Navštíveno 1800x

Nikdy jsem nepoužíval, ale budu muset začít. Co doporučíte?
Kandidáti:
Plantronics explorer m55
Aliph Jawbone era
poradi nekdo? Tel. Samsung S4
Proc ne?

To je co na obrazku a jak to fakci?
Myslel jsem takovy to sluchatko do ucha...:-)
fakčí? není to držák na okno? :D (jako u gps? :D)
Hledal jsem v tom neco vic:-)
Drzak mam, ten mi neresi ale situaci:-)
nikdo žádné zkušenosti?
Telefon bude v držáku na skle, BT mi radio nepodporuje
nejakou dobu jsem pouzival tyhle do ucha... pak je zahodil, dal do auta pevnou a uz nikdy jinak. puvodne jsem mel neco od parrotu a ted nokii ck200 a spokojenost.
Ted jsem mladý dával do auta Parrot CK3100 a naprostá spokojenost, dá se to koupit za rozum kolem 2tis a montáž zvládneš taky :) Jediný co tak radio musí umět mute. Načte si to kontakty, ukazuje ti na displeji kdo volá a podobně. Prostě pohoda :)

19.09.2013, 19:10 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2013-09-19 19:11:13
Držák a Reproduktor při volání na telefonu a není co řešit, s S III není problém, abych já dobře slyšel a druhá strana mě taky dobře slyšela ;-) Vyzkoušeno ve městě i na dálnici a hluk od auta nevadí ;-)
Takove info jsem potreboval, diky.
Radio asi ale mute neumi, pujde to do hyindai i30 (starsi model)
Hightowere, ctu to po 3. Drzak a reproduktor pri volani na telefonu??
Jo taaak:-)
Takze 1.obrazek od Batmana nebyl mimo:-)
Dik:-)

19.09.2013, 20:32 |
xSam Ja teda zase naopak vyhodil pevne HF parrota a poridil si Jabbru do ucha. Komfort je perfektni, konecne nemusim stokrat opakovat co jsem rikal a navic vypadam jako james bond. Navic se to da pouzit i mimo auto a to mne velmi vyhovuje. Takze za me doporucuju Jabbru.
od BATMANA byl mimo :-D protože je to držák jen pro ten konkrétní telefon tuším, clingo je lepší, universální - tel., navigace, cokoli, a za pár kaček
[ Link ] :-) mám 2 roky a plná spokojenost :-)
obrazek od BATMANAa byl pouze ilustrativni.
Netusil jsem ze je tady na foru nekdo kdo nevi ze jeho telefon za 15 fiku ma hlasite HF :-)
Jinak ja osobne jsem zastance origo drzaku. Drzi tel jak maji ikdybys to votocil na strechu.
:-))
Zase ze me nedelejte kokota:-))
V aute mam origo drzak samsung, je ok.
HF jsem nikdy nepouzival.
Pokud pri hovoru na drzaku dam ten reproduktor, tak je to za jizdy takto nepouzitelny - hluk v aute apod.
Pak zbyva jedine........nove auto :-)))
Mám origo samsung HF a pohoda :)