Navštíveno 6639x

20.02.2014, 11:22 |
LukeFab | Upraveno: 2014-02-20 11:23:43
Zdravím,
chtěl bych se zeptat,jestli máte někdo s tímto zkušenost? Jelikož mám problém s rameny,jedno mám asi po 15ti vykloubeních a teď po operaci a druhé rameno po 2 vykloubeních,tak bych to chtěl něják doma posilovat,ale nejen ramena ale i jiné svaly. Co jsem o tom tak četl a koukal na videa,tak se mi to docela zamlouvá. Originály stojí 7300Kč,což je podle mě nesmysl,ale na aukru se dají zakoupit i nejspíš kopie od 1300-1800kč. Taky bych potřeboval radu,jak to uchytit do sádroše,jelikož mám bohužel strop ze sádrokartonu.
[ Link ] [ Link ]
ale něco bude pod tím SDK, takže bych to kotvil do toho. neumím si představit nakotvit tyhle TRX popruhy do SDK tak, aby to drželo takový cviky.
jinak TRX gut, ale chce to, aby ti to ukázal někdo, kdo to umí. ono to vypadá jednoduše, ale když to děláš správně, je to docela záhul.
tohle do SDK neukotvis, videl bych to jako nademnou - pod SDK a nebo nejakiou konzoli na zed
do SDK udelas diru vykrouzenim, dlouhym SDS vrtakem vyvrtas min 10 diru, das spravnou hmozdinku pro dany material, do diry v SDK si pripravis trubku odpovidajiciho prumeru a delky, ktera bude mit nahore viko z min 4mm plechu s navarenym uchytem a dirou na ten sroub, a dlouhym sroubem ji dorves do te hmozdinky... na hrazdu pak jeste jednu takovou konstrukci...
cim vetsi prumer trubky a poradne dotahnuti, tim je to stabilnejsi, nicmene na nejake houpani a trhani do stran to samo o sobe nebude, pak leda 3ks a spojit je nad SDK pasovinou nebo deskou...
No, nevím, zda je na špatná ramena TRX to pravé...?
A dveře doma nemáš? Dělaj takovou destičku, kterou skřípneš do dveří. Jako třeba tady, na prvním obrázku uprostřed
[ Link ]
Díky za rady,jo dveře by tu byly,ale no v to bych moc nevěřil,že to vydrží. Mám tu jednu cihlovou zeď,kam bych dal jedno oko,ale chtěl bych i do stropu,abych mohl dělat více cviků.

20.02.2014, 16:50 |
deda Ve dveřích to drží uplně v pohodě. Máme to v práci a zatím to sneslo váhu přes 110kg
jako camron..
sám mám s ramenem od r. 2008 problémy poté co jsem se nenápadně rozbil na běžkách (14 dní jsme měl ruku skoro nehybnou..).. od tý doby jsem na rameno trochu chabrus a občas nedokážu udělat ani pitomej schyb (a někdy 20 v kuse...takže cvičím radši pro jistotu max stahování kladky se 70-80% vlastní váhy max..), když se v něm něco hne, neutáhnu ani 30kg...na druhou stranu zas takový tlaky na ramena i s jednoručkama snese to moje rameno v pohodě..
... tady to je tak optimální to rameno odeslat do kopru ještě rychlejc... je to dobrý na celkový posílení /zpevnění..u nás na tom cvičej spíš holky a atleti..játo zkoušel 1 a když s etoho držím rukama tak to rameno cejtím..
To já bych si nechal poradit co na tom cvičit od odborníků.Spíš mě zajímalo,jestli s tím má někdo zkušenosti.Hlavně jsem chtěl něco na posilovani na dom

20.02.2014, 19:28 |
Bucci mam... akorát mítsto kopie doporučim origo (už kvůli karabinám)... nevim, jestli už to někdo nepsal, ale součástí balení jetakovej "polštářek", kterej přvřeš do dveří a pak to drží... takže cajk (vyzkoušeno a udrží bez problémů mejch cca 130kg)

Bucci mam... akorát mítsto kopie doporučim origo (už kvůli karabinám)... nevim, jestli už to někdo nepsal, ale součástí balení jetakovej "polštářek", kterej přvřeš do dveří a pak to drží... takže cajk (vyzkoušeno a udrží bez problémů mejch cca 130kg)

21.02.2014, 08:55 |
Q čus, visí to doma od minulého týdne z inSportLine za 1300,- do 3hodin od nákupu mě nasral Lidl, který to měl minulý týden v akci za 490 a prakticky totožný. Porovnávali sme TRX a ISL a pro domácí používání je to naprosto dostačující a funkční. je k tomu i závěs na dveře. Jištění mám do stropu na beton a karabina stála v HUDY sportu 150Kč, ta co k tomu byla fakt nebudila můj respekt :-)
Já jsem si to udělal z vázacích popruhů za cca 150 Kč, ne-li míň..funguje to úplně stejně (myslim ten princip).. Cvičit se na tom dá.. :)