Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zapůjčení předváděcího auta

o Navštíveno 4511x o
o 02.08.2013, 10:01 | Losky
Ahoj, na podzim budu vybírat jiný povoz a to buď Rapida 1.4 Tsi DSG a nebo O3 1.4 Tsi. Když si chci auto ozkoušet u dealera, tak jak to funguje? Nikdy jsem tohle neřešil. Slyšel jsem, že si jde to auto i půjčit třeba do druhého dne, ale vůbec nevím, jak to funguje, co se hradí atd.
Můžete někdo zkušený říct co a jak? Konkrétně mě zajímají dealeři Škoda.
Díky

o 02.08.2013, 10:18 | tappaja
Prijdes (slusne oblecenej) k dealerovi, ze mas zajem o koupi, ale ze nejses rozhodnutej a jestli by ti na vikend mohli zapujcit vuz. Uhradis nejakou pojistku, malou zalohu a mas na vikend auto.
Kamarad, kdyz vybiral auto pro reditele, tak kazdej vikend travil v necem jinym, BMW, Mercedes atd...
Hlavne to chce nevypadat jak trhan a musis vedet, co chces.
o 02.08.2013, 10:32 | Losky
Tak jak šupák bych tam nešel, myslím, že v obleku snad ale jít nemusím k dealerovi Škoda se zeptat na lacinější vozy:)))
Mě by stačil klidně den, ale rád bych dopředu věděl, jak to chodí, že když mi třeba řeknou, že to nejde nebo nějaké jiné věci, abych věděl, že mám jít jinam.
o 02.08.2013, 11:06 | J-T.
Losky: No hlavní problém je také v tom, že zrovna tu motorizaci tam mít nebudou takže to chce před tím obvolat a ptát se...
o 02.08.2013, 11:22 | relax
Je to dealer od dealera jiný. U nás např. klient platí jen pohoný hmoty. Ale zase auto nepůjčujeme zdaleka každýmu a ne každý auto.
o 02.08.2013, 11:25 | Losky | Upraveno: 2013-08-02 11:27:07
relax: tak to si mě povzbudil:))))) Tak zase Rapid a O3 nejsou etalony. Já to nepotřebuju na víkend nebo tak, když mi to půjčí třeba na 2-3 hodiny, bude mi to stačit. Chci si prostě jen udělat obraz, co bude lepší. Rapid u mě vede pouze s DSG a jelikož jsem automat nikdy neměl, tak bych i rád zkusil. O3 oproti tomu je zase větší auto a líp zpracovaný
o 02.08.2013, 11:42 | Cossie
Jak bylo řečeno, je to dealer od dealera jiný, ale víceméně by si měl platit jen PHM a maximálně po tobě mohou chtít nějakou vratnou kauci. Co se týká konkrétních kombinací vozidel ikdyž je dealer nebude mít, tak pokud mu jde o zákazníka měl by být schopný si je přepůjčit ....
o 02.08.2013, 12:02 | Lubak
Záleží na konkrétním dealeroj a schopnosti prodejce.
V obleku fakt chodit nemusíš.-)
u nás např. pokud zákazník skutečně jeví zájem o auto a má zájem není problém půjčit auto na odpoledne případně i den, platí se pouze PHM a podepisuje se nájemní smlouva kde je zahrnuto, případ poškození vozidla tak platíš spoluúčast 5% pokud je to tvá vina poškození.
o 02.08.2013, 12:07 | Losky
ok, zkusím nějaké prodejce, zatím jsem zkusil jen jednoho, ale tam jsem psal mail a odezva žádná
o 02.08.2013, 14:09 | Lubak
Losky doporučuju osobně navštívit, neboť prodejci jsou krapet znechuceny z množství poptávek co chodí e-mailem , na které když zareagují tak 99 % pisatelů nemá ani tu slušnost napsat Ok
Osobně případěn se pozeptat po tel. to funguje
o 02.08.2013, 14:20 | relax
Lubak: to bych chtěl vidět, kde jsou takový kvanta, že jsou prodejci znechuceni :D, ale jinak souhlas

Losky: nechtěl jsem tě povzbudit, řikám jak to je. Odkud jsi ? Pokud z Prahy, můžu se ti poptat.
o 02.08.2013, 14:46 | Losky
Praha není problém. Příští týden se seberu a nějaké prodejny objedu a uvidím. Času mám dost
o 02.08.2013, 15:05 | relax
Ok kdyby ti to neklaplo, zkusim se poptat kámoše.
o 02.08.2013, 16:07 | Lubak
Relax: když ti každej den přijde 5x e-mailu v podobném znění a chodí ti to 5 let a z toho jsi prodal 1 auto, tak věř že znechucenej jseš.-)
já tedy reaguji na každej ale spoustu kolegů takové ty obecné poptávky absolutně vypouští
o 02.08.2013, 19:07 | santa2412
Zdravím, ano je to většinou o ochotě a možnostech prodejce a taky to záleží na zákaznikovi. Já osobně nesnáším, když mi dojde na salon nějaký frajírek, že chce zkušební jízdu například v 1.8 tsi, dsg, plná výbava a nejlépe černá barva, chce to hned a pokud bohužel nemůžu 1.8 v automatu nabídnout tak vykřikuje, co je to za "bordel". Ono v dnešní době se prodejci opravdu snaží prodat vozidlo, takže většinou při evidentním zájmu ti vozidlo půjčí. Jinak co se týče těch mailu: pokud mi dojde mail typu, chci to a to auto, chci ho nové, maximalní výbava a za cenu, která je bohužel většinou pod nákup dealera, taky nereaguji. Obvzvlášť když vidím, že do kopie vložil všechny dealery z ČR. Jak už bylo řečeno, pokud někdo chce, zajde slušně na salón a jde vše... PS: Octavii 3 v 1.4 tsi ti zapůjčit můžu, s Rapidem 1.4 dsg je problém jelikož to není ve výbavě Fresh, kterou mají dealeři povinně jako předváděcí. Jinak jsem ale z druhého konce republiky :-(
o 02.08.2013, 19:39 | Lubak
Santa. Koukam ze je to vsude stejny-))
Auta uz nejaky patek prodavam,pokud je zakaznim slusnej (at mejlem,tel.osobne)tak pro nej udelam max,ale vysiraku je vic nez dost
o 02.08.2013, 20:19 | Losky
takže ten rapid s dsg je problém? Hmm, mě zrovna docela zajímalo. Zkusím to okolí a pokud nic, tak ještě počkám, třeba se to víc rozšíří
o 03.08.2013, 20:36 | pbjun
Cus, nevim jak u skodovky, ale u forda staci dojit k jakemukoliv prodejci ford a on Ti zjisti kde se auto tvych pozadavku nachazi a pripadne pokud vypadas na vazneho zajemce tak i necha dovezt primo k nemu... Takze asi nejlepsi bude nekam vylozene zajit a zeptat se, oni se kouknou kdo ma co na sklade a uvidis...
o 04.08.2013, 07:33 | MaxxT
ja kdyz kupoval ted nove CLS, tak mi pujcili tri vozy (vzdy jina vybava, ale v kazde bylo neco co jsem si chtel vyzkouset) na vikend, bez jakykoli zalohy. Limit byl 600 km pucel jsem si to v patek rano a v pondeli rano vracel. Slusne jednani, zajem o koupi a dobre obleceni a nic se neresilo.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3641 sekund.