Navštíveno 2309x

Zdravim koupil sem auto a jak predemnou delali rozvody tak nedali na klikovce na hlavni sroub lepidlo se to povolilo a skocily rozvody nemate nekdo navod jak je nastavit ?diky predem za rady

07.11.2013, 17:31 |
imax a motor porad jede?

07.11.2013, 17:52 |
gizmi Co zkusit Honda-club.cz ? Chapu ze hifáci vedi vse, ale precijen na HC to najdes na primo, kdyz das "hledat".
imax: u CRX 2g, pro kterou jsem jel do Berlina (mraky let zpet, to to jeste byla uchvatna auta) lital rozvod o zub tam a o zub zpet :D Dokonce jsem s ni takto prohanel mergla po ceste zpet na maximalku :D Honda pokud ma olej, tak prezije snad vsechno :D

07.11.2013, 18:19 |
imax Tak to uz jo :)
Moror jede jeste sem snim dojel na parkoviste cca 2km
Kaslu nato pude do srotu kdyby nekdo mel o neco zajem piste sparco sedacka momo volant (fake) takata pasy 13letni kola z bmw e21 limcaky
tahle D15 se nepotká, nastavení najdeš na HC jak psal gizmi

08.11.2013, 09:52 |
Kmoda Povolil se ti šroub na klice,upadla ti řemenice a auto ještě jede?
Jo jede ma to dve remenice jedna od rozvodu a predtim je na servo a altik a upadl jen ten prvni ale skocilo to jak se to povolilo
Ale ta drazka na kolik je zbrousena

10.11.2013, 10:20 |
Kmoda Sem nevěděl že ti upadne trojřemenice a ještě s tím pojedeš. Co je z drážkou? Mohl bych ti tu napsat jak to nastavit,ale myslím že jsou lidi kteří by to radši měli někomu dát...

10.11.2013, 10:44 |
Kmoda Jinak i když ti spadla trojřemenice na klíňáky,tak rozvodová zůstává,takže nevím proč si myslíš že ti skočily rozvody kvůli tomu?
Staci startnout a strasny rachot z motoru
A napises mi treba na email podle ceho to nastavit