Navštíveno 1395x

Ahoj všem,měl bych dotaz.Vlastním O1 knec roku 04.Občas když auto zamknu,tak se zavřou všechny dveře jen u řidiče ne (nedělá to vždy).To samé se mi stává když odemykám-všechny dveře se odemknou jen řidič ne.Netuší někdo co tam může být špatně?Nestalo se to někomu už?Díky za všechny rady i postřehy
Začal bych asi kabelovým svazkem v přechodce do dveří, příp. diagnostikou.
mikrospínač si myslím, že to nebude. Ten dává info jestli jsou, nebo nejsou otevřené dveře. řešil jsem to u sebe, protože mi nereagoval na to, že otevřu dveře a po chvíli se auto opět zamklo.
Myslím, že problém bude buď v kabel. svazku ve dveří, jak psal michall, nebo v zámku samotném.
Když mikrospínač vyndáš, tak centrál musí pořád zamykat a odemykat.
jinak u mě to ani mikrospínač nebyl a musel jsem měnit celý zákamek.
U švagra to dělalo to samý a tam stačil jen vyměnit mikrospínač.

21.10.2013, 18:16 |
gizmi Resil jsem neco podobneho na Golf IV (defakto O1 = stejne auto), ale leve zadni dvere :D Jednou jo, jednou ne :D Proste nahoda. Mel jsem vse rozebrane a NIC :( Nakonec jsem zjistil, ze kdyz to neslo, tak neslo i stahovani oken. Inu znova rozhodit vse (mezitim to zacalo jit, tak jsem nahodil tapce) a prostrikal jsem kontakty v te jednotce kontaktolem (doslova jsem to prolil) ...od te doby funguje vse 1A :) Chyba byla ve spoji v tom obrim konektoru. Kazdopadne na VW klubu spise mela vetsina problem s elektrikou ve dverich (v tom kloubu)
ok,díky pánové.Kouknu na ten mikrospínač,kabely a když ani to ne,tak už vážně nevim.Teď už to druhý den funguje bez problému,tak počkám a pak uvidíme