Navštíveno 7366x

Nemate nejake reference na tento bazar?
At uz dobre ci spatne...
[ Link ] diky
645Ci nebo jsi konečně dostal rozum a jdeš do LandRoveru? :D
tak jsem cekal kdo si da tu praci a vyhleda si to...o]]
za b ,je spatne..o]]
Osobně si myslím že i v bazaru s nejhoršíma referencema můžeš narazit na dobrý auto. Podle fotek vypada dobře ta 6ka, takže bych tam jel a zkontroloval si to osobně, než abych dal na to, že kamrádův bratranec poznal v hospodě člověka co si tam za 50 koupil stočenou octávku...

13.04.2014, 12:00 |
mr.brain | Upraveno: 2014-04-13 12:01:17
Znám, byl jsem tam asi dvakrát, auta jak co - novější (do 3 let stáří) vzhledově docela ok, neponičené. Do 10 let - na fotkách všechno vypadalo pěkně, ve skutečnosti hodně poničený lak, začínající koroze, ošoupaný interiér - i když podle tacho by být neměl apod. Ta levná i přes internet neskutečný střepy. Takže asi jako všude jinde.
ebeerman:jj mas pravdu,chce to videt to konkretni,ale i tak je dobre mit referenci,protoze pokud to bude vseobecne zaplivanej bazarek se strepama,tak ta pravdepodobnost,ze jedno konkretni auto bude fajn je mala....
mr.brain:diky za info,chce to holt videt nazivo,pac na fotkach to vypada skvele....
Před 12 lety koupen Hyundai H100 nafta za 140tis., po 100 km ko motor, odtažení do Hyundai v ČB, kde zjistily,že zcela chybělo nějaký čidlo, který hlídalo kapaliny na motoru a motor byl těsně před smrtí, komunikace s prodejcem na nule, odjely jste naschledanou.... o žádné reklamaci nebo vrácení peněz ani řeč i přes tvrdší komunikaci. Na auto se pracně scháněl motor a po cca 2 měsících opět bylo pojízdné. Jelikož to mělo být auto na hodně km, bylo rozhodnuto o koupi jiného auta. Bazárníkem v tu chvíli nabídnuto, že na to má kupce a ten si to opravdu odvezl. Bylo tam pár tisícovek provar,ale hlavně nervy.... Třeba se změnilo, ale my zkušenost negativní.

14.04.2014, 12:20 |
Beda Bracha tam taky cca 10 let zpět kupoval mondeo v kombiku a komunikace po prodeji byla taky špatná, jinak snad nic zásadního.
no jsou to tedy dost stare zkusenosti...jsem tam ted volal a prislo mi to OK,tak uvidime v realu...
diky za reakce

14.04.2014, 14:58 |
swep no, mě osobně ta cena přijde podezřele dost nízká
tak to je otazka...
zda ty ostatni co jsou za 400+ nejsou drahy a nikdo to nekupuje...

15.04.2014, 10:38 |
swep to máš pravdu, ale když sem koukal na tu výbavu - která je poměrně slušná a ten udváděný nájezd km, tak mi to přijde docela levné, teda když to srovnám s ostatníma nabídkama + samozřejmě vysoká motorizace
nejlepší by bylo to zajet zkouknout
jj prave,zitra se jedu kouknout na nejake jine kusy a ve ctvrtek se na to pojedu podivat..o))
Tak mam info ohledne nejenom te 645ci,ale i tak nejak celkove....
Cely arealne nevypada spatne a snazi se to tvarit jako megaprofi ..
Majitel na nas sice cekal na smluvenou hodinu,ale v podstate mel cas cca 20min a pak odjel a dal nam k autu nejakyho zamestnance,ktery ale o tom nevedel zhola nic...
No a k autu...bohuzel bida....
Ze 2m krasa,lak jako novy,no a to byl ten problem,pac min skoro kazdy dil byl lakovany...
Ukazali nam fotku pred opravou/byly meneny dvere u ridice/dostalo to malou ranku,ale to mi mi nevadilo,horsi bylo,ze dvere nesly dobre zavirat a drhla divne guma o tapec...takze proste neopravene dobre...
blby bylo ,ze na druhe strane se mi nejak nezdal prah vuci dverim a vypada to,ze to bylo delane nekdy drive,takze taky traga...
Dalsi vec co bylo spatne-motor.Volnobeh na 450ot/min coz je nizko a zkusit plynem nastavit treba 800ot neslo,neuztale to pridavalo a padalo pod 400 a takto houpalo...vyssi otacky nastavit sly...motor mel na volnobeh divny zvuk s prirovnanim k dieslu,takze mozna KO valvetronic a nebo kdo vi co...
Dalsi usmevna vec byla serviska,ktera byla vedena od 20000km a to tady az v Cechach,pac to bylo docezene jako rocni z DE,no a prvni dve stranky nacvakane jednim razitkem,stejne,stejna tuzka,stejny podpisy,pak asi dalsi strana uz jinym ...no nedelam si iluze,ze to jiz z DE po roce melo min 60tis...Dale serviska vedena jen do r 2009 a ted jakoze najeto 180tiskm...coz je uplny nesmysl,pac moje stara E39 ma 300 a je jako nova oproti tomuhle.Interier dojebany neskutecne,vse osoupane,pogumovane veci odrene...takze odhadem najeto min 400az 500tis km...
Jizda>motor jel pocitove o 30% mene jak jine auta,ktere jsem ridil den predem...podvozkove nejlepsi zase oproti tem autum co jsem projel predtim,takze asi jine tlumice,pac origo BMW jsou ukrutne tvrdy a skace to jako prase...
Ohledne materialu,tak se musi dodat,ze proste modely E60 az E64 jsou totalne odflaknute oproti starsim BMW a pouzivaji se mnohem horsi a tedy take mene vydrzi...
takze z koupe seslo..
Vseobecne musim tedy rict,ze jsem si myslel,ze je srac jen E60,ale ze je i 6er za nejakych 2,5mega nebo i vice takto odflaknutej smejd.Je to velke zklamani,hlavne interier,to je vazne tragedie....
Takze si zatim nechavam luxusni E39 a cekam az na F10,ktera je uz zase BMW a ne ty modely mezi...
Nez bude F10 za rozumne penize,tak asi prejdu ke konkurenci..o]]

19.04.2014, 00:07 |
Kesam Segra tam koupila renaulta v kombajnu a pak se zjistilo že auto bylo rosekany na předek všechno tam bylo rozesrany cidla brzdy na sracku takže panovy tam vyndala 160 a v autorizovaným servisu během 2 měsíců asi 40 takže asi tak u pana u protivina:-)
Ani mě toto resumé nepřekvapilo.....
njn...je to vsude bida...
H-H..o]]]]
to Pavel528: za 416tis má pěknou 650Ci AutoEiman v Netolicích.

H.E.R.O.:jako nevypada spatne,jenze tam je cenovka 504kkc,tech 416 je bez DPH...takze to je uz out of limit..o))