Navštíveno 3826x

Musím se podělit se zážitkem, který se mi stal. Před dvěma měsíci jsem nechal auto protiúčtem v bazaru v Praze, jelikož už by chtělo další investice, tak jsem si řek, že vyměním za novější. Po úmorném dni v bazaru, jsem se teda nechal oškubat a s těžkým srdcem jsem auto nechal tam. Za těch pár týdnů, jsem ztrátu už rozchodil a teď dva dny zpět se vracím od rodičů do Šumperka pes okrsky na kterých jsem s bývalým autem jezdil téměř pořád a co po cestě nevidím, ve zpětném zrcátku vidím jak se přihrnulo červené auto, tak se zadívám a ono to moje bývalé! Tak hned na něj ukazuju ať zastaví, sjeli jsme na plac. No hodně zajímaví pocit to byl. Dali jsem se do řeči, klučina s autem spokojený najeto cca 5tis km do zahraničí atd. a že je z Hradce. Nechápal jsem jak se mohl ocitnout na takovým místě. Auto nechám v Praze, koupí si ho do Hradce a pak ho potkám na moravě na okrsce, jako by mě auto chtělo říct “vidíš blbče, sis myslel že jsem nespolehlivý auto a jezdím vesele dál” Je to docela zvláštní náhoda a navíc taková pravděpodobnost, že se to stane na takovém místě a zrovna v přesný čas! Tak to už ve sportce nevyhraju, tu mini pravděpodobnost jsem si teď vybral. Sakra zas mi nějak moc chybí.
Jaky to bylo? Ze jsi ho tak poznal ve zpetnem zrcatku? :)
Někdo to bere jako srdcovku, někdo jako spotřebák. Pro mě duši má, ať už je to 120tka nebo Panamera.
Ale náhodička je to sakra dobrá :o)
Tak doufám, že si borcovi řekl, že ho čekají investice :D
Vsimnete si tipickeho ceskeho jednani:auto chtelo investice tak jsem ho strcil do bazaru :-)
Jinak pribeh je to hezkej,moc se to nestava.
Knightey- Myslím že bych se určitě nespletl :D
AllinOne - mlcel jsem jak hrob ;)

23.07.2013, 09:58 |
Kmoda Typické jednání a nesmyslné. Auto chtělo investice,tak ho strčim do bazaru a koupím z bazaru novější,které tam majitel dal,protože potřebuje invetice :-D
Kmoda: přesně tak ;) jsem si toho plně vědom :D

23.07.2013, 12:17 |
zipp GooGoo: pěknej příběh, moc pěkný báwo...coupé?
Nevím jak auto, jak které, mě stačilo, když mi kamarádka poslala fotku mého bývalého auta, trochu zrasované, prodával jsem ho v Praze a jezdilo v Liberci, a jo, bylo mi ho docela líto :-(
Ale náhoda je blbec, jednou jsem byl u toho, když strejc na lesní cestičce někde kolem Vltavy potkal bývalou kolegyni z práce, ona asi o 20 let mladší, dělali spolu 5 let a potkal jí tam po cca 20 letech, co se viděli naposledy a celou dobu nebyli v kontaktu. Strejc ze středních Čech a ona z Moravy... Svět je kur*a malej :-D Takže bacha, kde co vyvádíte :-D

23.07.2013, 15:15 |
Ravo Moje auta určitě mají duši...teď nedávno jsem potkal svýho favorita 1.3 karbošku, první edice (hnědý hnusný vnitřky, maska jen kus plechu s dírou na znak...ten tenkrát nebyl). Já ho koupil kdysi dávno, už tenkrát to bylo jen na "rozježdění" a nic si od toho nesliboval. Nicméně jsem se o něj staral, měnil běžný spotřebák doma v garáži (oleje, tlumiče, brzdy, silentbloky, naimplantoval tam topení z feldy atd.) a nikdy mě nikde to auto nenechalo. Natočených měl cca 400+ kKm když jsem ho prodával, několikrát změnil majitele až jsem ho ztratil z dohledu. Všichni co ho měli ale říkali, že nebyla nutná žádná údržba a jen jezdili.
A teď jsem ho po letech potkal a pořád jezdí (už musí mít hrubě přes 500 kKm)! Zamáčkl jsem slzu v oku a melancholicky zavzpomínal.
A jak jsem ho poznal? Udělal jsem mu netradiční veselou nálepku dozadu na zadní okno jako výsměch všem NoFear a Nike (tenkrát to děsně frčelo)...a světe div se, všem majitelům se líbila (nebo se nechtěli jebat se sundáváním) a nechali ji tam ;-)

23.07.2013, 15:40 |
Ravo Starší kdo ještě zažili ruštinu a kvalitní večerníčky vždycky rychle pochopili a rozlil se jim úsměv na tváři, mladí blbeči si dál NoFearovali dál...

23.07.2013, 16:01 |
AR Koťjonočkin ?

23.07.2013, 16:09 |
ABERTO | Upraveno: 2013-07-23 16:10:45

23.07.2013, 16:25 |
AR No jen počkej zajíci mě napadlo vzhledem k fontu, barvach atd., jen sem si to nespojoval se jménem autora ;)
výtvarník rusakov,kamera Petrovovová,hudba Krilov, :-)
Teď vlka sjíždím se svým 3 letým prckem a je to nejvíc.
Hlavně jak po mazácku kouří tyč filtrem ven.
Čas 0:15
[ Link ]

23.07.2013, 20:57 |
JA hopa
to je ruský cigáro, zmačkneš dutinku, vrazíš do huby a jedeš...

23.07.2013, 22:01 |
AR hopa: čvaňhá něco takového ;)

24.07.2013, 00:20 |
vypuk [ Link ] Jestli to někdo už náhodou neviděl, koukněte... Taky se to týká tématu, jestli má auto duši, aneb "ďáblovo Zetko" ;)