Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Projektor pro domácí kino. Jaký??

o Navštíveno 1801x o
o 27.11.2013, 15:56 | TomasW
Poraďte prosím jaký pořídit projektor pro domácí kino. V tomhle nejsem vůbec kovaný... chtěl bych Full-HD, 3D a hlavně pokud to ještě existuje - možnost volby velikosti uhlopříčky. Kdysi jsem měl možnost používat nějaký model Panasonicu a u něj bylo možné pootočením objektivu udělat z cca. 3 metrové vzdálenosti uhlopříčku od plácnu 70cm po tři metry. Tohle bych určitě chtěl.
Může někdo znalý doporučit?
Díky :)

o 27.11.2013, 17:10 | Bingi
noo, jaký máš rozpočet? kdyby tiu stacil 720p, tak bych mozna mel na prodej :)
o 27.11.2013, 21:21 | TomasW
Diky ale fullhd. Kdyby bylo neco do 40.000,-
o 27.11.2013, 21:57 | RadekFM
EPSON EH-TW6100
o 27.11.2013, 23:09 | Tuner#2
Jako Radek. Epson je vážně třída, viděl jsem jeden ze střední třídy a uživilo to i velké plátno v kinosále dost slušně. Jinak rozsah zoomu je vždy u projektoru popsán, takže jde spočítat jaká min. a max. velikost obrazu jde z určité vzdálenosti udělat. V tom sice vede asi panasonic včetně optického shiftu (možnost promítat mimo kolmou osu), ale jinak bych šel poměr výkon/cena/obraz do Epsonu ;)
o 27.11.2013, 23:12 | P.E.T.R
Toho Epsona jsem měl doma a obrazově bych mu asi moc vytknout nemohl, ale na to, že stojí vcelku dost peněz, tak příslušenství je k němu, jak k projektoru za desítku. DO a 3D brýle je tragédie, zpracování příšerné, brýle jsou obrovské a nedrží na hlavě, ale bez problémů fungovaly 3D brýle od TV Panasonic, ty jsou na úplně jiné úrovni, co se kvality týká.

Má vcelku solidní repro, takže se nechá využít i na nějaké promítání mimo domov, kde nemusíš tahat s sebou další reproduktory.

Už nevím přesně, ale myslím, že tam bylo úplně pitomě udělané přepínání 2D/3D, musí se to přepínat v menu, nejde to jednoduše tlačítkem.

Bezdrátový přenos jsem ani nezkoušel, nemam k tomu moc důvěru, kabel je kabel. :)

Je hodně velký a vadil mi i dost hlučný ventilátor.

Celkově je to solidní projektor s hodně pěkným obrazem v nativním HD, ale kvalita zpracování a to hlavně u příslušenství zdaleka neodpovídá ceně.
o 28.11.2013, 08:26 | TomasW | Upraveno: 2013-11-28 08:34:20
Díky za radu... kdysi jsem tuším viděl nějaké stránky, kde šli naťukat údaje od projektoru a ony tu uhlopříčku z jednotlivých vzdáleností vypočítali... nemáte někdo odkaz?
EDIT: našel jsem :-) [ Link ]
Nějak ale nechápu jestli opravdu jde např. z 5ti metrů vzdálenosti hýbat uhlopříčkou... jestli můžu udělat uhlopříčku např. 100" až 140"
o 28.11.2013, 08:46 | Tuner#2
Hýbat s úhlopříčkou jde u každé vzdálenosti. Rozsah zoomu je danej optikou konkŕetního modelu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3379 sekund.