Navštíveno 2187x

[ Link ] ma s tim nekdo zkusenost ???diky

11.09.2013, 20:43 |
Pajk Jako nevidím důvod, proč by se ty budíky měli poto.. Určo budou fičet dál.
a s tim pinem bys nevedel?mam pasika tak o tehlech modelech vim prd.chci je poslat dal.pac mi jsou k nicemu

11.09.2013, 22:26 |
Pajk Jo pin se vyčíst dá, ale lidi, co to dělaj, za to chcou nějakou tu stovečku no.
jsou mimo auto tak by to snad slo.jinak to je funglovka,byly namontovany z duvodu testu a zase sly ven.snad se brzo dohrabu k fotce aby byla predstava
.

.

.

Tyhle budiky nerozjedete v jinem autě potřebují wakeup can protokol na start,immo v nich neni a mají component protection ochranu dílu tudíž jsou li z kradeneho auta tak při povolení ochrany dílu online si pro vás přijedou kluci v modrý oktávce či fabii.

14.09.2013, 16:04 |
spek3d | Upraveno: 2013-09-14 16:07:05
.
kradeny nejsou.jen mi slo o funkcnost.o passatackejch vim vse ale novejsi audiny jsou pro me hlavolam

14.09.2013, 19:37 |
Pajk [ Link ] Napiš sem, tihle budou vědět vše.
Audi dělám dosti často, je to ted v jednání pokud to dopadne budu schopen vyřešit ochranu dílu na všech novych audinach ...

14.09.2013, 20:55 |
xenonman | Upraveno: 2013-09-14 20:57:31
Jinak k tvé otazce, po nastartování se budiky resetuji a normálně pojedou dal , připadne postačí smazat chybu diagnostikou, takhle se budiky seknou třeba při dopravní nehodě, nicméně se nikterak neznehodnotí
tak kdyby nekdo mel zajem tak jsou k dispozici.do b5.5 nepujdou ani blby raficky:-Dtakze mi jsou k prdu.a audi si poridim az tak za dve 5tiletky.

15.09.2013, 13:36 |
xenonman | Upraveno: 2013-09-15 13:37:36
Muhee, ja myslel, ze resis funkčnost :) a ne ze chces budiky z nove a6 dat do passata :))), nejak me asi i unika vyznam tohoto počinu :),
Co za ne chces?
ano resil jsem funkcnost z duvodu dalsiho vyuziti~prodeji..nemam a6 abych je ozkousel.abych mel jistotu.byliy namontovany kvuli testu bagu.jinak vyditelny poskozeni zadna az na ty rafickyktery jsot tedy ok a dvou skrabanecku na liste s kontrolkama a jeden uchyt na sroub je naprasklej.cena??nevim koukal jsem na net v ndr za ne chtej 2500euro coz u nas asi ne takze urcite min.budiky jsou ve svy podstate novy.a me je lito je vyhodit kdyz je nevyuziju.
Německo vic a na východ chodej zase o dost min rs6 a Rs5 500pln a ty chces tedy kolik ?
3~3,5tis.samo mozna dohoda.