Navštíveno 2726x

14.10.2013, 11:30 |
Mila Ahoj lidi,
kamarád má Ford Focus rv.2010 a nenechal si tam z výroby dát vyhřívané sedačky a teď by je chtěl...
Máte někdo nějaký tip jak toho co nejefektivněji docílit ? Přečalounit a dodělat tam tlačítka (kde, za jak dlouho a za kolik ? - optimálně Praha), nebo nějaké osvědčené "potahy/podušky" ?
Díky moc za případné rady
Míla

14.10.2013, 11:40 |
BATMAN | Upraveno: 2013-10-14 11:44:32
[ Link ] Pokud si to chce delat svepomoci tak tady je pro predstavu navod na OII
[ Link ]

14.10.2013, 11:40 |
pbjun Nejlepsi a vetsinou nejjednodussi je jit do originalu, dodelaval jsem to sice ve focusu 2001, ale nejspis to bude podobne. Pod sedackou je konektor, zjistit ktere piny maji byt pri vyhrivani sedadel zapojene - kouknout zda zapojene jsou. Pokud ano tak staci koupit decky, tlacitka (u 2010 uz spise kolecka) a doplnit pojistku a rele. Pokud priprava neni tak to bude horsi a bude treba kabelaz dotahat. Kazdopadne cenove to je celkem palba, kdyz je priprava tak na vrakaci decka kolem 800/ks a potrebuje 4ks, tlacitka 150/ks potrebuje 2ks. Navic u novych fordu bude asi potreba povolit pres diagnostiku - ve fordu asi 500,-. Pokud druha varianta bez pripravy tak to bude o dost drazsi.

14.10.2013, 11:52 |
Mila děkuju kluci, přípravu zkouknu, ale dělat bych to fakt nechal nějaký profíky... Nemáte s nějakýma zkušenosti, že bych je třeba zkontaktoval a pořešil to ?
Díky moc
pokud Ti staci 2 nebo 3 polohove tak neni problem t koupit, cenove nekde od 1.500,-Kc s DPH za sedacku
ale najdi nekoho kdo Ti rozcalouni sedacky , da decku a zase slozi...
jinak 5ti stupnovy jsem mel v eBaye
co vim tak delaj kluci v sekinu v brne vcetne montazi
[ Link ]

14.10.2013, 12:38 |
clown Seinaci umej tusim i zeleny pro Forda .., myslim, ze Ivos to ma v Mondeu :)
jo, pisou tam ze umi ruzny barvy ovladacu
[ Link ]

14.10.2013, 17:03 |
SEKIN Nejhorší a většinou nejkomplikovanější je jít do originálu. Kvůli prokleklejm odporovejm drátům mi někdo brečí denně do telefonu. Navíc (podle mých zkušeností s originály i dodělávkami) začínají originály hřát podstatně později. Prostě nebrat nic s drátem.