Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Help: elektro rada-pohybove cidlo

o Navštíveno 1295x o
o 15.09.2013, 18:43 | madmaik | Upraveno: 2013-09-15 18:44:18
Poprosil bych vas nekoho o radu trosku jako lajk :) meli sme na baraku kdysi pohybovy cidla rosveceni svetel,po kterejch zbyly na fasade vodice,koupil jsem stejny pohybovy cidla jako tam byly,akorat mam problem se zapojenim,jsou 2 svetla a 2 cidla,kdy oboje rozsvecelo oboje.ze zdi mi koukaj cernej,modrej a zeleno zlutej,na modrym mam proud.kdyz spojim cernej a modrej svetla se mi rozsvitej. kdyz zapojim cidlo,kdy modrej jde na cervenej ( vystup ) cernej na modrej a zlutozelenej na hnedej,tak mi snimace spinaj,vzdycky na 5 sekund jak mam nastaveno ale svetlo se mi nerozsviti. [ Link ] tady schema toho cidla. neporadite nekdo co delam spatne?:)))

o 15.09.2013, 19:58 | michall
No hlavně jsou úúúplně špatně ty barvy vodičů !!! Modrý ze zdi je teda stálá fáze a měl by jít na vstup čidla (asi černý), černý ze zdi je spínaná fáze a měl by jít na výstup čidla (červený), no a žlutozelený je nejspíš PEN a ten by měl jít na N čidla (asi modrý). Ale i jak to popisuješ, tak je to fakt blbě, kdyby aspoň byla fáze na černým a spínanou fázi někdo přeznačil modrý na hnědý, ale takhle ...
o 15.09.2013, 20:27 | madmaik
Takze kdyz vezmu to schema z obrazku tak modrej na modrej cernej na cervenej a zihanej na hnedej?
o 15.09.2013, 20:33 | michall
No teoreticky takhle, ale být tebou, zavolám někoho, kdo tomu bude rozumět.

foto k příspěvku  od michall

o 15.09.2013, 20:44 | madmaik
Asi jo,kdyz dam modrej na hnedej vyletej pokistky :)
o 15.09.2013, 21:15 | michall
No bodejť by ne, když jsi pustil fázi do PENu :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3291 sekund.