Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaká je reálná prodejní cena

o Navštíveno 1765x o
o 28.05.2013, 02:58 | kasko
Dokážete mi alespoň orientačně sdělit reálnou VÝKUPNÍ cenu nože uvedeného vozu
ŠA combi /po face/
r.v. 2010
najeto 160tis.km
2.0.CR TDi 103KW, manuální převodovka, pohon 4x4
černá metalíza
výbaba Ambiente + xenony, výhřev předních sedaček, 4x el. okna, malý kožený paket, 16" ALU, sportovní podvozek ŠA, folie, ...
nebouraná, první majitel

Zatím mám nabídky
autorizovaný servis 170tis. Kč
prodejce ročních vozů 240tis. Kč
AAA /dle jejich tabulek po telefonu/ 300-350 tis.

Potřeboval bych nějakou zlatou střední cestu, abych mohl vytvořit materiál pro vedení.

o 28.05.2013, 03:20 | Jozzo
ani za kokot nemůžu přijít na to co je to za auto ŠA
o 28.05.2013, 05:44 | gizmi
Jozzo: to je jasny, ne? :) ŠA = Šalina prece :) Prodava tramvaj..;)

Predpokladam Skoda Octavia. Jinak cenove dle stavu (co bylo lakovano? co je udelane? co bylo meneno?) ale na AAA zapomen rovnou (kazdemu nabizi pekne castky a v realu nedaji) a na nabidky po telefonu rovnou take (jako v AAA).. Zkratka juknul bych na net za kolik kdo prodava, hodil cenu o nejakou tu 1000,- mene a hotovo.. :)
o 28.05.2013, 06:10 | kasko | Upraveno: 2013-05-28 06:15:23
sry, ale 48 hodin bez spanku dela sve.
Takze pro upresneni.
Tovarni znacka Skoda Auto
Typ vozu Octavia combi

Byl menen predni naraznik, predni svetlo a kapota - jednalo se o tukanec v zacpe.
dale se pak menily 5. dvere - ve firme do me nacouval kamion.

AAA se mi zdaly mimo realitu. Navic se mi nedari takove auto na netu najit - pro porovnani...
o 28.05.2013, 10:40 | Harryp
Není to sice 4x4, ale zase je to Elegance. Rok a km by seděly. Stav musíš posoudit sám. [ Link ]
o 28.05.2013, 10:47 | CRK
zajeď do těch áček a bude to sotva polovina :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5342 sekund.