Navštíveno 1471x

Prosim nema nekdo moznost porovnani obyc.modemu od UPC s jejich novym modemem co podporuje WIFI dik

26.04.2013, 00:13 |
JR co na tom chces porovnavat?
srovanni esli ten modem s Wifi facha nebo stoji od nich za hovnou a neni lepsi koupit router ......

26.04.2013, 02:23 |
JR Tobe na tom urcite nepobezi zadna obrovska sit. V domacich podminkach to fungovat bude.

26.04.2013, 08:14 |
AR ne nefacha to, nabízejí to jen tak z prdele aby řeč nestála ;)
Spis jde o to, ze s tim jejich wifi routerem mas od upc nejakou technickou podporu. Sam mam od nich modem a router svuj, ted po nejaky udrzbe site router vypad, technici upc te poslou do riti ze to neni jejich zarizeni a at si to prenstavim sam a jelikoz jsem lama, tak jsem s tim stravil dva vecery.
Uz jsem byl nahlodanej, ze si ten jejich router za 70kc/mes vezmu.
Osobne mam pouze modem, s kolegou jsme testovali ten wifi a byt je to Cisco tak samotne cisco se k tomu moc nehlasi. ma to firmware od UPC, ktery ma asi 1/3 funkci nez original, ale kdyz tam nacpes original, tak ti ho po pripojeni zase prehrajou. Wifi zvlada max. 60/60 a celkove ten router topi jeste vic nez modem. Kolega se 100/100 pri plne zatezi oddelal 2 kousky, kazdej neprezil tri tydny, pak mu prinesli opet starou dobrou motorolu.