Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zázračný krém a 3D troubu si diskutující vychutnali

o Navštíveno 2178x o
o 20.09.2013, 18:21 | cezetko | Upraveno: 2013-09-20 18:22:40
Text je blbost, ale je fakt prdel číst, co někteří jedinci do komentářů vymyslí:)

[ Link ]

Koupil jsem si 250 ml balení Creme de La Mer. Den na to mi přišel fax od matky, ve kterém se ptala, kde si ten zázračný krém může objednat. A to přesto, že je matka již 5 let po smrti a já nemám fax! Pět hvězdiček z pěti!

Když jsem měl ještě hluboko do kapsy, stejně jako jiné lidi mne napadlo prodat ledvinu, abych mohl Creme de La Mer zakoupit. Když jsem jej však následně nitrožilně aplikoval, ledvina během jedné noci dorostla! Asi vám nemusím vysvětlovat, jak se věci měly dále. Již jsem prodal několik set svých ledvin, ale cítím, že jsem již bohatství nahromadil dost a s uživateli Creme de La Mer se o své tajemství rád podělím. Uvědomuji si samozřejmě, že po zveřejnění tohoto receptu pravděpodobně postupně dojde k deflaci ledvin a proto doporučuji s prodejem nezahálet, případně proniknout na trh s jinými orgány.

o 20.09.2013, 20:55 | 323Marty
krém dobrej, ale trouba mě dostala pod stůl :o)))
o 20.09.2013, 22:52 | Tomcat.530i
OpenGrill :-D Masakr
o 23.09.2013, 10:15 | Rustapha-659
Mohu potvrdit, že po požití celého 250 ml balení přichází schopnost telepaticky komunikovat s ptáky překvapivě rychle, cca během 10 minut. Plný počet hvězdiček nedávám pouze proto, že ptáci mají tendenci vyprávět sprosté vtipy, což činí tento výrobek nevhodným pro děti......:-D asi si na tom dělá topinky..
o 23.09.2013, 10:27 | Petura
já osobně bych dal přednost 2D pečení, čumět do trouby s brýlema je opruz :)
o 23.09.2013, 15:51 | jackobo
Když jsem tímto zázračným krémem potřel doma urnu s popelem mé babičky, do rána babička opět obživla. Po opětovném přihlášení na ČSSZ mi pošťačka opět začala nosit její důchod. Investice do tohoto krému se rozhodně brzy vrátí!

tywe, sem mrtvej :-DD
o 24.09.2013, 11:24 | JA
no konečně krásná česká prdel...
o 24.09.2013, 13:53 | CervinVega
:-) nektere jsou celkem napadite :-) co dneska neni minimalne ve 3D formatu je o nicem :-)))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3187 sekund.