Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Grohe WC - proteka podomitkovy modul

o Navštíveno 4780x o
o 28.02.2014, 08:27 | CervinVega
Nahodil jsem "jete" WC Grohe podomitkovej modul s podtlak ovladanim, ktere bylo z novostavby, melo normalne fungovat (v byte nikdo nebydlel)...
vodu napousti spravne, vypne, ale bez drzeni toho stredoveho "plovakoveho" dilu zacne protikat (je slyset, jak se rozvibruje asi ta guma dole a tece voda)... podtlak ovladani funguje... kdyz ten plovak/zatku rukou vycentruju, prestane tect, ale musim jej lehce pridrzovat...
je to jen spatne nasazene (ten plovak)? nalevo je napousteci mechanismus s rozperkou mezi steny nadrze, napravo je jen rozperka, nema byt jeste nejaky centrovaci prvek mezi nima, ktery tomu plovaku dela vedeni, pripadne jej pridrzuje?

foto k příspěvku  od CervinVega

o 28.02.2014, 08:48 | CervinVega
konkretne jde o dil 13 (tam je citit 2 vystupky, kdyz tam sahnu) a 12 (tam nevim, jestli ma byt treba jeste nejaky dil)
o 28.02.2014, 09:03 | cupra.165 | Upraveno: 2014-02-28 09:09:26
Budes tam mit zrejme zpuchrele nebo spise od vodniho kamene oslizle tesneni. Chtelo by to vymenu tesneni
V Brně máte speciálku,zkus se zeptat zde
[ Link ]
o 28.02.2014, 14:33 | Ravo | Upraveno: 2014-02-28 14:35:48
jako Cupra, řekl bych že to bude dělat to těsnění, případně to ještě celý očisti od vodního kamene...jak ten vymontovaný mechanismus (celý polej domestosem a nech působit) tak i tu vnitřní nádobku, zaměř se na to hrdlo dole nad kterým stojí ten mechanismus. Mě to dělalo taky a byla to kombinace písku (asi ještě ze stavby) a vodního kamene na tom mechanismu plováku, mírně to drhlo a nechtělo se to dovírat

P.S. jinak přeju hodně trpělivosti při montáži a demontáži... to okýnko mi připadalo zoufale malý na moje obrovský pracky...navíc tam není vidět, takže foťák hodně pomáhal :)
o 10.03.2014, 15:00 | CervinVega
uz to umim cele rozebrat, vyndat a slozit, vim jak to funguje a co jak nastavit, bohuzel mi chybi dil co neni na rozpadu (pridrznej a centrovaci) :-)))
zkusim sehnat rovnou ten dil c. 15, ta skluzavka na tablety to nahradi...
o 12.03.2014, 12:36 | CervinVega
Tak nic nechybí, pridrzovaci dil byl určen jen pro přepravu, stačilo to zacvaknout dole do vypusti, uz to funguje jak má :-)
o 12.03.2014, 12:37 | AllInOne
tak to přeji pěkný sraní :o)
o 12.03.2014, 20:29 | cupra.165
No ty ... :-) tys ho tam jen tak strčil? Většinou to vždy s jemným klik systémem zapadá :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.37 sekund.