Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Setrvačník 1.8T AGU

o Navštíveno 1395x o
o 05.11.2013, 21:04 | PK
Ahoj, setrvák mi nejspíš pomalu, ale jistě odchází do věčných lovišť, tak přemejšlím co tam dát. Bohužel se minulej rok dělala spojka (3 dílná), ale mechanik nijak neupozornil na jeho stav. Bohužel, udělalo by se to rovnou. Samotný stojej balík, v sadě se spojkou jsem našel kolem 7 tis. Nevíte někdo, kde ho sehnat za rozumnej peníz?

Případně nahradit jednohmotou, podle netu, by tam měla jít spojka z ATD - fabie 1.9 TDI 74 kw. Ale to by se nejspíš taky muselo měnit komplet...Ví někdo víc info?

Teď tam je origo dvouhmota, a "nová" 3 dílná sada LUK 220 mm.

Předem díky.

o 05.11.2013, 22:30 | Pajk
Čau, mám kdyžtak setrvák, zánovní dvouhmota. Pisni mi mail, když bys chtěl více info.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.337 sekund.