Navštíveno 1714x

12.09.2013, 17:03 |
Losky Ahoj, můžete doporučit někoho, kdo umí a má i brzdu? Kolega má tuhle potvoru se 78kw, najeto skutečných 85t. Ideálně Praha
Osobně bych ale první vyměnil aspon vstřiky a až pak dělal chip.

12.09.2013, 17:35 |
Losky vstřiky měnit asi nebude. Chce jen nějaký rozumný nárust za rozumný peníze
Pak hod info kolik to kostovalo a jak je spokojeny.
Mam tentyz motor a taky o tom premyslim.

12.09.2013, 17:55 |
Losky Ptal se mě právě na nějakou ověřenou firmu. Ten Profi jsou fakt dobrý? Nějak nemám důvěru firmám, co mají podobné názvy

12.09.2013, 17:58 |
gizmi "rozumný nárust za rozumný peníze" = ABC tuning - bude spokojeny jako kazdy, kdo prijde s timto pozadavkem. Proste davat chip na seriove vstriky nema opravdu smysl. Za ty leta a kilaky si to beztak zaslouzi. Ja taky nechtel na golfu menit a nakonec jsem za to rad. Idealni priprava na chip: vymenit vstriky, vycistit turbo a zkontrolovat, zda vse funguje jak ma = napichnout a jet se projet).. kazdopadne sveril bych auto DieselPower a nikomu jinemu..

12.09.2013, 18:31 |
Losky auto mění každé dva roky a je asi zbytečný do toho investovat víc

12.09.2013, 23:32 |
gizmi Losky: v tom pripade prodat a koupit silnejsi :)

13.09.2013, 09:43 |
Losky Tak jsem mu dal kontakt na DP a zjistí si sám, co a jak. Taky po zkušenostech s různými nalévači bych šel asi buď do DP.
"o 12.09.2013, 18:31 | LoskyNahlásit závadný příspěvek porušující pravidla tohoto diskusního fóra.
auto mění každé dva roky a je asi zbytečný do toho investovat víc"
jak jsi myslel jako "auto" mění ...... zatim žádný auto asi neměl když si kupuje dci.... čip = smrt ..... záruka samozřejmě padne ale i tak když máš rencka v záruce tak ti nedaj ani náhradní vozidlo protože sou neustále všechny rozdaný :)

13.09.2013, 19:52 |
Losky Já dCi měl, sice blbou 1.9, ale důvěru to u mě nezískalo.
Jinak nějak nechápu dotaz. Auto koupil ojeté, myslím 2008, před půl rokem.
Co vím, tak předtím měl samé benzíny. Internet moc nesleduje, tak přehled moc nemá a auta si kupuje podle toho, co se mu líbí a víc neřeší
Losky ten profituning praha je týpek co má chipforum.cz ..
Osobně bych řekl že je to hodně srovnatelný s dp.

14.09.2013, 11:12 |
gizmi guliR6: neni, protoze nemaji simulaci chlazeni na brzde a bez toho chip proste kvalitne neudelas :D To ze je nekdo hodne znamej a dela to ve velkem neznamena, ze je srovnatelny se spickou na trhu..