Navštíveno 2317x

31.05.2013, 20:47 |
Downland | Upraveno: 2013-05-31 20:49:17
rovnou muzete nahazovat sva kola na prodej pokud to nejde opravit :/ neco podobneho tomu co je na fotce nechci za to davat balik prece jen je to na 206ku (auto z kinder vajicka :)
A nez se me zeptate co sem delal: Pujcte zensky auto a vrati vam strep :)

všechno jde tohle je maličkost ovšem pochybuji že tady to odnesl jen elektron a pneumatika
to je nic,viděl sem horší a opravily se.
Záleží komu to dáš opravit ;-)
bezproblemu opravit, a na 206 pokud to neni echt zavodni vysokovykonne a podvozkove potunene auto, ale na normalni jezdeni, dat na zadek a klidne jezdit dal. nebo pokud se bojis, tak opravit a prodat a koupit OK kolo... ale jak rikam nazacatku, bezproblemu opravit pujde
jestli je to na předku tak scháněj i nový rameno ;)

31.05.2013, 21:39 |
kucik Je vidět buben, tak to předek asi nebude. Kam s tím najela?
jo panove kam stim vlitla viubec nevim dostala hodiny na mokru :/ a je to zadek :) Me to ale tak desne sere predevcirem sem si sam malem zrusiul predek jen tak tak sem to zaslapl a rikam si pohoda hlavne ze se nic nestalo a dnes tohle kolik to asi kostuje vyrovnani takoveho kolesa ? je to myslim 14" nebo 13" nepotrebuju to vzhledove nejak luxusne hlavne aby se na tom dalo jezdit
Tohle jsou uplne bezceny kola nekde v cene 3.000,- za sadu
Takze mozna koupit jedno kolo bude levnejsi nez to opravovat
Prolez si aukro, bazos, peugeot-club.cz atd

01.06.2013, 00:00 |
rebel unas to dela jeden chlápek kolo cca od 500 -1000 podle velikosti kola tohle by nebyl problem opravit
tak za 1000 opraveno pan to odvazi do raichu striknuto asi lakem skoro neni poznat kde to bylo :)