Navštíveno 1682x 

28.04.2013, 11:49 | 
deda pánové řeším následujicí problém.HTC s phone mobile 8 nelze zaboha spaárovat s PC. Po připojení tel. k PC (win 7 home edition) se normalně nainstaluji ovladače a PC telefon rozpozna. To je ale bohužel vše.Nelze z něj nic stáhnout,respektivně pc nic nevidí, ani interni disk ani SD kartu. Po nainstalování HTC sync mi píše tento prográmek že k pc není připojeno žádné zařízení,to same ZUNO. Zkoušeno na dvou PC(bohužel se stejným OS) a stejný výsledek. Netušíte někdo v čem by mohl být zakopán pes???

zacal bych vyzkousenim jineho kabelu 

28.04.2013, 18:00 | 
deda To jsem udělal jako první....

Windows phone 8 a zune musej spolupracovat.... Ja nechapu co myslis tim "phone mobile 8" a neznam HTC sync.... To se omlouvam jen vim ze Win mobile spolupracovaly s Active sync.. A ten s WP kompatibilni neni.... Mas v tom bordel Ty nebo sem to spatne pochopil ja?

28.04.2013, 22:27 | 
deda Telefon je HTC Windows Phone 8S, A WP8 má podporu USB Mass Storage,takže by s pc měl komunikovat bez jakehokoliv synchro programu. Normalně připojíš a v průzkumníkovy by se měli objevit pamětové zařízení telefonu. Ale zde se neobjeví nic :-( 

ok beru zpet.... ja mam jeste 7.8 a tam potrebuju zune

29.04.2013, 19:25 | 
Zawe a zkousel jsi to na jinem PC? Muzes mit treba svuj PC pekne zasranej, ze to proste nekdy dela neplechu.

29.04.2013, 19:46 | 
deda Dnes jsem to zkoušel na XP SP3, win 7 X64, win 7x86 a všude stejnej problém. Pokaždé jiné pc a všude stejné

29.04.2013, 21:07 | 
KFL Zkus program HTC Sync. Jestli nebude chodit ani to, reklamuj telefon. 

29.04.2013, 21:11 | 
deda chlapy čtete co jsem napsal. V prvním postu píšu že při použití HTC sync i zuno mi to píše že nebylo nalezeno žádné zařízení 

mr.brain: zauvazoval bych o zmene Tveho nicku.... :-)))

Spis bych si mel poradne precist cele vlakno...
deda:  
[ Link ]  mrkni sem