Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > řeším TFSI RS vs golf V 125kw

o Navštíveno 1245x o
o 13.10.2013, 20:27 | hanzy10
Zdravím rozhoduji se mezi typy octavia RS TFSI 2006 a mezi golf V 125kw (nafta)2006.
octávia najeto 177 xxx
golf najeto 140 xxx doloženo serviskou

Chtěl bych vědět názory na ty motory,poruchovost, jaká je reálná spotřeba město, jezdím převážně město. pročítal jsem recenze o vozech xxx diskuzí,ale přeci jen potřebuji ještě nějaké názory, moc předem díky za vaše názory typy,rady, či naco se dívat při kupování techto vozů.

o 13.10.2013, 22:54 | Fox_cali
neber to osobne ale dovolim si rict ze mezi naftovym a benzinovym motorem jakozto projevem a svymi specifiky je takovy rozdil ze bud chces naftu a nebo benzin a nebo to nechapu ;)
o 14.10.2013, 06:48 | hanzy10
ja to osobně neberu, právě ze mi to je prostě jedno.ptam se na motory,pač mam zajem si koupit auta kde jsou tyhle motory.
o 14.10.2013, 07:54 | Alííí
Vzal bych RS Octavii v nafte. Nejlepe kombi. Motor je stejne loterie, at uz je to 103kW nebo 125kW, natrefis na spatnej kus a uz se vezes.
Co se vyuzitelnosti auta tyce, prijde mi Octavie lepsi.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3167 sekund.