Navštíveno 4025x

14.11.2013, 16:20 |
CRK auto je po servisu, takže ok, ale už na emisích hned řeči kvůli laďáku, tak sem jel rovnou pryč... může někdo zařídit?

14.11.2013, 18:40 |
DITR v ostrave no problem

14.11.2013, 18:41 |
CRK ok, pošlu ti papíry :D

14.11.2013, 20:02 |
hawai A co na ten vejfuck položit dvě kilča a zkusit jestli to zabere?
V Plzni laďáky v pohoďe :-D ale je třeba i auto ne jen papíry :-D

14.11.2013, 20:27 |
CRK hawai: udělal bych emise jinde, ale pak by stejně přišla technická a tam to bylo vždy ještě horší a úplatek nevezmou (teda aspoň, když tě neznaj)

14.11.2013, 20:28 |
CRK radaman: pošli fotky stanice a já tam mojí káru namontuju :D
CRK: jak hodně ti to řve a co máš ještě na autě "jiného" ?

14.11.2013, 20:50 |
CRK hóóódně :D jinak zbytek je ok a auto v super stavu
zařídim ti cokoliv
1. nesmí v tom autě být díry
2. nesmí to řvát jako kráva, páč to projíždí technickou a každý na to bude koukat a bude to všem jasný ..
a když tam dorazíš s tímhle co huláká - bude kumpán naštvanej ... bohužel

14.11.2013, 21:08 |
CRK jak je to daleko?
co ten vejfuk nějak utlumit?
kladensko - nevim jak utlumit, zkrátka řve to - problém - má to díry - problém. Jinak se dá.

14.11.2013, 21:14 |
Kapka (M)
na Kladno taky jezdim na STK..a naprosto v pohodě..

14.11.2013, 21:15 |
CRK A mas ladak?

14.11.2013, 21:16 |
CRK Jinak u policajtu mi to projde vzdy uplne v pohode, tak netusim, co zas vyvadej...

14.11.2013, 21:27 |
CRK tak to asi mám zařízený, ale teď aby ses fakt bál něco dát na auto...
...a on se na ME nebo TK měří hluk? ;-)

14.11.2013, 21:36 |
CRK na to sem taky spoléhal, ale jak to řve, tak chtěj homologaci...
kup 10 dratenek na nadobi a nacpi je tam :-)

14.11.2013, 21:45 |
X-sat (M)
CRK - nemáš známého automechanika, který by zajel s autem na "jeho" STK..? Tohle většinou funguje, když to není vražda.

14.11.2013, 21:48 |
CRK auto je naprosto v pořádku, jen řve a na ty 4 měsíce, co ho ještě zhruba budu mít, nic nechci měnit... můj automechanik mi to nakonec zařídí

14.11.2013, 21:54 |
tesil Jako radaman. nacpi tam dratenky - ne ty plastovy:-))
Je to bezna praxe na technickych prejimkach pri zavodech u mereni hluku.

14.11.2013, 22:12 |
CRK fakt to fachá? To by je tam mohli rovnou prodávat :)
Fakt to funguje, ověřeno :) Ale po asi měsíci se stalo, že jednou z vejfuku vylítla žhavá koule :D (drátěnky)
Tak ono v tlumičích je v podstatě drátěnka, pokud tam není vata ;)

14.11.2013, 22:53 |
CRK tak klidně je tam narvu a nechám, už je mi jedno, že to nebude řvát
S postupem dané STK plně souhlasím a doufám, že neustoupí.
Můžu se zeptat, proč je "dobré" , že to auto "řve, jak kráva" ?
Jinak mám názor, jako Zdeny.
Enormní hluk se zpravidla používá tehdy, má-li kompenzovat nějakou vlastnost či problém uživatele :-D :-D :-D
Já to taky moc nechápu. Ze dvou aut, který jsem měl jsem laděný výfuky sundával. Z Omegy 3.2 V6 Remus, z 3.0V6 nějaký noname. V tom se nedalo jezdit....

15.11.2013, 09:19 |
CRK A hele, ja jsem dusinovce cekal uz vcera a dockal sem se az dnes :)))
Tak auto rvalo od zacatku a kdyby jste cetli i vety dal, mozna by vam doslo, ze do auta, ktery budu prodavat, nechci investovat...
Jinak ale musim na moji obhajobu napsat, ze moje dalsi auto bude rvat taky :)))
Nenapdalo tě třeba, že ostatní jsou tvým vyejfuckem obtěžováni ?
Já to spíš myslel tak, že nechápu, proč se to tam dává. Když jsem Omegu koupil, jel jsem s tím hned po 14 dnech na dovolenou a hučelo mi v hlavě jak v úlu už po 100 kilometrech :oDDDD

15.11.2013, 10:03 |
CRK OneArnold: ja jezdim rychle (to sem si nabehl :D), takze jenom chvilku ;)
Freerider: tak pak to chapu, kdyz ti z toho hucelo v kulu ;)

15.11.2013, 10:13 |
CRK Dusini: jsou dulezitejsi veci, jako bezpecnost apod. A ja uz ridim 15 let a posledni dny bez nehod :D
Pak ta republika nemá jít do sraček :)
CRK: a myslíš, že hluk je v pořádku? Asi jo, každej ho má dnes málo, tak ti děkujeme, že ho děláš - a ještě ke všemu zadarmo.

15.11.2013, 13:26 |
CRK Zdědy60: nemyslíš, že jsou na světě horší věci, než pár lidí, co má laďák?
Jistě jsou, tak není důvod to ještě ztěžovat blbostí takových, co si myslí, že kravál z jejich konzervy nikomu nevadí.
A prpos, abych nebyl zaujatej, tak já vnímám "laďák" a "laďák". Zcela jasně chápu, že "laďák" patří k takovým strojům, jako je třebas GT-R či Aston Martin V12, ale ke rozpdalé sračce typu BMW e46 2,0i z roku 1998 jistě ne. Záměrně uvádím tento obrazný kontrast, třebas to někomu napoví.

15.11.2013, 13:35 |
CRK tak zase si nepřekvapil, takže když budu mít dražší auto, tak hluk můžu dělat?
samozřejmě to tak myslí, kdo má prachy, může hlučet... to je b.l.b.

15.11.2013, 13:54 |
Jozzo blb je ten co si dá laďák na jednašestku aby to řvalo a tvářilo se to jako minimálně M5ka ,než pak z pozarohu vyjede tuzing rýže -_-
tak ono je "hlucet" a hlucet... rozpadlej civic se zvukem parajiciho svetru prechazejiciho do monotonniho rachotu prazdneho sudu padajiciho podchodem je ponekud jinde nez italsky V8 zpivajici nerezovou sonatu dle zaboreni prave nohy...
a je vcelku jedno, jestli jsou dB stejne, jedno je bohapustej kraval, druhe je radost poslouchat :-)
Tady bude ještě legrace.
worm03: na GT-R či AM V12 bude ten "laďák" originál a ten zvuk co z toho leze je určitě někde jinde než nějaký bastl "laďák" homo domo...
CRK: na TK a ME jsou právě od toho, aby nesmysly neprocházely, tak se jim nediv :-)

15.11.2013, 14:05 |
CRK ok, chápu, pošlu vám do mailu zvuk mého laďáku a poukud vám nebude lahodit, tak jde pryč, ok? To je fér, ne? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
CRK: tak já myslel, že jim vadí hluk a ono je to podle naladění či počtu válců, tak to teda sundej a až budeš mít škváru, kup si 8 válec :D
Tak potěšilo mě, že jsou tu lidé, kteří hned pochopili, co jsem měl a mám na mysli.
CRK bohužel mezi tyto jedince fakticky nepatří. Tak, jako worm03, který vše navíc hned převedl do finanční roviny.
Myslím, že Jozzo to napsal výstižněji, než já.I CervinVega.
worm03: bnudeš se divit, laďák na STI nebo EVU mi fakticky nevadí a to mají, div se, oba jen 4 válce. Takže v tom to není. Přemýšlej dál.

15.11.2013, 14:15 |
CRK ten argument s hlukem jsem ještě trochu bral (i když upřímně na to m*dam), ale začít řešit kvalitu zvuku, aniž by jste můj slyšeli, tak co si pak o některejch myslet... Ale komu to hodně vadí, tak na jaře kupuju šestivál s origo laďákem, tak doufám, že lahodnější zvuk bude rušit méně, ale pro většinu lidí to bude asi to samý, ale snad mi to tady schválíte :)))

15.11.2013, 14:18 |
CRK Zdeny60: nedošlo to tobě, řešil se hluk a ten je pořád stejnej... a hlavně si muj laďák neslyšel, ale už víš, že je špatnej... to je jasný, co na to říct... takže ty už radši nepřemýšlej nebo zase vymyslíš blbost... a tím končím, laďák na autě je a zůstane a bude na příštím majiteli si to pořešit.
Zdeny60: ty musíš bejt hodně natvrdlej, hluk je prostě pořád hluk pro většinu lidí, takže nebudou vůbec nic rozlišovat a budou brát v potaz pouze hlasitost... a ještě je pravda, ty si ten jeho laďák vůbec slyšel? předpokládám, že neslyšel, tak jdi zase vopruzovat jinam...
Ty datle, worme, ty se nauč číst:-)))))
Takže jednoduše rečeno na EM byl blb, protože se mu nelíbil tvůj laďák a TK budou další, protže tě vyhodí a ty to víš, je to interpretováno doufám přesně ?
Ještě někdo chce tvůj "laďák" slyšet, ne myslím, že ne.
Hlavně, že se dá všechno dobře vokecat a když už to nejde vokecat, tak se začne s impertinencema :)

15.11.2013, 14:39 |
CRK Všem děkuji za cenné rady, hodnocení něčeho, co neslyšeli a úpřímně vám můžu říct... upřímně vám můžu říct, že jsem to čekal už včera :D ale dobrá zpráva pro všechny - vejfuk tam zůůůůůůůstane :D
Ty vole, z dotazu na technickou tě linčují za ladak.
Vedle v prispevku kluk nabizi praci ridice a jeste je za vola, ze malo plati.
A ted by nejakej idiot mohl napsat, ze je tady DF.

15.11.2013, 14:52 |
CRK AllInOne: D Ě K U J U :)
já sem to tady čekal, takže si s nima jen hraju a provokuju pro zábavu a ten názor, že hluk můžou vydávat jen auta vydávající "určitý" zvuk, to je pecka :D

15.11.2013, 17:59 |
Jozzo srandu máme z tebe že si meleš svoje a vůbec jsi nepobral asi tu podstatu ;)

15.11.2013, 18:08 |
CRK ale pobral... že se zeptáš na jedno a dozvíš se druhé :)))

15.11.2013, 18:09 |
CVakk jednou jsem nastartoval auto a dítě co šlo s babičkou kolem (asi 5m daleko) se rozbrečelo......... to je jak přiznání na fb :D

15.11.2013, 18:17 |
worm03 | Upraveno: 2013-11-15 18:18:13
Kozzo: no ty tak můžeš do někoho rejpat a někomu se smát...
[ Link ]

15.11.2013, 18:41 |
tesil Worm03. :-)))

15.11.2013, 18:51 |
Jozzo žížalko ;) , asi jsi nepobral, že kdo má přes 3k shlédnutí je frajer a takové lou názory lou lidí nemají žádnou váhu
dovolím si opravit - lYYYnčují:-)