Navštíveno 1487x

Zkoušel někdo, nějaké osobní zkušenosti, nebo nějaká podobná platforma, líbí se mi na tom, že to lze mít v mobilu, PC, prostě stále u sebe a když je čas se tou věnovat, docela bych o něčem uvažoval trochu se do toho pustit, nečekám zisky v 100€ týdně, ale třeba ze začátku se v tom trochu zorientovat, pochopit a zkusit se naučit obchodovat. Díky
[ Link ]
Ahoj,
plus 500 opravdu neni traderska platforma.-))To je takova detska hracka.
Svetove formaty na kterych opravdu muzes obchodovat live je NinjaTrader,SierraChart.. Jeste slusna a jednoducha je MetaTrader coz z ceskych brokeru nabizi napriklad XTB.
Pochopit a naucit obchodovat tipuju tak na dva roky abys byl alepson nekde kolem nuly...je to opravdu uzasna vec, ale za uspechem stoji tisice hodin backtestu..
Celkove na plus500 se asi ani neda pochopit jak Trading funguje dle me...
OK, díky za info, teď mě čeká poslední rok na škole, tak počkám, jak se to vyvrbí a pak bych se do něčeho i pustil. Ty jsi na tom jak, jen tak ze zvědavosti? :-)
:-) No, uprimne byli doby kdy jsem vydelaval 60tis tydne a take chvile kdy jsem prodelal 60tis za 5hodin.-) Ted uz se tomu akorat smeji, spatny money a risk management,malo zbacktestovany system...
Urcite doporucuji, i kdyz je to nesmirne narocne, je to ta nejlepsi vec ktera me kdy potkala a v podstate si uz ani neumim predstavit jakym jinym smerem bych se chtel ubirat. Ty moznosti jsou primo neskutecne a verim,pevne verim ze kazdej clovek, ktery ma dost vule a vytrvalosti nakonec uspeje a prijde na ten "svuj" system.
Rozhodne neposlouchej blbce kteri ti rikaji, ze je v tom nejaky hacek, ze tak to nefunguje atd..Funguje a zadny hacek krome tebe sama v tom neni!