Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Lama dotaz Minecraft

o Navštíveno 1871x o
o 31.03.2014, 15:59 | ABERTO | Upraveno: 2014-03-31 16:00:10
Pánové prosím o radu, slíbil jsem synovci, že mu zprovozním jakousi děsně cool hru, bez které se dnes nemůže mladý hoch obejít. Jakýsi Minecraft Pixelmon. Koukám do toho jak do bolavé zadnice a nejsem schopen nějak rozumně dojít k závěru. Staženo snad zdarma, ale samotná instalace je psycho, resp. podle návodu na youtubu mám pocit, že musím být jaderný inženýr abych to rozjel. Nemáte někdo nějakou radu, kde klepnout na install.exe a rozjet to jako blbý uživatel ? Nebo to klidně někde koupím :) Já naposledy instaloval Dooma dvojku z disket, takže toto jde mimo mě.
Díky za postřehy.

o 31.03.2014, 19:36 | kuja
No na webu to pisou jasne :)
[ Link ]

Windows Operating System
Download and install Minecraft Forge API
Go to Start Menu > Type %appdata%/.minecraft and press Enter.
Download Pixelmon mod zip from from the link below.
Place the .zip file inside the .minecraft/mods/ directory.
Run Minecraft Forge to check!
Join your favorite pixelmon server, like pixelmongaming.com
o 31.03.2014, 19:40 | kuja
Tady je ten Minecraft Forge :D
[ Link ]

Ale povim ti, ze to je teda masakr. Pritelky synovec to pari na Xboxu a tam je to aspon primocary :)
o 01.04.2014, 16:21 | ABERTO
kuja - jsem debil, prostě nevím :( Kdyby jsi byl tak hodný a víš jak na to trochu detailněji, prosím ťukni mi to do mailu vitulap@seznam.cz, nebo přes Teamviewer ? Byl bych Ti nesmírně zavázán. Děkuji
o 01.04.2014, 16:42 | Downland
sry za ot ale jakou graf. kartu si poridit abych nemel v te hre same kosticky ?
o 01.04.2014, 17:38 | Knightey-
Downland: zacal bych u jine hry :D
o 01.04.2014, 17:40 | Downland
Vlak uz me nebavi ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3303 sekund.