Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > JABLOTRON OASIS JA-80 - domácí alarm

o Navštíveno 2353x o
o 04.11.2013, 16:41 | J-T.
Najde se tady někdo, kdo tomu rozumí?

Mám doma tenhle alarm a skončila mě smlouva s PCO, kterou nechci prodlužovat.

Potřeboval bych od někoho znalého, aby se u mě stavil (Praha) - zaplatím, nebo detailně vysvětlil - poděkuji :-) Jak naprogramovat, aby mě alarmy chodili na můj telefon + potřebuji aby při jednom PINu (když přijdou děti) mě pípla SMS že aktivováno/deaktivováno.

Najdu tu někoho? Budu rád i za nasměrování na jakou spolehlivou firmu, neříkající si nesmysl se obrátit.

Díky díky

o 04.11.2013, 17:13 | tappaja
Cau,
kamos mi to montoval doma, minulej tejden jsem od nej bral kabel, abych si to moh manageovat sam (v ramci moznosti)
Zkus mu zavolat, domluvit se co za to atd atd...
Martin Hajny 605 300 002
o 04.11.2013, 18:13 | michall
Pokud nechceš původní, musíš si vyměnit SIMku. Bez kabelu čísla sám nenastavíš. Posílat zapnuto/vypnuto to umí tuším jen globálně, nikoli při jednom konkrétním pinu.
o 05.11.2013, 09:06 | J-T.
tappaja: Díky, kontakt určitě využiju! Budeš s ním nějak v nejbližší době mluvit, aby jsi mě "umetl cestičku", nebo mu mám cinknout hned?

michall: Se SIMkou počítám, mám ji už přichystanou. Vím co přesně od toho chci, takže nějaké budoucí laborování u mě netřeba = jednou se nastaví a zas několik let to pojede. Hmm, tak to mě mystifikovali když mě to prodávali :-/ Díky
o 05.11.2013, 09:09 | tappaja
Cinkni mu hned, ze volas od Romana ze Skvorce, ze sem ti dal kontakt.
o 05.11.2013, 09:15 | J-T.
OK, díky.
o 05.11.2013, 09:46 | michall
Koukal jsem do SW a podle mě jde opravdu poslat jen zapnutí/vypnutí (jakékoli) na nastavené číslo. Tj. jde např. posílat zap/vyp jen na tvoje číslo, nikoli na číslo manželky. Z SMS by ses měl dozvědět, kdo zapnul/vypnul, ale nejde poslat SMS od zapnutí dětí a od manželky ne. Aspoň to nedvidím a i mi to postrádá logiku (zajímá tě stav EZS bez ohledu na to, kdo to byl).
o 05.11.2013, 10:04 | Alííí
Husty, mam tenhle alarm taky. SIMku jsem si vymenil za vlastni, s tarifem 10,-Kc/mesic, a doufam, ze se mi podari sparovat to s aplikaci Jablotron na mobil.
Pokud by to umelo i tohle posilani SMS, bylo by gut. Abych vedel o pohybu u me doma...zkusim zavolat svymu technikovi, ma sidlo nekde v Lodenicich u Berouna.
o 05.11.2013, 12:14 | J-T.
michall: Netvrdím že to lze, jsem jen "tupej" uživatel co si něco koupil a nechal si nakecat všechno možný :-)

Alííí: Jj určitě to lze, jen jak vidíš trošku jinak než bych já potřeboval :-)
o 05.11.2013, 12:23 | michall
J-T. Systém je to dobrej, posílat každého uživatele zvlášť je trochu neobvyklé. Nebo to popletl ten, co ti to prodával.

Alííí To jsou ale dvě různé věci, jedna je přístup přímo z mobilu (SMS, hlasově) a druhá je přes internet přes jejich samoobsluhu (tam je potřeba se registrovat a chodí to tuším jen s tou jejich SIMkou)
o 05.11.2013, 16:32 | Q
kdyžtak to servisujeme :-)
o 08.11.2013, 20:06 | tappaja
Alííí : mas mejla :)
o 11.12.2013, 10:11 | J-T.
tappaja: Jsem zapomněl poreferovat... Kámoš u nás byl vše proběhlo k naší spokojenosti takže DÍKY. Sice mě překvapila cena :-/, ale co nadělám - měl jsem se líp učit :-)

Jinak posílat SMS to umí v závislosti na Pinu. Lépe řečeno jsou tam dva seznamy a když přiřadíš PIN do jednoho tak to posílá když to dáš do druhého tak to neposílá. Takže to teď funguje jak byla představa...
o 11.12.2013, 17:36 | tappaja
:o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3117 sekund.