Navštíveno 5301x

tak nějak nevím....splatnost faktury za zboží byla 27.4.2013...telefon hluchý,email nefunguje,web nefunguje...funguje tenhle člověk ještě?
[ Link ]
Kdysi jsem mu objednaval nejaky displaye, ted, asi dva mesice nazpatek chtel dalsi, a pak se uz neozval. Pred mesicem se mi ozval clovek, pro kteryho to melo byt, ze je udajne dlouhodobe nemocnej a jestli bych mu to neobjednal primo...
Zkus zavolat jeste na tyhle cisla
T: +420 384 396 417
M: +420 607 559 133
bydlim skoro v dačicích, tak se zkusim zeptat tady kluku okolo, jestli neco nevi..

04.06.2013, 18:27 |
Tomášek | Upraveno: 2013-06-04 18:28:24
dabl
He ani kolo bych si o toho hajzla neopřel a nějakej obchod už vůbec ne .....
znam Petra osobne a obcas mu neco opravuju,ale je to s nim tezky ohledne placeni...
kdysi ho o ucetni pripravila o dost penez a dodnes se z toho nevyhrabal...taky mi dluzi nejaky penize ,ale jsem zatim trpelivy...
jj...bohužel to je o penězích....já to dokážu pochopit že třebas někdo momentálně nemá,ale když slíbí proplacení protože "zapomněl" a pak 14 dní zas nic....no tak to je o ničem a komunikace nulová.
prave jak pisu,je to s nim tezky,pac proste i do toho castecne keca a oddaluje to slibovanim a pak se to nakumuluje jeste vic...
Pavle zapomen na aféru s účetní, tuhle histroku řekl spoustě lidí ale je to kec....
A věřte že má na krku spoustu podvodů za mnohem zajímavější sumy....
A není to jedna paní povídala!
aha...tak to je docela husty......
mne takhle dluzi David Evropejsky z TopHifi.cz - 25.000,-Kc uz vic nez rok, nebere telefony, nezvestnej, zivnost zrusena

05.06.2013, 12:47 |
TROY kdysi vážený člen TOOL aka Ivo Mikulášek - 15000 Kč za VRX a Pio.
Těch *mrdu bude víc
Není to jednoduchý z dlužníků dostávat peníze. U nás posíláme upomínky doporučeným dopisem.50% to pomůže a dalších 50% na to prostě peče
Troy: Ty jsi to z něj nedostal? Ty vole, to bude už hodně let....

05.06.2013, 13:14 |
jedla no jeho brácha tu byl přihlášenej naposled v pondělí,tak zkusit kontaktovat jeho,člen boďa,třeba bude vědět víc

05.06.2013, 13:42 |
TROY freerider
bohužel slehla se po něm zem ;))) i přes veškerý sliby uplný h*vno - podle všeho žije někde na ubytovně
neni nejlepší ty prokazatelný pohledávky prodat dál vymahačům za nějakej desetník? tim bych uspokojil hlavu že sem něco udělal a lekcí by se snad pán ponaučil..

05.06.2013, 17:15 |
CRK madaros: taky sem chtěl něco prodat a neni to tak jednoduchý, mezi těma vymahačema je další spousta šmejdů...
A hlavne vsechno podlozeny dokladama
S timhle člověkem jsem mel cest. Historku o ucetni jsem slysel taky. Jednali jsme spolu o jakesi spoluprac ia jsem rad, že jsem nekyvnul, protože když jsem se dopatral , proč se po něm slehla zem, tak sem si rikal... A do prdele .... Lita kluk v peknych pruserech

06.06.2013, 10:50 |
PK Mě dělal pojistky na auto, když byl u Allrisk. Všechno v pohodě, komunikace taky. Cena nejlepší co jsem kde dostal. Pak najednou přišel domů dopis, že s panem Klangem rozvázali spolupráci...Ale když to tady tak čtu, tak si říkám, jestli bych si neměl ty pojistky prověřit. Faktury ale choděj, tak snad to bude OK:D
To si je radeji prover :-) Vim o cem mluvim