Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kiteboarding

o Navštíveno 1829x o
o 29.10.2013, 09:23 | Area51
Děláte to někdo? Docela me to zaujalo a chtěl bych si to zkusit:) Asi prvně jen řídit draka bez prkna a pak se uvidi. Ideálně někdo z Prahy a okolí. Dík A51

o 29.10.2013, 12:54 | Area51
Jo tak jsem to samozřejmě zblbnul :-D Nejde mi o kite na vodě, ale na zemi :)
o 29.10.2013, 13:44 | nome
a na čem si představuješ že budeš jezdit ?
lyže/snowboard nebo mountainboard případně trojkolka ?

pokud se na tom chceš naučit jezdit tak je nejlepší cesta skutečne ta voda než cokoliv koupíš tak si někde zaplať základní kurz a máš to . Všechno ti pujčí a vysvětlí a cenově je to za pár korun pak můžeš začít přemýšlet o nákupu nějakého vybavení.

učení se na zemi s půjčeným křídlem je blbost (mluvím z vlastní skušenosti) zvlášť když tě drak potahá po hrbolaté louce :-)
o 29.10.2013, 14:20 | Area51
no ja fekt, že jsem viděl nějaké video začátky a je to docela peklo :-D A padat do vody je určitě příjemnější :-D Jinak představoval jsem si moutainboard, přeci jen je to v našich zeměpisných šířkách asi nejdostupnější ohledně příležitostí kde jezdit. Nebo se pletu?
jj, kurz určitě proběhne, samouk asi není uplně ta správna cesta. Spíš mi šlo o to, že než vlezu na nějaký kurz si to zkusit vzít do ruky. :)
o 29.10.2013, 14:46 | Tweety_xx
Vím o severní moravě, ale to je pro tebe asi hodně zruky. Dělaj kurzy snad i s ubytkem. Vím 100% že v zimě to maj na sněhu, ale nejsem si jistý jestli to dělaj i mimo sníh.
o 29.10.2013, 14:54 | nome
no předpokládám že když chceš jezdit na mountainboardu tak je jedna věc zvládnout prkno a druhá věc zvládnout draka.

pokud jsi jezdil na skejtu tak si někde pujč mountainboard a zkus se někde svést (ideálně nechat se táhnout třeba za kolem/autem) co dokáže simulovat rychlost draka

pak jsi na kurz a nauč se ovládat draka ušetříš si problémy s koordinací dvou věcí které se učíš.

pokud si na ničem podobném nikdy nejel (třeba snowboard ti nepomůže vůbec) tak bych naopak šel někam na sníh pokud umíš lyžovat/snowbordovat

o 29.10.2013, 15:10 | Kapka (M)
ja jsem zkusil snowkiting..je pravda že na snowboardu jezdím dost obstojně..a v celé leto lítam s plachtou po vodě..takže nějaký pojem o větru mám..ale i tak jsem toho měl až nad hlavu..

foto k příspěvku  od Kapka

o 29.10.2013, 15:11 | Kapka (M)
měl jsem zaplacený jednodenní kurz na Bouřnáku..povětšinou budeš provozovat tohle :-D

o 29.10.2013, 15:12 | Kapka (M)
ale koncem odpoledne už dokážeš kus i jet :-D

o 29.10.2013, 17:35 | CVakk
Kapka: prosimtě jaký rozpětí (nebo m2) měl ten drak co tě táhl, mám totiž 2.5m kite cvhíli půjčenej tak abych si mohl představit jaká síla je potřeba aby to utáhlo někde na planině když fouká :)
o 29.10.2013, 21:01 | Kapka (M)
to si už přesně nepamatuju..je to už 2 roky co jsem to zkoušel..
[ Link ]
o 30.10.2013, 09:36 | nome
tohle je odhadem nějaká 3 max 4,

ale nejde až tak o velikost jako o to vybrat draka na aktuální vítr. Někde kde pořádně fučí tak tě 4 potahá parádně a naopak někdy ani 14ku nedostaneš pomalu ze země
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3223 sekund.