Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Má auto duši?

o Navštíveno 3826x o
o 23.07.2013, 09:42 | GooGoo
Musím se podělit se zážitkem, který se mi stal. Před dvěma měsíci jsem nechal auto protiúčtem v bazaru v Praze, jelikož už by chtělo další investice, tak jsem si řek, že vyměním za novější. Po úmorném dni v bazaru, jsem se teda nechal oškubat a s těžkým srdcem jsem auto nechal tam. Za těch pár týdnů, jsem ztrátu už rozchodil a teď dva dny zpět se vracím od rodičů do Šumperka pes okrsky na kterých jsem s bývalým autem jezdil téměř pořád a co po cestě nevidím, ve zpětném zrcátku vidím jak se přihrnulo červené auto, tak se zadívám a ono to moje bývalé! Tak hned na něj ukazuju ať zastaví, sjeli jsme na plac. No hodně zajímaví pocit to byl. Dali jsem se do řeči, klučina s autem spokojený najeto cca 5tis km do zahraničí atd. a že je z Hradce. Nechápal jsem jak se mohl ocitnout na takovým místě. Auto nechám v Praze, koupí si ho do Hradce a pak ho potkám na moravě na okrsce, jako by mě auto chtělo říct “vidíš blbče, sis myslel že jsem nespolehlivý auto a jezdím vesele dál” Je to docela zvláštní náhoda a navíc taková pravděpodobnost, že se to stane na takovém místě a zrovna v přesný čas! Tak to už ve sportce nevyhraju, tu mini pravděpodobnost jsem si teď vybral. Sakra zas mi nějak moc chybí.

o 23.07.2013, 09:47 | Knightey-
Jaky to bylo? Ze jsi ho tak poznal ve zpetnem zrcatku? :)
o 23.07.2013, 09:47 | AllInOne
Někdo to bere jako srdcovku, někdo jako spotřebák. Pro mě duši má, ať už je to 120tka nebo Panamera.
Ale náhodička je to sakra dobrá :o)

Tak doufám, že si borcovi řekl, že ho čekají investice :D
o 23.07.2013, 09:53 | muSlim
AllInOne :-D
o 23.07.2013, 09:55 | BATMAN
Vsimnete si tipickeho ceskeho jednani:auto chtelo investice tak jsem ho strcil do bazaru :-)
Jinak pribeh je to hezkej,moc se to nestava.
o 23.07.2013, 09:58 | GooGoo
Knightey- Myslím že bych se určitě nespletl :D
AllinOne - mlcel jsem jak hrob ;)

foto k příspěvku  od GooGoo

o 23.07.2013, 09:58 | Kmoda
Typické jednání a nesmyslné. Auto chtělo investice,tak ho strčim do bazaru a koupím z bazaru novější,které tam majitel dal,protože potřebuje invetice :-D
o 23.07.2013, 10:02 | GooGoo
Kmoda: přesně tak ;) jsem si toho plně vědom :D
o 23.07.2013, 12:17 | zipp
GooGoo: pěknej příběh, moc pěkný báwo...coupé?
o 23.07.2013, 12:33 | HIGHTOWER
Nevím jak auto, jak které, mě stačilo, když mi kamarádka poslala fotku mého bývalého auta, trochu zrasované, prodával jsem ho v Praze a jezdilo v Liberci, a jo, bylo mi ho docela líto :-(

Ale náhoda je blbec, jednou jsem byl u toho, když strejc na lesní cestičce někde kolem Vltavy potkal bývalou kolegyni z práce, ona asi o 20 let mladší, dělali spolu 5 let a potkal jí tam po cca 20 letech, co se viděli naposledy a celou dobu nebyli v kontaktu. Strejc ze středních Čech a ona z Moravy... Svět je kur*a malej :-D Takže bacha, kde co vyvádíte :-D
o 23.07.2013, 15:15 | Ravo
Moje auta určitě mají duši...teď nedávno jsem potkal svýho favorita 1.3 karbošku, první edice (hnědý hnusný vnitřky, maska jen kus plechu s dírou na znak...ten tenkrát nebyl). Já ho koupil kdysi dávno, už tenkrát to bylo jen na "rozježdění" a nic si od toho nesliboval. Nicméně jsem se o něj staral, měnil běžný spotřebák doma v garáži (oleje, tlumiče, brzdy, silentbloky, naimplantoval tam topení z feldy atd.) a nikdy mě nikde to auto nenechalo. Natočených měl cca 400+ kKm když jsem ho prodával, několikrát změnil majitele až jsem ho ztratil z dohledu. Všichni co ho měli ale říkali, že nebyla nutná žádná údržba a jen jezdili.
A teď jsem ho po letech potkal a pořád jezdí (už musí mít hrubě přes 500 kKm)! Zamáčkl jsem slzu v oku a melancholicky zavzpomínal.

A jak jsem ho poznal? Udělal jsem mu netradiční veselou nálepku dozadu na zadní okno jako výsměch všem NoFear a Nike (tenkrát to děsně frčelo)...a světe div se, všem majitelům se líbila (nebo se nechtěli jebat se sundáváním) a nechali ji tam ;-)
o 23.07.2013, 15:40 | Ravo
Starší kdo ještě zažili ruštinu a kvalitní večerníčky vždycky rychle pochopili a rozlil se jim úsměv na tváři, mladí blbeči si dál NoFearovali dál...

foto k příspěvku  od Ravo

o 23.07.2013, 16:01 | AR
Koťjonočkin ?
o 23.07.2013, 16:09 | ABERTO | Upraveno: 2013-07-23 16:10:45
[ Link ]

Nu pagadi :D
o 23.07.2013, 16:25 | AR
No jen počkej zajíci mě napadlo vzhledem k fontu, barvach atd., jen sem si to nespojoval se jménem autora ;)
o 23.07.2013, 18:20 | hopa26
výtvarník rusakov,kamera Petrovovová,hudba Krilov, :-)
Teď vlka sjíždím se svým 3 letým prckem a je to nejvíc.
Hlavně jak po mazácku kouří tyč filtrem ven.
Čas 0:15
[ Link ]
o 23.07.2013, 20:57 | JA
hopa
to je ruský cigáro, zmačkneš dutinku, vrazíš do huby a jedeš...
o 23.07.2013, 22:01 | AR
hopa: čvaňhá něco takového ;)

foto k příspěvku  od AR

o 24.07.2013, 00:20 | vypuk
[ Link ] Jestli to někdo už náhodou neviděl, koukněte... Taky se to týká tématu, jestli má auto duši, aneb "ďáblovo Zetko" ;)
o 26.07.2013, 22:46 | Midi34
je to ono ?

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3043 sekund.