Navštíveno 1918x

Někde na ebay, nebo jinde jsem narazl na věcičku, se kterou se dal z mobilu sdílet internet třeba s tabletem. Bylo to tuším nějak přes bluetooth či tak něco.Ted to nemůžu nikde najít a ani nevím pod čím to hledat at zkouším lecco nedaří se.
Neví někdo o co se jedná? Nemá s tím někdo zkušenosti?
Díky

18.10.2013, 22:40 |
ivls Já propojují přes hotspot a tethering

18.10.2013, 22:44 |
Tweety_xx | Upraveno: 2013-10-18 22:44:45
no tohle byla přímo nějaká krabička, která se připojila ke telefonu a ta to nějak vysílala aby to mohl přijmout třeba ten tablet. Bylo to mobilní kdekoliv.
Zakladni otazka, co mas za mobil? ;-)
Je to blbost. Vetsina zarizeni umi tethering bud pres wifi/bluetooth. Krabicka je uplne zbytecna.
Darker mobil prozatím není důležity, Ale bude to v budoucnu na S4 mini.
LordPeytl: jako že by mi to vysílal rovnou ten mobil?
Tweety_xx: s tebou je domluva jak s tatarem :D Ptaji se te na mobil protoze napr android v tvem budoucim s4 mini umi vysilat net na jina zarizeni bez krabicek :)

18.10.2013, 23:02 |
CVakk jako ostatní, v androidu se dá v podstatě jedním kliknutím pustit data přes wifi ostatním zařízením ať už s heslem nebo bez...
Download: no v tom případě to měla být spíš otázka jestli je to android než jaký telefon ne?
No tak pardon, ze sem se zeptal na mobil :-D
Ano, vetsina aktualnich mobilnich operacnich systemu umi sdilet wifi :-)
No tak pardon, ze sem se zeptal na mobil :-D
Ano, vetsina aktualnich mobilnich operacnich systemu umi sdilet wifi :-)

18.10.2013, 23:10 |
Darker | Upraveno: 2013-10-18 23:11:48
Sakra, 3x ;-)
Cvakk: to sem vůbec nevěděl. takže to co sem viděl bylo spíš na takové tahání peněz pro lidi jako sem já.
Takže s tím androidem to půjde udělt, že mi to bude vysílat data jako třeba wifi doma, akorát to bude vysílat ten mobil? Jde mi jen o to v případě potřeby připojit se s tabletem tam kde není veřejná wifi.

18.10.2013, 23:11 |
Tweety_xx | Upraveno: 2013-10-18 23:13:09
daker: to nebylo myšleno nijak zle v poho

19.10.2013, 00:44 |
vomy7 Jo jde to, akorát to hodně žere baterku a nevím jestli se to vyplatí pro domácí použití, pokud nemáš nějakej neomezenej tarif na data. Samozřejmě pokud seš někde "v terénu" a potřebuješ net na noťasu, tak to je dobrá věc.

19.10.2013, 08:58 |
TROY Myslíš 3G router - vložíš do něj sim kartu a už jedeš :o) nebo pak to co ti tady všichni píšou - wifi hotspot z telefonu
Měl jsi namysli něco jako ZTE MF60
[ Link ] Každopádně pokuď to chceš využít jen nárazově, tak Ti bohatě stačí ta S4.
Jediný problém je, že to žere baterku tak je lepší mít tel někde napájenej. Na web se stejně rychleji mrkneš přes mobil a když budeš potřebovat něco na práci,tak to připojíš. Odhaduju, že tak za hodinku je baterka pryč. Ale když je to jen nárazově, tak je lepší platit internet jen na jedné sim
android tethering umí až od verze 2.2 nebo 2.3
Troy, ne nemyslím router na sim. jak sem psal byla to věcička která se připojila k telefonu a ten ty data vysílal tak aby se na to mohl napojit a sdílet net třeba notas nebo tablet. jen si nejsem jistá jestli to bylo přes wifi nebo bluetooth.
masuzaoi: no bylo to něco jednodušší na vzhled (bylo poznat činu).
ale jak píšeš jde mi jen o narazové. Takže bude asi stačit tel.