Navštíveno 4321x

Zdravím, nevíte o nějakých dobrých antidepresivech, nebo něco po čem se budete cítit dobře? :D
Nebo ještě nějaké léky na povzbuzení, třeba s obsahem pseudoeferdinu apod..
Díky
frontin, Lexaurin, prozac..... ale raději bych se tomu obloukem vyhýbal, pokud nechceš skončit jak se zataženou ruční brzdou.
Hele cokoli pseudo nepseudo je sračka ikdyž pokud potřebuješ z jednorázové sračky (rozchod apod), tak mě Lexaurin zabral ...
Jinak mám v rezervě Šišák bajkalský na takový ty psycho stavy z práce ...
[ Link ] Nicméně nejlepší je se proběhnout, nebo se vyvztekat někde na čerstvým vzduchu ...
ja teda nevim, ale po lexaurinu jsem nepozoroval nejak nic, je fakt ze sem ho bral jen asi tri tejdny, a jestli si dobre pamatuju, tak se ma brat nejak od malych davek dlouhodobe a zvetsovat davky a pak mozna neco, ale uz je to dlouho, tak nevim presne. pseudoefedrin mas treba v modafenu, tam teda povzbuzovaci ucinky taky nepozoruju, mne se po nem naopak dobre usina ;-) napriklad kdyz mne bolej hodne moc zada jako treba posledni tyden, po predpovodnovem kvapnem stehovani, tak si zobnu a spim jak miminko...
michal_smsmsm : když vydržíš cca 8 let až pustí souseda, zeptám se ho jak z modafenu vytěžit maximum a dám vědět :-)))
to je dobry hele, me takhle ucinky docela staci :-D myslim ze na netu by se i nejakej navod nasel, kdyz by se chvili hledalo ;-)
ABERTO: Co je se sousedem? Nějaké bližší info o co jde!?
Pinette: napiš do Bravíčka :-))))))
..........budou ty kozy, nebo co? :-D
Collin : co přesně by Tě zajímalo ? Vařil a prodával to děckám, ale kuchař ve školní jídelně to nebyl :)
aberto a collin, dal si kdyz tak pls piste mailem... ne z by mi to vadilo, ale pro vseobecny poradek a v ramci vsech dobrych mravu a pravidel nejen fora ale i zakonu CR

06.06.2013, 22:43 |
CRK ABERTO: ...ale kuchař ve školní jídelně to nebyl :)

07.06.2013, 06:17 |
gizmi Nejlepsi uklidnovak je posilovna/box/beh a nebo jit neco delat na aute. Nechapu proc neco resit praskama?? vysvetli nekdo? A kdyz uz nekdo teda potrebuje klid, tak doporucuji 1/4 neurolu a jit si lehnout. Kdyz jsem potreboval 2x v zivote totalne zmozenej nemoci usnout a rano fungovat, tak to zabralo skvele
Na nervy asi fakt sport :)
A na povzbudenie - raz som omylom skombinoval Valetol + sumivy Aspirin + velku kavu ; a v robote som isiel jak motorova mys :)

07.06.2013, 07:18 |
Kamil jako gizmi - kolo, fitko, běh, martial arts. Prostě ten stres přeměnit v energii a tu pak ze sebe nějakou činností dostat.
neurol nezabral, lexaurin taky nic moc ... ještě to podporuju apo-cital(em) a aspoň trochu líp spím, jinak přes den to je na mašli ...
Chlapi, úplně se zapomnělo na jakým fóru jsme. Dobrý antidepresivum je přeci volume doprava :) Já si včera náramně užil Aerosmith. Funguje to, snažím se trochu omezit cigarety ...

07.06.2013, 07:45 |
Atrey z prášků oxazepam,po jednom celém jsem se cítil velice volně, z přírodních je dobrý Novopasit, jinak funguje dobře běhání.

07.06.2013, 08:07 |
Bulík Hodně dobrej je ANTIVYKULÍN.
Nemaj ho všude je třeba se poptat po lékarnách.
Toť vše co bych poradil.....

07.06.2013, 12:29 |
gizmi a nebo rucni prace nekde na zachode - to kolikrat dokaze ulevit od bolehlavu, zlepsit naladu, atd :D:D:D:D

07.06.2013, 17:35 |
Woko_O | Upraveno: 2013-06-07 17:36:10
ABERTO: Ty jsi sním byl v bližším kontaktu? To dostal 8let za fet?
po výslechu u kriminální policie který byl nejhorší den mého života jsem slupnul 8 lexaurinu a trošku vodky a byl jsem opravdu v poho,takže za mě asi lexaurin. ale myslím že to je stejně jen placebo efekt
Mafian: To jsi měl ten nejslabší ne? 1.5mg? Možná je i nižší nevím.. A výslech u kriminálky tě tak rozhodil?? Proč?
Protože dělali vše proto abych se přiznal k něčemu co jsem neudělal, vypnout mobil, výhrůžka zavření na vazbu na 24 hodin, nátlak psychický až po přiložení pistole do úst:(
ne měl jsem tu 2.5mg
A čeho jsi se měl dopustit? Až nato přiložení pistole se mě to zdá naprosto v klidu.. Ale máme každý jinou povahu.. Nepleteš si tu vazbu s cpz?
jj cpz to byla, spletl jsem si to.ohledně jedné krádeže peněz