nechybělo a seděl jsem. Takhle mám jen díru v obložkách. Holt mám tu smůlu že s ní bydlím v jednom baráku...
Peťo drž se a nepolevuj. Nějaká spravedlnost přece musí existovat.
o 21.03.2013, 08:58 | Lubak | Upraveno: 2013-03-21 08:59:48
Petura jen pro sebe děti velkej problém ale na střídavou péči máš slušnou možnost získat, jen se na to nechce vysrat, doporučuji si už poschánět nějaký důkazy ohledně chování tvé manželky (důkazy o jejich veljletech, vč. toho jak je schopná děti zabezpečit) pak dobrého právníka k tomu svěděctví známejch o tom jak se chová a co dělá a máš šanci
vyvaruj se vyhrožování, výčitkám hlavně pokud to může slyšet někdo 3 nebot to zákonitě použije proti tobě.
Piš si at máš evidenci jak často děti vídáš a když si je chtěl vidět a nebylo ti to umožněno to vše soud a sociálku bude zajímat.
o 21.03.2013, 09:42 | Freerider
Smutný téma:-(
Já měl dlouhodobý vztah - nebyli jsme svoji, ale táhli jsme to 12 let. Poslední dva roky se to sralo strašným způsobem, hádky, výčitky, k tomu finanční sračky. To co předtím nevadilo, byl problém (hlavně hraní s kapelou). Neměli jsme děti, ale byt, psa, auto - všechno jsem tam nechal - musel jsem zdrhnout. Pořád jsem hledal chyby v sobě, ale pak jsem přišel na to, že to je taky tím, že jsme od 15 let do 27 trochu dospěli a máme úplně jiný názor na svět. Proběhly dvě pitky s kámošema a musím říct, že jsem byl ve větších sračkách než předtím - deprese a podobný hovadiny. Takže změna prostředí - vypadnout z Brna, kde mi všechno moji ex připomínalo, se projevilo jako nejlepší řešení. Mezitím se zadařilo najít moji současnou, jsme 3 roky svoji, máme malou a žijeme relativně spokojeně. Ale ten osten rozchodu po takové době ve mě byl skoro dva roky :-(
o 21.03.2013, 10:20 | Petura
Augi: no s tou zkurvenou bezmocností máš pravdu, ať se ptám kdekoliv je to stejný, ale prostě se s tím nechci smířit...
na výši alimentů jsme se spolu domluvili (oba nemáme na rozhazování) a jsme i tak domluveni, že děti není problém vídět třeba denně, ale po tom co mi včera tchýně předvedla, tak tomu prostě nevěřím ...
ještě že u toho byla švagrová, která to trochu ukočírovala, jinak bych asi opravdu provedl něco moc nehezkého ...
opravdu mi nervy tečou a mám obrovskej problém se udržet ... prostě nesnáším když mi někdo něco nakazuje nebo mi hrabe na moje věci, v životě jsem měl hovno a to co jsem kdy měl a mám, tak si toho sakra vážím ...
a už vůbec jsem nepochopil proč bych si nemohl vzít svoje děti, když je hlídá tchýně (nejsou s matkou) a bydlíme od sebe 2km
o 21.03.2013, 12:46 | CervinVega
tak nekoho mlatit neni nejlepsi reseni, tchyni zkus presvedcit, ze jestli jsi mel nejakou bokovku, tak to bylo jen chvilkovy ulet a bud vzorny a KLIDNY otec, jinak ti decka tezko da sama od sebe...
o 21.03.2013, 13:36 | HIGHTOWER
Tak to přestává být klidné... 1. Tchyně nemá na děti žádný právní nárok, ty jsi jejich otec, ty za ně odpovídáš, takže si je klidně můžeš odvést, ona nemůže ani prd. 2. Pokud není žádná písemná dohoda, je to o ničem. 3. Písemná dohoda=konec klidu, neb prostě to bude přes soud. 4. Lze u soudu zažádat o předběžné opatření ohledně úpravy péče o děti, než proběhne rozvod a v tom rozsudku budou už dány podmínky (a to buď soud schválí vaši dohodu a pokud se sami nedohodnete, tak to rozhodne za vás)... každopádně tím odvozem a "nepůjčením" dětí je to konec jednání v rukavičkách, nebo prostě leda sklapneš a necháš si sr.t na hlavu, jak jdi viděl :-(
o 21.03.2013, 13:54 | Mika
Děti jsou chudinky :-(. Soudy jsou na <>, pokud není dohoda tak je vše na <> a píší slušnou formou. Trápil jsem se s tím dva roky, abych zjisti, že vše v této krásné zemi je na <>. Proč jsem sprostý, protože jsem loni zažil jak jsme jako chlapi v pasti ohledně toho, že nám ty drahý polovičky dělají ze života peklo. A to tím způsobem, že pokud nebudou chtít tak dítě nedají. Tak jsem to nevydržel a vše řádně zapsal a podal k soudu. V pondělí si jdu pro obsílku kde je vyjádření soudu o místní nepříslušnosti. Za 10 MĚSÍCŮ soud neudělal nic a já měl naštěstí štěstí v tom, že se bývalka umoudřila. Kámo vše řeš s rozvahou. Ty <> za to nestojej a vše se otočí proti tobě! Zdarec.
o 21.03.2013, 14:21 | Petura
nj, rady se krásně poslouchají a čtou, ale hůř aplikují v danou situaci :(
jako čekal jsem něco, ale nic tak brutálního, co mě fakt složí na kolena (ač to není vidět a okolí si myslí jaký jsem kápo)
prostě když se všechno uklidní, s něčím se smířím, tak vždy přijde něco, co mě totálně rozhodí a nevím kudy kam .. jestli začít couvat, nechat si srát na palici, nebo být drsňák a nenechat si líbit vůbec nic...
o 21.03.2013, 14:26 | Mika
Petura, chceš pomoci, ale zároveň to dementuješ? Víš každá rada drahá, budeš si tu svou cestu najít sám. Nejlepší je racionálně si zhodnotiti vše pro/proti, napiš si to třeba na papír ať to i vidíš. Třeba i modelovku a hlavně se drž toho výsledku. Je to těžký, ale musíš bojovat. Držím pěsti.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.387 sekund.