Navštíveno 2100x

za mě líbí, vypadá hnedka jinak, i když brzdy v těch 19" vypadají děsně ve předu, vzadu už ani nemluvě :-D
Design super, jak zvenku tak uvnitř, ale zbytek už asi taková sláva nebude.
super sportak s motorem 1,4..o]]]]

05.09.2013, 20:14 |
Augi Pavel 528: Vo co Ti de? ;-)
vubec vo nic....jen rejpu...o]]]

05.09.2013, 20:19 |
Skury Představen, ale je to jenom "tuning" seriovky. ;)
dulezity je jestli ma v pristrojovce zabudovany generator zavodnich frekvenci :)))
hezky, skoda ze to je jen koncept

05.09.2013, 20:52 |
Lu82 Myslim ze pokud se jedna o ten generator sportovniho zvuku tak ten je pouzit i u BMW M5 a urcite u jinejch aut nez skodovka. Akorat kdyz to ma skodovka tak je to vsem pro smich, to mne ale hlava nebere. Mne je to pro smich spise prave u toho BMW M5 ze konstrukteri nejsou schopni udelat motor tak aby dokazal vydavat i peknej zvuk
U BMW umí udělat auto tak aby mělo hezkej zvuk, to se neboj. Spíš jde o to, že se snažili udělat M5 jako auto dvou tváří. Auto se kterým v klidu a tichu ráno odvezeš děti do školy a cestou zpátky to můžeš vzít přes závodní okruh...
Lu82: tak teď jsi to zabil :-D Jsou schopni to udělat, ale nejsou v tom případě schopni dodržet hlukové a emisní limity, proto se tedy dělá toto. Obecně nechat znít V6, V8, V12 přirozeným projevem je jednoduché, ale naopak aby to bylo tiché a "čistotné" auto, to je spíše machrovina v dnešní době...
Tohle je pomalu pul roku stara vec, oficielne predstavene letos ve woethersee
Jako kral007 aneb po Jeepu co dělá kululů další "novinka" :))

05.09.2013, 22:19 |
AR No jen na idnesu s tím přišli až dnes tak je to pro čr čerstvá zpráva ;)
Ne, jen staci nebejt na netu omezenej na idnes.
v té jedné zatáčce taky pěkně vrzala :-D, ale jinak se mi líbilo
jako tuning ok, jako "RS" těžká spatlanina :)
je to auto na vystavu :-)
Nemůžu si pomoc ale světla vypadají jak od JOMu :-(