Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > oprava ťukance na čelním skle svépomocí

o Navštíveno 8807x o
o 08.04.2014, 16:26 | nickname
mám na skle ťukanec cca 1 cm v rpůměru. Není to pavouk, je to čočka. Má někdo zkušenosti se sadami na opravu? Myslím něco takového [ Link ] . Nebo to budou vyhozené peníze? V případě, že to funguje, je jedno jakou značku koupit nebo máte něco osvědčeného? Díky

o 08.04.2014, 19:43 | Hanes
svepomoci radeji kup strunu,vyrizni okno,nalep nove a je opraveno. tem opravam neverim. Na octe pred tim nez jsem ji koupil to nekdo opravoval profesionalne, vcetne karticky pro kontrolu a okno behem zimy prasklo. Kdyz by to vymenili rovnou stalo by to i pojistovnu mene penez.
o 10.04.2014, 21:38 | nickname
nikdo neví :-) ? Na sundavání skla to fakt není :-) Je to malá povrchová prkotina, která mě spíš vadí jenom vzhledově... No nic, vyzkouším a poreferuju
o 10.04.2014, 21:56 | mr.brain | Upraveno: 2014-04-10 21:56:46
Dej sem fotku jak to vypadá... Nechal jsem si opravit okno a bez problému. Šéfová na FII loni v listopadu, najeto 2000 km a taky kamen - udělal čočku. Přelepeno izolepou (aby se tam nedostal bordel) a druhý den opraveno a drží dodnes.
edit: cena opravy asi 650 Kč, takže se rozhodně nevyplatí kupovat tohle a ještě s tím mít práci a nejistý výsledek
o 10.04.2014, 23:24 | Kamil07
Me v autosklech slibovali jak nepujde nic poznat, ale oprava je otresna, vypada to hur, jak tecka po kaminku, ktera tam byla.
o 11.04.2014, 05:17 | mr.brain
Tak já u sebe měl kromě vyštípnutýho kousku i dvě praskliny do stran a to všechno zmizelo a je tam jen malá tečka uprostřed. Na tý Fábii se udělala klasická "pecka" cca 1x1 cm a zas tam zůstala tečka. Není to jako nový sklo, ale určitě je lepší to nechat zalepit (alespoň já s tím mám dobrou zkušenost), než jezdit dokud to nepraskne úplně.
o 12.04.2014, 00:17 | Mr.Scully
Mně to opravovali normálně v autoskle, stálo to asi 4-5 stovek a výrazně to pomohlo. Prostě místo praskliny po kamínku tam zbyl jen takový miniďůlek, opravdu to vypadalo líp. Ona ta prasklina nehrozila nějakým rozšířením, ale trochu překážela ve výhledu. Podle mě je lepší to za těch pár stovek svěřit expertovi než kupovat sadu a nějak to bastlit.
o 12.04.2014, 00:27 | tappaja
Ja koupil kdysi nejakou sadu, byla u toho pryskyrice, strikacka s prisavkou a zlutej filtr. Nanesl jsem kapku do hvezdicky od kaminku, zapumpoval strikackou, lepidlo se "vsaklo" a zbyla jen malicka tecka.

A pak mi to po par tydnech prasklo. Pri vymene skla mi rikali, ze nelze opravovat cokoliv, co je v te cerne casti skla (tam jsem to mel ja), z eje tam nejaky vetsi pnuti ci co.

Takze za me klidne oprav, kdyz te bude stat opravna sada 200, jako me na eBayi...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.328 sekund.